Jeg havde en virkelig god oplevelse hos OJA Biler fra start til slut. Hele processen var bÃ¥de tryg og professionel, og man mÊrker tydeligt, at de har styr pÃ¥ tingene og sÊtter kunden i fokus.... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
âïžâïžâïžâïžâïž Vi siger tak for en god, grundig og gedigen gennemgang af elbilens mange muligheder. Som nye ejere af vores fÞrste elbil fÞler vi os bÃ¥de glade og trygge i vores valg. En sÊrlig t... ãã£ãšèŠã
NÊrmest perfektion fra fÞrste kontakt over telefon. Ved fysisk fremmÞde i butikken ca. en uge senere, mÞdes vi af yderst behagelig og meget kompetent sÊlger (Peter Henningsen), der vidste, hvad vi... ãã£ãšèŠã
Vi har netop kÞbt vores bil hos OJ Autohandel og har nu for 2. gang handlet her. Peter og hans medarbejdere har vÊret utrolig hjÊlpsomme, tÃ¥lmodige og super professionelle gennem hele vores overveje... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
OJA Biler ã«ã€ããŠ
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
âïžSyddanmarks Elbil Center
Vi rådgiver vores kunder ved kÞb af elbiler, så de er godt klÊdt på inden kÞbet. Uanset om du Þnsker en helt ny elbil eller en af vores nyere brugte elbiler, kan du forvente den helt samme gode kundeservice

é£çµ¡å
Skausvej 7, 6500, Vojens, ãã³ããŒã¯
- salg@ojabiler.dk
- ojabiler.dk
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Super god handel...!!!
Super god handel...!!!
Jeg har netop handlet Skoda Enyaq hos OJA, og jeg modtog en venlig, behagelig og professionel betjening. Jeg har ikke en finger at sÊtte på noget, og jeg vil til enhver tid anbefale OJA til venner, bekendte og familie. Tak for handlen og den gode service.
Vh Brian b.
Tryghed fra fÞrste minut
Lige fra fÞrste kontakt fÞle vi os i de rigtige hÊnder. FÞrst og fremmest havde de stort udvalg i den bil vi ledte efter og dels var var alle sÞde og forklarende. Da vi afhentede vores ny indkÞbte elbil brugte de over en time på at instruere os i vidunderet utallige valgmuligheder. At vi så også fik en god pris for vores brugte bil gjorde ikke oplevelsen dårligere.
Her kan man trygt handle ð
Fuldt ud tilfreds ved min handel som erâŠ
Fuldt ud tilfreds ved min handel som er 2. gang at jeg handler bil her. NÊste bil skal helt sikkert ogsÃ¥ kÞbes her ð
Hallelujah !!!
Kunne ikke vÊre mere âoppe at ringeâ.
Aldrig fÞr har vi vÊret mere tilfreds med kÞb af bil (og salg af egen brugt i forbindelse hermed.
Er faktisk Êrgerlig over, at nu hvor den nye bil skal hentes, er kommunikationen slut.
Men nej - vi slutter ikke. Vi kommer med garanti tilbage. Vi kÞrer gerne fra Ã
rhus til Vojens efter en sådan oplevelse.
OJA Biler havde lige prÊcis den bil, som vi ville have. Menneskene hos OJA Biler er virkelig behagelige og imÞdekommende - slet ikke så arrogante som mange andre storby-sÊlgere.
Hallelujah for OJA Biler !!!
KÞb af bil
Kan kun anbefale at kÞbe bil hos OJA Biler, top professionelle og til at tale med også når kÞbskontrakten er underskrevet og bilen er hentet.
Alt er gået lige efter bogen.
Vi tager gerne turen fra SjÊlland en anden god gang.
KÞb af bil
NÊrmest perfektion fra fÞrste kontakt over telefon.
Ved fysisk fremmÞde i butikken ca. en uge senere, mÞdes vi af yderst behagelig og meget kompetent sÊlger (Peter Henningsen), der vidste, hvad vi ville have, var klar i mÊglet og Êrlig om sit produkt.
Der er ingen tvivl om, vi klart vil anbefale at handle bil ved OJA biler, og vi kommer gerne igen nÊste gang.
Super god service
Blev opmÊrksom på en sprunget forlygte på min bil og kÞrte til det fÞrste vÊrksted jeg mÞdte på min vej. Jeg blev mÞdt af en imÞdekommende mekaniker, som skiftede lyskilden på 5 min.
Super god service - jeg kan helt bestemt anbefale vÊrkstedet, hvis man skulle komme på disse kanter.
Man kender fÞrst sin bilforhandler
Man kender fÞrst sin bilforhandler, når der er noget galt med den bil man har kÞbt. I mit tilfÊlde var der ingen problemer med at få den lavet, ingen sure miner, og nu har bilen kÞrt som en drÞm siden januar. Kan kun anbefale OJAbiler! Har fået den bedste servoce i forhold til andre steder hvor jeg kikkede efter bil.
KÞbte en c4 Cactus ved Peter i januar
KÞbte en c4 Cactus ved Peter i januar, super god service aftaler blev overholdt og fik en fair pris for den gamle bil. Har ventet lidt med anmeldelsen hvis der skulle opstÃ¥ problemer, men det har der ikke vÊretð
Jeg kan kun anbefale og ville selv handle der igenðð
Kan varmt anbefales
Kan varmt anbefales. KÞbte en 3 år gl. Volvo V40, som vi hurtigt blev glade for. Efter kort tid, gik koblingen i stykker og da vi kontaktede OJA Biler var der en helt super kundeservice. Bilen kom fÞrst på eget vÊrksted, men måtte efterfÞlgende en tur til Volvo for at få udbedret fejlen. I hele forlÞbet har vi fået fantastisk service og vi handler gerne bil her igen.
En super oplevelse
Jeg har netop handlet bil hos OJA, og jeg modtog en venlig, behagelig og professionel betjening. Jeg har ikke en finger at sÊtte på noget, og jeg vil til enhver tid anbefale OJA til venner, bekendte og familie. Tak for handlen og den gode service. Vh Martin
Dejlig forhandler
Skide god og venlig sÊlger! Bilen jeg kÞbte er bare som den skal vÊre, ingen fejl, ingen mangler. Udover det blev der tilgivet garanti på sliddele de fÞrste 6 måneder.
Bilen havde dog et Þdelagt dÊk men blev skiftet inden bilen blev afhentet.
Kan varmt anbefales herfra! Super dejlig oplevelse!
Vi fik en rigtig god professionel âŠ
Vi fik en rigtig god professionel behandling ved oja biler, kan varmt anbefales ðð
SÃ¥ fÃ¥r man vist ikke bedre behandlingâŠ
Så får man vist ikke bedre behandling og service. Har netop handlet bil med Peter. Han har hele vejen vÊret behjÊlpelig med alt hvad vi havde brug for. Den service har vi ikke just vÊret vant til andre steder.
SÃ¥ vi kan kun anbefale overjerstal autohandel.
Total utrovÊrdig
Lover "guld og grÞnne skove" ved kÞb, som ikke overholdes når fÞrst handlen er indgået. Oplyste gentagne gange ved kÞb, at man fÞrst kender sin bilforhandler når der evt. er noget galt med bilen EFTER kÞbet og HAM kunne man stole på. Det er så overhovedet ikke tilfÊldet. Ved fÞrste fejl forsÞgte han/de at benÊgte, at de var lavet fejl, selvom det blev konstateret hos aut. forhandler. NÊste fejl (en defekt A/C) mente han, at vi selv var skyld i, selvom der umiddelbart fÞr kÞbet var fyldt vÊske på A/C anlÊgget, da bilen havde tabt kÞlervÊsken, hvad vi fÞrst fik oplyst ved klagen. Blot til advarsel/orientering, da vi i fÞrste omgang havde "god fornemmelse" af stedet, men blev så "klogere" på den dyre måde !!!
Total utrovÊrdig !!!
Havde min Porsche 944 til reparation da den blev meget varm, og efter 2 min. blev der konstateret at det var en toppakning. Vi blev enige om at denne skulle skiftes, og i samme ombÊring skulle der 4 nye dÊk på.
Jeg får udleveret bilen igen, og kÞrte ikke 5 km inden den var varm igen, kÞrte tilbage og mekanikeren stak en skruetrÊkker ned ved udluftningshÊtten hvorefter kÞlerslangen flÊkkede, dette skulle jeg selv i fÞrste omgang betale for, hvor efter et mÞde at de nok skulle tage det på deres regning. Jeg spurgte op til flere gange om det ikke kunne vÊre kÞleren, men fik at vide hver gang at den havde de tjekket igennem, jeg fik skiftet vandpumpe og div. andre ting, og endte med en regning på ca. 30.000 + de dele som de skiftede, og da jeg hentede bilen endnu engang blev den stadig varm, endte med selv at skifte kÞleren, og vupti problemet var lÞst !!!
Så 30.000 kr for 4 nye dÊk syntes jeg er dyrt, og så har de ingen gang skiftet ventiler, og de har sÞrme også sat afbalanceringsklodserne udvendigt, på org. Porsche fÊlge ---FLOT
Alarm systemet har de afmonteret og ikke monteret det igen!!!
Jeg valgte Overjerstal Autohandel da de sagde, at de havde masser af erfaring med Porsche, men det har de tydeligvis ikke.
I dag vil jeg ingen gang så meget som at få dem til at skifte dÊk på min cykel.

OJA Biler ããã®åç
Fremragende service
Vi har netop kÞbt vores bil hos OJ Autohandel og har nu for 2. gang handlet her. Peter og hans medarbejdere har vÊret utrolig hjÊlpsomme, tålmodige og super professionelle gennem hele vores overvejelses-, beslutnings- og kÞbsproces. Her kunne andre bilforhandlere lÊre en del!
Alle aftaler er blevet overholdt og vi vil derfor helt klart vÊlge at kÞbe bil hos Peter igen!
Som kunde fÞler man sig altid meget velkommen og der er altid tid til en god snak over en kop kaffe. Over Jerstal Autohandel kan varmt anbefales!
god er seriÞs behandling
Har kÞbet en Renault Megane fra 2015 som var billigst via bilbasen.
Mega pÊn bil og fik en undervognsbehandling plus 4 gode vinterhjul med dÊk med i kÞbet.
Fik en god pris for vores gamle bil fra 2001, så jeg er alt i alt meget tilfreds med kÞbet og mÞdet med Over Jerstal bilhandel, og det efterfÞlgende forlÞb, hvor der er fulgt op på, om der har vÊret problemer af noget art, og om jeg fortsat er tilfreds.
God og seriÞs forhandler.
Super service ved bilkÞb
Vi kÞbte i foråret bil ved Over Jerstal Autohandel, og oplevede super god service, vi var i tvivl om hvilken model vi skulle kÞbe, men ved hjÊlp af gode råd og vejledning fandt vi frem til den rette til en rigtig god pris. Kan klart anbefale andre, at handle ved dem.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ