Vejle Caravans A/S レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Kundeservice af fineste karakter Fandt i sidste Þjeblik inden ferie en gasgrill til en super pris. I forhold til levering/afhentning mÃ¥tte jeg kontakte firmaet og vi lavede en sÊraftale hvor vi kunne... もっず芋る

Service er helt i top, vi fik den hjÊlp vi havde brug for sÃ¥ vi kunne kÞbe vores nye brugte vogn. Jan er en fantastisk person som er virkelig service minded og han service stopper ikke nÃ¥r man forlade... もっず芋る

Utrolig flink og velorienteret sÊlger. Grundig forklaring pÃ¥ alle detaljer. Meget brugbar prÞvekÞrsel, der gav god fornemmelse af vognen. Stor hjÊlpsomhed i forhold til at investere pÃ¥ en helligdag, h... もっず芋る

Har kÞbt Fendt CV hos nyvejlecaravan. Super behandling ved kÞb og ikke mindst efterfÞlgende hvis der var noget vi var i tvivl om. Stod bl.a. i Italien med en Aircon der havde sprunget en sikring som s... もっず芋る

䌁業情報

1. キャンプ甚品店
  2. モヌビル ホヌム販売店
  3. RV 販売店
  4. RV 車敎備業

Vejle Caravans A/S に぀いお

圓該䌁業による蚘述

Ny Vejle Caravan er Danmarks CampingGIGANT, beliggende centralt i landet. Vi tilbyder de bedste mÊrker inden for campingvogne og autocampere, både nye og brugte. Uanset hvad du sÞger, har vi et stort udvalg, der passer til dine behov.

I vores butik eller webshop finder du et omfattende sortiment af campingudstyr. Uanset om det er telte, kÞkkenudstyr, campingmÞbler eller andet, kan du finde det hos os.

Vores vÊrksted servicerer alle mÊrker, og vi er stolte af at vÊre DCU-certificeret. Du kan trygt overlade din campingvogn eller autocamper til vores dygtige teknikere, der sikrer, at alt fungerer optimalt.

Hos Ny Vejle Caravan prioriterer vi kundeservice hÞjt. Vi giver altid en venlig og imÞdekommende betjening, så du kan handle hos os med fuld tillid.

Du får service med et smil!

圓該䌁業による蚘述

Vi hjÊlper dig hele vejen på camping
🏕 DrÞmmer du om en fantastisk campingferie? Hos Ny Vejle Caravan - Danmarks CampingGIGANT kan vi hjÊlpe dig med at gÞre din ferie til en uforglemmelig oplevelse! Vi tilbyder et stort udvalg af campingvogne, autocampere og udstyr, sÃ¥ du kan finde prÊcis det, du har brug for. Med vores ekspertise og erfaring er vi dedikerede til at give dig den bedste service og vejledning. Uanset om du er pÃ¥ udkig efter en helt ny campingvogn eller en brugt autocamper, kan du finde det hos os. Vi har altid mange vogne pÃ¥ lager, sÃ¥ du kan vÊlge mellem forskellige mÊrker og modeller. Vores engagerede team stÃ¥r klar til at besvare dine spÞrgsmÃ¥l og hjÊlpe dig med at finde det rette kÞretÞj til dine behov. Vi tilbyder ogsÃ¥ professionel rÃ¥dgivning, sÃ¥ du kan fÃ¥ mest muligt ud af din campingferie. BesÞg os hos Ny Vejle Caravan - Danmarks CampingGIGANT, hvor du fÃ¥r det store udvalg og service med et smil! Vi glÊder os til at byde dig velkommen og hjÊlpe dig med at planlÊgge din drÞmmeferie pÃ¥ hjul.

優良

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 27ä»¶

レビュヌを曞く

Har handlet fÞrst campingvogn der blev

Har handlet fÞrst campingvogn der blev byttet til en autocamper efter et år.
Vi fik begge gange en super professionel betjening, og selv den mindste fejl bliver der taget hånd om omg.
Jeg skal de lige nÊvne vÊrkstedet, som består af folk der ved hvad de har med at gÞre, og som gerne giver gode råd.
SÃ¥ vi er alt i alt rigtigt godt tilfreds.

2021幎11月5日
自発的なレビュヌ

Fantastisk god og effektiv service

Vi har i forbindelse med haglvejr fået en super god service. Vores vogn blev totalskadet, og vi har fået en fantastisk service i forbindelse med kÞbet af en ny vogn. Hvis der har vÊret problemer er der blevet taget hånd om det, med det samme. Vi endte med at vÊlge Vejle Caravans fordi de kÞrte ud på pladsen for at inspicerer skaderne. Det gjorde det hele mere overskueligt, når man er fastligger. Der altid et smil på lÊben når man kommer ind af dÞren hos Vejle Caravans. Tak for fantastisk god service.

2021幎10月26日
自発的なレビュヌ

💯💯SÃ¥ afleverer man sin vogn til

💯💯SÃ¥ afleverer man sin vogn til reparation ved Vejle Camping (nyt tag efter haglskade) sÞndag i sidste uge og regner fÞrst med at fÃ¥ den tilbage i midten af nÊste uge. Torsdag eftermiddag ringer Steen fra vÊrkstedet og siger de er fÊrdige med den og at vi fÃ¥r den i morgen. Hurra, hurra, SÃ¥ blev det sgu camping alligevel i weekenden.
Super service, Mange tak🙂🙂🙂🙂👍👍👍

2021幎10月14日

Fem stjerner

Bestilt strÞmskinner der desvÊrre ikke var på lager. Men fik hurtigt dette oplyst, Og fik oplyst hvornår de ville komme. Den kom hurtigere end forventet. Så 5 stjerner her fra.

2021幎10月14日
自発的なレビュヌ

Har du brug for et professionelt

Har du brug for et professionelt caravan vÊrksted, så fortvivl ikke !! VÊrkstedet ved Vejle Ny Caravan er er helt i top; aftaler overholdes, personalet er så kompetent, altid venlige, altid gode lÞsninger, her sÊtter personalet sig ind i kundens problem.

Jeg kÞrer gerne 2 x 270 kilometer for at komme der !!

2021幎9月28日

Kan ikke anbefale

Lidt om oplevelsen af kÞb af vores Camp-Let Passion hos Ny Vejle Caravan.

Dels oplevede vi imÞdekommenhed og service under kÞbet, dog med en vis fornemmelse af at de skifter fokus fra model Dream for at stille model Passion bedre og det var også eneste model i butikken. Lille observation: Butikken havde en brugt Passion, som fortsat er til salg, og en demo-model Passion at slippe af med, så det var der vel ikke noget at sige til. De er jo sÊlgere og skulle bruge pladsen.

Vi blev anbefalet at kÞbe med bremser og det er vi glade for - det er virkelig rart undervejs. Vi er også glade for det mere komplette KÞkken Deluxe, som vi ikke har haft i brug, jo, men det rummer det hele og lidt til. Der er også mÞrke kabiner og myggenet indbygget og noget med udluftningen, der er rigtig godt ved Passion, plus at det er en flot og stilet model i nordisk minimalistisk stil, som mange sikkert sÊtter pris på. KÞkkenet kan svinges ud til udekÞkken, hvilket er ret smart og der kan tilkÞbes oversejl hertil.

Vi kÞbte primÊrt Camp-Let til at campere med som ny-campister i eget regi, selvom den ene af os er vokset op med camping i forÊldres campingvogn og har arbejdet på campingpladser i udlandet. PrimÊrt er vi to campister, mor-sÞn, mens barnefader arbejder, da mor-sÞn har stort udetrang og elsker camping mest i familien. Derfor skulle det vÊre let og enkelt uden mange dikkedarer. Vi fik et flot tilbud på demo-modellen og fik lov at vÊlge noget ekstraudstyr fra - og slog til.

Det viste sig dog at vÊre umuligt for mor-sÞn alene at stille denne model Passion op. Fysisk en prÞvelse efter den anden og som en sÊlger i anden forretning sagde "bedst at vÊre to om den".
Dette vil Ny Vejle Camping ikke anerkende og den fortÊlling, jeg hÞrer er, at vi da "ville kÞre sydpå", det med at slå den op selv har jeg "aldrig sagt" eller at jeg ikke vil have en gennemgang og det er også rigtig, for vi er selvstÊndige og var ikke stillet i udsigt at vi skulle slå Camp-Let op i småvådt og blÊsende vejr - sÊlger virkede også til at have meget travlt med at udlevere 1001 campingvogn samme dag og den var klemt sammen, pakket til bristepunktet. Det mere mystiske er at jeg angiveligt "har årelang erfaring med Camp-Let", hvilket slet ikke er tilfÊldet, men jeg drÞmt om en Camp-Let i flere år, des mere skuffet er jeg derfor.

Det er Êrgerligt at en forretning, i campingbranchens storhedstider, har så store problemer med at bytte en ny konstruktion af en Camp-Let til en traditionel model.
Rystende at de ikke vil acceptere at det er en mangel at kunde ikke kan benytte varen som beskrevet ved de to besÞg i butikken.
At vi ovenikÞbet hÞrer den ene lÞgn om os efter den anden er en mÊrkelig oplevelse og vi står uforstående overfor den efterbehandling af os. Vi hentede vores Camp-Let Passion med stor entusiasme, dog med sår og blå mÊrker til fÞlge, da der er en ualmindeligt stor lÊringskurve med denne model - og det er bedst at vÊre to. Så vi kom ikke afsted, lille sÞnnike og jeg, og har en stor vÊrdi stående i opbevaring.

Efter mange år i mÞbelbranchen kan jeg bare sige, at jeg jo heller ikke kan sige til en kunde, at deres nye spisebord har to ekstra plader, men afvise at tage det tilbage, hvis det bagefter viser sig, at det kun har mulighed for en tillÊgsplade og da slet ikke hvis de to plader er vigtige for kunden. Det er ikke god service og ville vÊre uden integritet for mig.

Derfor kan jeg ikke anbefale at kÞbe hos Ny Vejle Caravan.

2021幎9月17日

Rigtig god oplevelse

Rigtig god oplevelse. Ud fra det store udvalg fandt vi hurtigt en vogn, der kunne passe til os. Trods handicap (bl.a delvis kÞrestolsbruger) var der ingen problemer, da de kan bygge om, så vognen bliver, lige som man har brug for.
Hvis du med handicap/kÞrestol af en eller anden grund tror, at camping ikke er for dig, så tag en snak med dem. Langt de fleste ting kan lÞses.

2020幎11月6日

Kan varmt anbefales

Har kÞbt campingvogn hos Ny Vejle Caravan, for 1 år siden, en super god oplevelse. De to flinke sÊlgere Morten og Kenneth holder hvad de lover.
Har fået lavet service på deres vÊrksted, er fuld tilfreds, de er imÞdekommende og venlige. Kan varmt anbefales. Vi kÞber helt sikkert campingvogn der igen.

2020幎9月15日
自発的なレビュヌ

Vi kÞbte vores fÞrste autocamper hos ny

Vi kÞbte vores fÞrste autocamper hos ny Vejle Caravan, vi handlede med Kenneth, det var både os og vores sÞn og svigerdatter der kÞbte en sprit ny Carado, og det har vi bestemt ikke fortrudt, Kenneth var og er super serviceminded, ligesom vÊrkstedet er det. De ting vi har haft spÞrgsmål til er der blevet taget hånd om.
Vi vil og har anbefale/anbefalet Ny Vejle Caravan til alle som overvejer at kÞbe en autocamper.

2020幎7月29日

Jeg blev slem skuffet

Jeg blev slem skuffet, ringer ind for at fÃ¥/undersÞge prisen pÃ¥ en gastest. FÃ¥r sÃ¥ prisen og spÞrg om det den ender pÃ¥. “Ja hvis alt er ok”
Jeg booker en tid, kÞrer ind med vognen. Den tid jeg har i min mail har de ikke booket i systemet. Manden er lettere trÊt af det hele, men vi får lov men han kan ik sige hvornår på dagen de kan tage den. Lidt trÊls når man har en tid kl 10 og har taget fri for det.

Nå men får så regningen i dag. Og ser så at den pris jeg har fået oplyst på 995kr inkl alt er nu blevt til en regning på 1332 kr
Det synes jeg ik er ok, der er en grund til man ringer og hÞrer priser.

Tilmed modtager jeg regningen den 22/5 med forfald den 14/5 😬

2019幎5月23日
自発的なレビュヌ

Vi skulle bare lige kigge på

Vi skulle bare lige kigge på campingvogne😂😂
Blev prÊsenteret for Kenneth og snart havde vi den dejligste vogn.
Vi har fået den bedste service man kan tÊnke sig. De ved hvad god kundepleje handler om.
Har kun handlet med Kenneth og han kan varmt anbefales👍👍👍
Man kan detsvÊrre kun give 5 ⭐ Ville give mange flere...

2019幎5月10日

En ekstraordinÊr positiv oplevelse

En ekstraordinÊr positiv oplevelse

Det er desvÊrre ikke muligt at give mere end fem stjerner, men det burde denne virksomhed have.
Det hele startede tilbage til nov. 2017 hvor vi skrev under på levering af en ny campingvogn med vores gamle i bytte. Her blev det bla. aftalt, at vognen skulle leveres i en 2000kg. version selvom de helst ville have vi skulle kÞbe en magen til i den 1800kg. udgave der stod i udstillingen.
Vi fik at vide at vi skulle ikke påregne at modtage den fÞrend i foråret, men det syntes vi var OK da vi alligevel ikke skulle bruge den fÞr.
I april blev vi kontaktet at nu var den kommet og vi kÞrte fra SjÊlland til Vejle for at se ”dyret” og aftale forskelligt omkring montering af aftalt ekstraudstyr. Ugen efter var den klar og nu skulle der hentes og betales.
Vi gennemgik vognen og alt var som det var aftalt, men da vi skulle til at betale opdagede vi, at den var leveret som en 1800kg. vogn. Stor var frustrationen, men vÊrkfÞreren kom til og sagde, at selvom det var Êrgerligt, kunne der bare eftermonteres en anden aksel og så var problemet lÞst.
Vi var naturligvis nede i kulkÊlderen, en ny vogn og så skulle den igennem en, set med vore Þjne, stor Êndring. Men sÊlger og vÊrkfÞrer var ikke i tvivl om lÞsningen og vi besluttede at betale og kÞre afsted i den nye vogn. Nu havde vi ventet så lÊnge og havde glÊdet os, vi havde kÞrt den lange vej fra SjÊlland, skulle på weekend og orkede ikke rigtigt at vente lÊngere.
Vel fremme på vores campingweekend sad vi dog med lidt ondt i maven, for havde vi gjort det rigtige i at betale? Det Þdelagde da noget af glÊden ved at have fået den nye vogn, man hÞrer jo ofte mange negative beretninger om, at når man fÞrst har betalt, så sker der i bedste fald ikke noget.
Men hold da op hvor denne bekymring er gjort til skamme.
Efter flere opringninger de fÞrste 3 uger efter leveringen, fra bÃ¥de vÊrkfÞrer og sÊlger, om status, fik vi fÞrst den chokerende besked, at man ikke kan eftermontere en aksel pÃ¥ vores vogn. Hjertet sank helt ned, hvad nu? Men inden vi nÃ¥ede at tÊnke fÊrdig med alle de problemer vi nu skulle til at slÃ¥s med, fik vi fortalt, at det skulle vi ikke tage som et problem, for vi fik da ”bare” en ny vogn magen til med den rigtige aksel. Der ville blot gÃ¥ et stykke tid, for den skulle fÞrst bestilles og bygges. Vi fortalte sÃ¥, at vi naturligvis var yderst tilfredse med denne lÞsning, men hvad sÃ¥ med vores planlagte sommerferie?
Intet problem fik vi at vide, pas på Jeres leverede vogn og tag på ferie i 3 uger. Så tager vi den ind og I får den nye når den kommer.
Det tog noget tid med at få den nye vogn og det betÞd at vi ikke kunne tage på camping weekender i efteråret, men det var der jo så ikke noget at gÞre ved.
Vi fik på vores sommerferie noget erfaring med den fejlleverede vogn og vi har efterfÞlgende talt med NyVejleCaravan om dette og de har nÊrmest stået på hovedet for at gÞre os tilfredse.
Så selvom vi nu fÞrst får vores rigtige vogn her i marts, nÊsten halvandet år efter bestilling, kan vi ikke andet end vÊre tilfredse og glade. Vi har fået en 2019 vogn i stedet for en 2018 vogn, vi har fået opdateret udstyr i vognen til en fordelagtig pris og sidder nu tilbage som yderst tilfredse kunder med en for os perfekt vogn.
Se det er en solstrålehistorie og derfor ville vi gerne strÞ nogle flere stjerner ud, end de fem man er i stand til på Trustpilot.

2019幎4月23日