Jeg havde en virkelig god oplevelse hos OJA Biler fra start til slut. Hele processen var bÃ¥de tryg og professionel, og man mÊrker tydeligt, at de har styr pÃ¥ tingene og sÊtter kunden i fokus.... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
âïžâïžâïžâïžâïž Vi siger tak for en god, grundig og gedigen gennemgang af elbilens mange muligheder. Som nye ejere af vores fÞrste elbil fÞler vi os bÃ¥de glade og trygge i vores valg. En sÊrlig t... ãã£ãšèŠã
NÊrmest perfektion fra fÞrste kontakt over telefon. Ved fysisk fremmÞde i butikken ca. en uge senere, mÞdes vi af yderst behagelig og meget kompetent sÊlger (Peter Henningsen), der vidste, hvad vi... ãã£ãšèŠã
Vi har netop kÞbt vores bil hos OJ Autohandel og har nu for 2. gang handlet her. Peter og hans medarbejdere har vÊret utrolig hjÊlpsomme, tÃ¥lmodige og super professionelle gennem hele vores overveje... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
OJA Biler ã«ã€ããŠ
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
âïžSyddanmarks Elbil Center
Vi rådgiver vores kunder ved kÞb af elbiler, så de er godt klÊdt på inden kÞbet. Uanset om du Þnsker en helt ny elbil eller en af vores nyere brugte elbiler, kan du forvente den helt samme gode kundeservice

é£çµ¡å
Skausvej 7, 6500, Vojens, ãã³ããŒã¯
- salg@ojabiler.dk
- ojabiler.dk
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Jeg kiggede efter en ny elbil
Jeg kiggede efter en ny elbil, det skulle have vÊret en Audi Q4 e-tron. Men efter jeg fik en god vejledning og service af Jakob, så blev det en Skoda Enyaq. Som jeg er virkelig blevet glad for. Kan klart anbefale tag en tur forbi OJA biler. Det kommer i ikke til at fortryde! :)
Fantastisk oplevelse hos OJA Biler
Fantastisk oplevelse hos OJA Biler. Personalet var utroligt venlige og hjÊlpsomme, og de tog sig tid til at besvare alle mine spÞrgsmål. Jeg fÞlte mig tryg og godt informeret gennem hele kÞbsprocessen, og bilen, jeg kÞbte, lever fuldt ud op til mine forventninger. Kan varmt anbefales til alle, der leder efter en pålidelig bilforhandler!
Kommunikationsbrist
Kommunikationsbrist
Vi havde en aftale om at prÞvekÞre en bil ved OJA efter aftale med en af sÊlgerne ved OJA. Kun fordi vi i ordentlighed gav sÊlgeren besked om at vi var på vej fik vi besked om at de havde solg den bil vi skulle prÞve for at kÞbe.
Som opfÞlgning kontakter OJA os efterfÞlgende og tager sin del af kommunikationsansvaret - det er jo gensidigt og både vi og de er blevet klogere.
God oplevelse hver gang
Nu er det 2 gang, at jeg kÞber bil igennem Jacob ved OJA-Biler, og det har vÊret en fornÞjelse hver gang. God rådgivning og kundeservice. Kan kun varmt anbefale OJA Biler.
Oja biler har en rigtig god serviceâŠ
Oja biler har en rigtig god service kÞrte fra KÞbenhavn og kÞbte en skoda enyaq hos Jakob oja biler god service tid til at forklare alt ved bilen fik bilen sammen dag efter aftale hvis jeg kÞbte en bil hos dem ville jeg kunne kÞre hjem i ny bil kan kun anbefale at kÞbe der hade kÞbt i KÞbenhavn men de kunne ikke lever så kÞr til oja biler det kan de
Service minded og hjÊlpesomme sÊlgere
Rigtig god oplevelse hos OJA Biler i forbindelse med bilkÞb. I forbindelse af familieforÞgelse skulle vi bruge noget stÞrre at kÞre i. OJA's sÊlger Jakob brugte god tid på os som kÞbere, og vi fik en fair pris i bytte for vores gamle bil. Kun gode ting at sige om hele oplevelsen. 5/5
Utrolig god og venlig kunderservice ved kÞb af ny bil
En rigtig god handel utrolig god kunderservice, meget hjÊlpsomme i forhold til kÞb af ny bil. Der blev brugt god tid af sÊlger til overlevering af bilen. Meget tilfreds. Kommer gerne her igen.
Top Service ved bil kÞb.
Jeg startede med at leje en bil mens de fandt min endelig bil. Jeg har kun de bedste anbefalinger til OJA. En super fantastisk kunde service hele vejen igennem.
Også efter selve bil kÞbet er de obs på evt problemer eller bruger spÞrgsmål jeg måtte have til min nye bil.
OJA Biler kan jeg kun varmt anbefale.
Super god kÞbsoplevelse!
Jeg havde en fantastisk kÞbsoplevelse ved OJA Biler. KÞbte en nÊsten ny Tesla og fik en god pris for min bil ved byttehandel. Grundig introduktion til den nye bil og super flot klargÞring. Jeg ville ikke tÞve med at anbefale OJA som et godt og ordentligt sted at handle bil.
KÞbte vores fÞrste Elbil
KÞbte vores fÞrste Elbil. God og grundig vejledning fra start til slut. Fair pris på vores gamle bil. De gav sig god tid til at overdrage, hvor jeg fik vejledning i bil, app, ladning mm. God service og stor imÞdemmnhed.
Lige nÃ¥r man komme ind er dÞren fÞleâŠ
Lige når man komme ind er dÞren fÞle man sig velkommen.
Men en stor tak til Jacob som jeg kÞbt en Tesla
Han ved noget om elbiler.
Han ringe efter en uge og spurgt om alt var som det skulle vÊre. Og det er service i klasse, synes jeg
Jeg kÞrt lig der ud i dag, for have nogen spÞrgsmål
Om bilen. Og man mÞder et smil når man komme og alle siger hej.
Jeg kan anbefale alle som kigge på en bil/ elbil
PrÞve at kÞr der ud til OJA Biler
Jeg vil siger mange tak for en god service
Mvh Mickael
Super god service og super fin bil
Super god service og super fin bil.
Vi har netop modtaget vores nye bil og afleveret den gamle.
Da det er fÞrste gang vi ejer en elbil havde vi en masse spÞrgsmål som Jakob altid var klar til at svare på. Vi fik den byttepris for vores gamle bil som vi gerne ville have, så der er bestemt iiie noget at brokke sig over dér. Derudover var Jakob flink til at vÊre fleksibel omkring skift af dÊk mm.
KÊmpe anbefaling her fra!
En fornÞjelse!
KÊmpe stor ros fra mig af!
Som fÞrstegangs kÞber af elbil, og vÊre lidt usikker på hvad det rigtige var for mig osv!
OJA Biler tog mig i hånden fra inden til efter kÞbet, det var vÊret en fornÞjelse at kÞbe bil ved dem!
Stor anbefaling her fra!
Nu har jeg i 2022 handlet 2 biler hosâŠ
Nu har jeg i 2022 handlet 2 biler hos Peter, Jakob og Steven.
Det er kun blevet bedre. Super flinke folk og snakke med, altid behjÊlpelig. Bestemt vÊrd og handle med.
Fantastisk service
Vi har haft en fantastisk god oplevelse som kÞber af elbil ved OJA biler
Vi har fÃ¥et super god service af hele deres team og har virkelig nydt godt af Jacobâs ekspertise indenfor elbiler.
Vi vil klart anbefale at kÞbe bil ved OJA biler
Super god betjening
Super god betjening. Kompetente og venlige medarbejdere. Fantastisk rådgivning og hjÊlp. Vil til hver en tid bruge OJA i forbindelse med kÞb og salg af bil.
Altid god betjening
Altid god betjening, både i butik og hos mekanikeren.
Kan varmt anbefale OJA Biler.
Har kÞbt en e-up
Har kÞbt en e-up, fantastisk service, har ikke oplevet en så god behandling hos en bilforhandler fÞr, selvom der skulle laves en lille fejl ved vinduet, så har der bare vÊret god service. Kan varmt anbefale forhandleren.
Tak for et godt bilkÞb.
Min kÊreste og jeg kÞbte vores nyeâŠ
Min kÊreste og jeg kÞbte vores nye ev6er hos Over Jerstal Autohandel, hvor vi fik fat i Jakob, som fra det punkt tog sig af handlen.
Vi blev mÞdt med den bedste service fra dag et, hvor hele processen blev gennemgået og tidsestimeret i forhold til levering (vi handlede online/tlf da vi selv bor på sjÊlland) og der var ikke et eneste spÞrgsmål der ikke blev mÞdt med et smil og godt humÞr.
Der var hurtige svar både via mail og telefon gennem hele processen og overleveringen har vÊret den hidtil bedste vi har oplevet.
Vi kan kun varmt anbefale dem, isÊr hvis man overvejer onlinehandel hvor tryghed og den personlige handel er vigtig.
Service i sÊrklasse!
Jeg har lige hentet min nye Tesla hos OJA Biler og jeg har fået en fuldstÊndig ekstraordinÊr behandling, hele vejen igennem!
Jakob og Peter er nogle super flinke gutter, som virkelig forstår sig i el-biler og hvad god service er.
Teslaen blev overdraget i top stand, app'en blev overdraget på stedet og spÞrgsmål m.m er lÞbende blevet besvaret hurtigt og uddybende.
Det bliver ikke sidste gang, at jeg handler hos OJA Biler. Tak for en god handel.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ