Vejle Caravans A/S レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Kundeservice af fineste karakter Fandt i sidste Þjeblik inden ferie en gasgrill til en super pris. I forhold til levering/afhentning mÃ¥tte jeg kontakte firmaet og vi lavede en sÊraftale hvor vi kunne... もっず芋る

Service er helt i top, vi fik den hjÊlp vi havde brug for sÃ¥ vi kunne kÞbe vores nye brugte vogn. Jan er en fantastisk person som er virkelig service minded og han service stopper ikke nÃ¥r man forlade... もっず芋る

Utrolig flink og velorienteret sÊlger. Grundig forklaring pÃ¥ alle detaljer. Meget brugbar prÞvekÞrsel, der gav god fornemmelse af vognen. Stor hjÊlpsomhed i forhold til at investere pÃ¥ en helligdag, h... もっず芋る

Har kÞbt Fendt CV hos nyvejlecaravan. Super behandling ved kÞb og ikke mindst efterfÞlgende hvis der var noget vi var i tvivl om. Stod bl.a. i Italien med en Aircon der havde sprunget en sikring som s... もっず芋る

䌁業情報

1. キャンプ甚品店
  2. モヌビル ホヌム販売店
  3. RV 販売店
  4. RV 車敎備業

Vejle Caravans A/S に぀いお

圓該䌁業による蚘述

Ny Vejle Caravan er Danmarks CampingGIGANT, beliggende centralt i landet. Vi tilbyder de bedste mÊrker inden for campingvogne og autocampere, både nye og brugte. Uanset hvad du sÞger, har vi et stort udvalg, der passer til dine behov.

I vores butik eller webshop finder du et omfattende sortiment af campingudstyr. Uanset om det er telte, kÞkkenudstyr, campingmÞbler eller andet, kan du finde det hos os.

Vores vÊrksted servicerer alle mÊrker, og vi er stolte af at vÊre DCU-certificeret. Du kan trygt overlade din campingvogn eller autocamper til vores dygtige teknikere, der sikrer, at alt fungerer optimalt.

Hos Ny Vejle Caravan prioriterer vi kundeservice hÞjt. Vi giver altid en venlig og imÞdekommende betjening, så du kan handle hos os med fuld tillid.

Du får service med et smil!

圓該䌁業による蚘述

Vi hjÊlper dig hele vejen på camping
🏕 DrÞmmer du om en fantastisk campingferie? Hos Ny Vejle Caravan - Danmarks CampingGIGANT kan vi hjÊlpe dig med at gÞre din ferie til en uforglemmelig oplevelse! Vi tilbyder et stort udvalg af campingvogne, autocampere og udstyr, sÃ¥ du kan finde prÊcis det, du har brug for. Med vores ekspertise og erfaring er vi dedikerede til at give dig den bedste service og vejledning. Uanset om du er pÃ¥ udkig efter en helt ny campingvogn eller en brugt autocamper, kan du finde det hos os. Vi har altid mange vogne pÃ¥ lager, sÃ¥ du kan vÊlge mellem forskellige mÊrker og modeller. Vores engagerede team stÃ¥r klar til at besvare dine spÞrgsmÃ¥l og hjÊlpe dig med at finde det rette kÞretÞj til dine behov. Vi tilbyder ogsÃ¥ professionel rÃ¥dgivning, sÃ¥ du kan fÃ¥ mest muligt ud af din campingferie. BesÞg os hos Ny Vejle Caravan - Danmarks CampingGIGANT, hvor du fÃ¥r det store udvalg og service med et smil! Vi glÊder os til at byde dig velkommen og hjÊlpe dig med at planlÊgge din drÞmmeferie pÃ¥ hjul.

優良

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 27ä»¶

レビュヌを曞く

Har lige handlet ny vogn og er

Har lige handlet ny vogn og er simpelthen blevet behandlet så flot og professionelt.

2023幎3月17日

Hej Lene
Tusinde tak for din anmeldelse og de 5 stjerner. Vi sÊtter meget pris på at du fortÊller din oplevelse her.

Verdens bedste kunde service

Verdens bedste kunde service. En fornÞjelse at komme i butikken vi fÞler os altid meget velkommen. Man får GOD og professionel råd og vejledning. Vores favorit butik når det er udstyr eller kÞb af campingvogn.

2023幎3月12日

Hej Lene
Tusinde tak for den dejlige anmeldelse og stjernerne. Hele teamet står sammen og vi gÞr hvad vi kan for at yde den bedste service!

Super go handel

Det har vÊret 1 fornÞjelse fra start til slut at kÞbe 1 camplet hos dig. Go kunde service, go kunde kontakt, positivitet i foretningen hos alle vi mÞdte. Så turen fra MÞn til Vejle x 2 var det helt rigtigt valg vi tog.
De Bedste hilsner fra Per og Tove.

2022幎9月14日

KÊre Tove og Per
Tusinde tak for jeres fine anmeldelse og de dejlige 5 stjerner. Det har også vÊret en fornÞjelse at handle med jer.

TrovÊrdig og god service!

Vi har lige kÞbt ny/brugt vogn ved Vejle caravans, som blev leveret til dÞren. Her blev vognen gået igennem med os, de tog vores gamle vogn i bytte, som vi fik en fin pris for.
Vi fik utrolig god service hele vejen igennem af Morten BÞgelund, som har vÊret rigtig god til, at hjÊlpe og svare på div. SpÞrgsmål når vi har ringet.
Det er bestemt ikke sidste gang, at vi handler ved Vejle caravans, som vi også klart vil anbefale til andre.

2023幎2月7日

Hej Teis
Tusine tak for den flotte anmeldelse og de 5 stjerner. Vi vil altid gerne handle med jer!

EkstraordinÊr service

EkstraordinÊr service, det er hvad Ny Vejle Caravan kan tilbyde... man er på intet tidspunkt i tvivl om at her er en virksomhed der virkeligt vil gÞre deres kunder tilfredse. Jeg er så super glad for at have handlet vogn hos dem og kan klart anbefale folk at tage fat i Morten BÞgelund, han er virkelig god til hans arbejde. Skal jeg handle vogn igen, så bliver det helt sikkert her endnu engang.

2022幎12月4日

Hej Robert
Tusinde tak for de dejlige 5 stjerner og din flotte anmeldelse af Ny Vejle Caravan. Vi er glade for at have dig som kunde og vi gÞr altid en ekstra indsats for at give en god oplevelse.

Jeg har lige byttet campingvogn op til

Jeg har lige byttet campingvogn op til
Jul. Jeg må sige utrolig god service fra Morten selv og vÊrksteds de har stå på tÊer for at få vognen klar gjort så jeg kunne bruge den mellem jul og nytår rigtig mange tak til Morten og hans folk

2022幎12月21日

Hej Allan
Tusinde tak for den flotte anmeldelse og stjernerne. Vi er meget glade for vi kunne hjÊlpe dig.

SÃ¥ kom dagen vi skulle aflevere vores campingvogn i bytte med ny vogn.
René Holst har ydet en god service, hvor vi har fÞlt os i trygge hÊnder hele vejen.
Tak for det!
Vi har fÃ¥et en god service lige fra start til vi byttede over, med en god service fra vÊrkstedet, klargÞring og ny vasket vogn. Alt i alt er der ikke noget overladt til tilfÊldighederne, vi kommer helt bestemt igen😊

2022幎11月18日

Hej Kurt
Tusinde tak for din flotte anmeldelse og stjernerne. Vi lader roserne gå videre til RenÚ og teamet!
Du er altid velkommen hos os i Ny Vejle Caravan!

Efter et kÞb af autocamper efterÃ¥ret

Efter et kÞb af autocamper efteråret 2021 kom der nogle helt uventede fejl på radio og batteri. Ved henvendelse til firmaet blev der omg. fundet en tid og fejlene rettet. Jeg forventede en regning på dette, men alt blev noteret som service = gratis, bedre oplevelse kan man vel ikke få. Samtidig med udbedringen gennemgik vi vognen på vÊrkstedet hvor der var en helt utrolig service og hjÊlp som kom pÊnt bag på mig. Alle stod jo nÊrmest klar til at give os den absolut bedste oplevelse. Derfor de bedste anbefalinger af både butik og service, bedre kan det ikke gÞres :-)

2022幎11月14日

Hej Poul
Tusinde tak for den dejlige anmeldelse og de dejlige 5 stjerner. Du er altid velkommen hos os!

Lever altid op til forventninger og lidt til!

Som udlejningsvirksomhed med lidt stÞrre behov for lÞbende samarbejde, levering af reservedele, kyndig rådgivning og vejledning har vi hÞje krav til forhandleren, og Ny Vejle Caravan udmÊrker sig ved at levere 110% ift. forventning. Hvad end vi taler med salgsteamet, vÊrkstedet eller bogholderiet er alle imÞdekommende, forstående, hjÊlpsomme og altid lÞsningsorienterede. BlÊndende god service, helt ekstremt dygtige mekanikere, hvor vi må fremhÊve Jannick og Steen, og en imÞdekommenhed man kun kan bukke sig i stÞvet for. Af nÞd måtte vi kÞbe en enkelt autocamper et andet sted - det kommer vi aldrig til igen. Ingen når Ny Vejle Caravan til sokkeholderne på kvalitet, kompetence og hÞj service.

2022幎9月20日

Vejle Caravans

Tak for en god handel til Morten BÞgelund, vi fik efter grundig overvejelse den autocamper vi Þnskede, seriÞs handel, god forhandling.
Vi havde mange spÞrgsmÃ¥l men tror ikke Morten blev for trÊt af os “fynboer”
.. :-)
Da vi skulle hente den, fik vi fornÞjelsen af Per Friis Jensen, en af de medarbejdere et firma har som aldrig burde gå på pension. Han gennemgik vognen med os - ved ikke om vi kan huske alt - men så må vi jo forbi igen.
Ny Vejle Caravan, Vejle.
Vi ses bestemt igen.
Flemming og Jette fra Fyn

2022幎8月31日

Fantastisk service!!

Vi besÞker denne camping butikk/forhandleren hver gang vi er i Danmark.
De er utrolig hjelpsomme og vi har mulighet til å bestille utstyr til vi ankommer Danmark.
Anbefales på det aller hÞyeste.
Tusen takk for fantastisk service gjennom mange år.

2022幎7月23日

KÞbt og fået leveret en ny Dethleffs 690BQT

Vi har lige kÞbt og fået leveret en ny Dethleffs 690 BQT campingvogn. Vi havde en FENDT i forvejen, som der blev taget i bytte, uden at de havde set vognen. vi fik en god pris for FENDT'en og slog staks til mht den nye vogn, det har vÊret en fornÞjelse at handle med Morten fra Ny Vejle Caravans. hvis der har vÊret spÞrgsmål, har han vendt tilbage hurtigt med svar/lÞsninger. Yderst venlig og kompetent betjening.
kan kun give de bedste anbefalinger.

2022幎5月18日

Efter 22 år med vores Knaus Blue Line

Efter 22 år med vores Knaus Blue Line begyndte vi at se os om efter en nyere vogn, som kunne dÊkke de behov, vi nu har som campister.
Vi så en Hobby Excellent hos Ny Vejle Caravan og ringede til dem for også at hÞre, hvad en byttepris på vores Knaus kunne ligge på. Vi fik fat i Morten BÞgelund, og efter en god snak frem og tilbage med en usÊdvanlig god stemning, byttede vi simpelthen vores gamle ven ud med en ny ven - Hobbyen - uden at have set den. Det havde vi aldrig i vores vildeste fantasi forestillet os, at vi kunne gÞre. MEN Morten fortalte om vognen og at den stod som en ny vogn.
DernÊst ydede Morten den ypperste service oveni hatten, at vores Hobby ville blive afleveret på adressen og den gamle afhentet. (det blev så ikke nÞdvendigt at tage Knausen med retur, da den landede hos et familiemedlem med Morten som sÊlger - også en fantastisk oplevelse)
Vi sov knapt nok natten fÞr afleveringsdagen - havde vi nu kÞbt katten i sÊkken? NEJ det havde vi ikke - sikke en vogn, der blev sat i vores indkÞrsel - af en meget sÞd og venlig herre, som gennemgik vognens fortrÊffeligheder med os. Morten er til at stole på - det er en meget fin vogn.
Og Morten - du blev også ved at yde service i top - selv om vi ringede nogle gange for lige at spÞrge om dit og dat - og det var altid samtaler med godt humÞr.
Der var ved en fejl lagt et fortelt på 2,5 m i vognen, selv om vi havde aftalt et 3 m telt - men ingen problemer - det lÞses på bedste vis.
Så tak til Morten og Ny Vejle Caravan - vi kan sende de bedste anbefalinger dertil. Så til alle, der går med tanker om kÞb eller skifte af campingvogn, så går I ikke galt i byen hos Ny Vejle Caravan.
Nu glÊder vi os til at campere - og til at der lander et 3 m telt hos os - og indtil det sker, bruger vi det, som ligger i vognen ifÞlge aftale:-)
Og ligesom Morten overholder sine ord - så overholder vi også aftalen om en gang kage, når vi engang kommer forbi Vejle:-)
Niels og Gitte fra SjÊlland

2022幎4月6日
自発的なレビュヌ

Smil, effektivitet og supergod service

Skulle “bare” lige forbi og kigge pÃ¥ en Adora 563 PU som fruen godt kunne tÊnke sig. Men med en kun 2 Ã¥r gammel vogn var jeg ikke klar til at sÊlge. Vi kiggede ind ved Ã¥bent hus og pÃ¥ trods af virkelig travlhed blev vi alligevel modtaget med smil og overskud, og gik naturligvis derfra med en handel. Vi afleverede vores vogn og aftalt en leveringsdag pÃ¥ den nye, men da jeg fik mulighed for at komme til Jylland tidligere ringede jeg og spurgte om vognen kunne vÊre klar om 2 dage. Meldingen var, naturligvis. Og ganske rigtig, vÊrksted og klargÞring havde stÃ¥et pÃ¥ hovedet for at nÃ¥ det, vognen stod klar som aftalt. Ny Vejle Caravan udviser en kundeservice som andre kunne lÊre af og de medarbejdere vi har haft med at gÞre fra salg af vogne, salg af tilbehÞr og klargÞring/vÊrksted yder det ekstra der skal til for at kunden fÞler sig i centrum.
Det er ikke sidste gang vi kÞrer fra SjÊlland til Vejle for at handle.
⭐⭐⭐⭐⭐ Kan klart anbefales.

2022幎3月31日
自発的なレビュヌ

Vi har kÞbt vores fÞrste autocamper igennem Vejle caravans og har fået en helt fantastisk betjening og vejledning. Vi har kÞbt en brugt camper hvor de fejl og mangler der var er blevet rettet uden problemer. Morten BÞgelund har ydet en super service hvor vi som nye i campere har fÞlt sig tryg igennem hele forlÞbet.
Ved udlevering fik Vi vognen gennemgået af Per som delte ud af erfaringer og gav masser af gode råd.
Hvis man leder efter en seriÞs forhandler, så kan vi klart anbefale at tage fat i Vejle caravan.

2022幎2月3日
自発的なレビュヌ

Ja en lille sjov handel som jeg aldrig

Ja en lille sjov handel som jeg aldrig i mit liv havde troet jeg ville indgå, Konen og jeg selv kiggede efter en lille rejsevogn den fandt vi på nettet hos vejle Caravan Tabbert TD 450. Derfor ringede vi til vejle caravan og fik fat Morten BÞgelund som fortalt frem og tilbage om hvor flot han syntes at vognen var, men da vi nu bor på amager var det ikke det der lå i kortene, men vi forsÞgt alligevel komme til vejle et par gange men vejret forhindrede os i dette.
Men åbenbart intet problem for Morten han tog udfordring op. Der blev tilbudt den finest service jeg til dato har oplevet. Så i stedet blev Vognen tilbudt leveret på vores adresse med lovning om at vognen
Ville leve op til alt Morten tidligere havde sagt.
samt nysynet gas testet og fugt testet og fuldt serviceret.
Vi har kÞbt vognen ubeset men udelukkende på Mortens beskrivelse. Grin bare vi kan kun sige
Godt Gået Morten BÞgelund og vejle caravan
alt er indtil nu overholdt.
Ville gerne give en stjerne mere men men.
Nu håber vi at i vil blive ved med at holde jeres fine service
så sender vi gerne en ekstra stjerne jeres vej.

Tak for handlen Morten
Mh Rene

2021幎12月20日
自発的なレビュヌ

En total menneskelig og forstående

En total menneskelig og forstående Morten BÞgelund har hjulpet på den mest respektfulde måde og har taget sig tid til at bruge sine ressourcer på 2 midaldrende som vil udleve drÞmmen om at blive campister.
Vores varmeste anbefalinger herfra og den Ping pong vi oplever hos jer imellem medarbejderne er kanon og lige i vores kemi😁. Tak for Jer💪✌

2021幎12月12日