Schoenen besteld en betaald en nooit niks meer van hen gehoord. Geen bevestigingsmail, geen schoenen. Weg geld. Pure oplichterij!
äŒæ¥ãåçããŸãã
Eerst krijg ik bericht van Omoda dat ze een verkeerd item hadden verzonden en vroegen ze om dit pakket terug te sturen bij ontvangst. Mijn betaling hiervoor werd onmiddellijk teruggestort. Tegelijkert... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Loafers van Omoda in Breda gekocht tijdens een stedentrip. Thuis in Haarlem vielen vrij snel enkele studs eraf. Amsterdam Omoda bezocht met klacht, állervriendelijkst werd ik geholpen en kreeg me... ãã£ãšèŠã
Zeer slechte ervaring! Dure broek van Caroline Biss besteld, niet in de solden, maar aan de volle prijs (meer dan 200â¬). Ik ontving een beschadigd exemplaar met vlekken, precies al gedragen. Naar de k... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Bij Omoda koop je eenvoudig en veilig trendy schoenen voor dames, heren en kinderen. Naast schoenen heb je de keuze uit een grote collectie tassen en accessoires. Merken die je o.a. kunt kopen zijn: Timberland, Guess, Michael Kors, Floris van Bommel, Shabbies, Converse, Vans en Tommy Hilfiger. Kijk op www.omoda.be of bezoek onze winkel in Antwerpen (Lombardenvest 58). / Omoda est la boutique en ligne de chaussures, baskets et bottes pour femme, homme et enfant. Mis à part les chaussures, Omoda propose également une large collection de sacs et dâaccessoires sur son site de vente en ligne. Chez Omoda vous trouverez les nouvelles tendances et plus que 240 meilleures marques réputées qui ont chacune leur propre style. Visitez wwww.omoda.be ou notre magasin à Anvers (Lombardenvest 58).
Ruigendijkweg 1, 4301 RX, Zierikzee, ãªã©ã³ã
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1ã«æä»¥å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Mag niet bestellen, zwarte lijst
Plots kan ik niet meer bestellen omdat ik al te vaak iets zou retour gestuurd hebben. Geef dan niet de kans om gratis te retourneren en geef betere beschrijvingen. Ik wil gerust retourneren op eigen kosten. Maar ze bieden het aan en als je er gebruik van maakt, dan mag je plots niks meer bestellen en sta je op een zwarte lijst.
Nooit meer Omoda voor mij!!
nog steeds aan het wachten op bestelling na weken dat voor een paar sokken en komen ze af dat er een staking is bij dhl
nooit koop ik nog iets daar melding is gemaakt ook bij deze
Was al even op zoek naar een paar witte sneakers van Floris van bommel. Maar wou niet de volledige prijs ervoor betalen. Dan half mei zag ik ze staan bij Omoda. jawel! Met 40⬠korting op de normale prijs! Dus bestelde ik 1 paar maat 40.
Enkele dagen later levering. 1doos met een linkerschoen maat 40 en de rechterschoen maat 41.
Tja, kan gebeuren! Dus nam ik telefonisch contact op met Omoda. Vriendelijk werd ik verzocht het paar terug te sturen en een nieuw paar te bestellen. Ik was hier eigenlijk niet mee akkoord want waarom moest ik 2x betalen(ik weet wel dat ik het geld van het eerste paar terug gestort zou krijgen, maar toch vond ik dat niet juist daar zij een foute levering deden) maar er werd verteld dat er geen andere manier was om dat te regelen.
Ok dan maar! Dus ik terug naar de site om een ander paar te bestellen. Wat bleek, de kortingsactie was niet meer. Weer telefoontje gedaan. Want ik wou geen volle pot betalen omdat zij een foute levering deden.
Advies dat ik kreeg : naar de whatsappnummer een foto van de foute levering en een boodschap sturen.
De dag nadien kleurde de vonkjes blauw maar werd er niet gereageerd. Dag erna nog eens een appje gestuurd. Geen reactie. Op dag 4 telefonisch contact opgenomen. Ik moest geduld hebben. De dienst was onderbemand en ze hadden tot 5 werkdagen tijd om te reageren.
Braafjes gewacht en na werkdag 7 nogmaals appje gestuurd.
NOOIT werd er op mijn berichtjes gereageerd. We zijn nu 5weken verder en de vinkjes van mijn laatste berichtjes staan nog steeds in het grijs.
Mijn foute bestelling heb ik teruggestuurd en gelukkig wel mijn geld teruggestort gekregen.
WAT EEN SLECHTE SERVICE! Ik bestel er NOOIT meer iets!
Package after 4 days still not handed over to courier. No reply frim omoda on request for info.
Jas van PME legend besteld maat large (L) wat ontvang ik een jas maat 3X (XL)
Mooie collectie aan zeer interessante prijzen. Intuïtieve website en goede communicatie. Absoluut een aanrader!
Volgende dag waren mijn sneakers al geleverd en er zat een mooie tas bij. Sneakers waren jammer genoeg te klein, een maat groter besteld en jawel de dag erna werden ze alweer geleverd.
Quick delivery & service. Products arrived in great condition.
Product is equivalent as the picture online and quick services
Een paar schoenen besteld, helemaal andere schoenen ontvangen, maandag gebeld, moest een whatsapp berichtje sturen nog steeds geen antwoord ontvangen! Heb de juiste schoenen nodig voor volgende week donderdag om naar Turkije te gaan.
Heel vlotte en correcte service. Kleur viel zelfs veeeell beter mee dan op de webshop⊠misschien klein aandachtspuntje (is niet makkelijk, maar kleurverschil heel groot, gelukkig voor deze in mijn voordeel ð€).
Goede website
Prima prijs/kwaliteit
Very nice clothes, quick service, no problem to return clothes.
Prima serviceâŠ.veel keuze in de grote mannenmaten. Top ð
Helaas niet meer voor mij. Ik mag niks meer kopen bij hen omdat ik te veel retourneer. Wat ze mooi verzwijgen is dat ze nog te dom zijn om de juiste bestelling te versturen en ik 10 x moet retourneren door hun fout. Echt triestige mensen zijn het. In ga gewoon bij Zalando mijn schoenen bestellen. Zij zijn correct en maken zelden fouten.
Ik wil mijn mening wel kwijt in het nederlands
Snelle levering alleen het artikel zel kwalitatief was niet ok , ritsen gingen heel slecht open en dicht
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã