HÞflig og imÞdekommende betjening. LÊkre, Þkologiske råvarer. Derudover en fed cykelinspireret indretning. Fint prisniveau. Alt i alt en af de klart bedre oplevelser.
Arrogant flabet og alt andet end imÞdekommende betjening fra Anders d.d. hÃ¥ber ikke det er ejeren, selvom han jo ogsÃ¥ hedder Anders? ( denne havde mange tatoveringer ) Vi var alle tre mundlamm... ãã£ãšèŠã
Min kone og jeg var gÊster hos Onkel A. den 31. oktober 2025. Det var en helt igennem god oplevelse. Perfekt mad som var overdÃ¥digt anrettet, og sÃ¥ var betjeningen aldeles perfekt, og vi fik lejlig... ãã£ãšèŠã
Var i Vejle den 31 juli 2024. Min kone havde tidligere vÊret pÃ¥ restauranten onkel A. Jeg mÃ¥ sige at det var en rigtig god oplevelse rigtig fint hurtig betjening og smÞrrebrÞdets kvalitet var absolu... ãã£ãšèŠã
5/5!
Min kone og jeg var gÊster hos Onkel A
Min kone og jeg var gÊster hos Onkel A. den 31. oktober 2025.
Det var en helt igennem god oplevelse. Perfekt mad som var overdådigt anrettet, og så var betjeningen aldeles perfekt, og vi fik lejlighed til at udveksle erfaringer og holdninger omkring de fÞdevarer, som vi indtager.
Og betjeningen var både venlig og informativ.
Vi kommer gerne igen!
Mega lÊkker brunch og super betjening
Mega lÊkker brunch og super betjening - 5 stjerner er ikke nok.
KÞrt forgÊves Þv Þv
Vi har vÊret på Restaurant fÞr og spist Brunch super dejligt og super mad. Men idag var vi på deres hjemmeside og kunne se de havde åben men ak da vi kom der var der skilt på dÞren der var lukket Þv Þv Måske i skulle fÞlge op på jeres side når i lukker så man ikke skal kÞre forgÊves . Mvh Jens-JÞrgen Andersen Padborg
Fantastisk oplevelse
5 stjerner er jo slet ikke nok!!
5 stjerner er jo slet ikke nok!!!
Uden sammenligning den bedste brunch!
Har vÊret der flere gange, og hver gang er det helt fantastiskâºïž
Hver gang top professionel
Hver gang top professionel, venlig betjening og super lÊkker madð
Var i Vejle den 31 juli 2024
Var i Vejle den 31 juli 2024. Min kone havde tidligere vÊret på restauranten onkel A. Jeg må sige at det var en rigtig god oplevelse rigtig fint hurtig betjening og smÞrrebrÞdets kvalitet var absolut i Top smagte rigtig godt. Tak til personalet Mads, Karla og Hugo - dedikerede og dygtige unge mennesker.
Bedste hilsner JÞrgen Vonsild SkjÞde
Helt fantastisk betjening og frokost
SÞdeste modtagelse og flot fortÊlling om muligheder for frokost.
Hurtig levering af de lÊkreste sandwich og drikkevarer. OpmÊrksom og virkelig serviceminded tjener. Så dejlig en oplevelse.
sjÊlden mÞdt så ubehÞvlet optrÊden
Maden var god men sjÊldent er vi blevet mÞdt af mere ubehagelig og ubehÞvlet type end ejer selv.
Utroligt at man kan opfÞre sig så groft og ubehageligt og så drive en restaurant. Vi måtte gå inden vi var fÊrdige med maden på grund af Anders opfÞrsel og en ting er sikkert. Det er sidste gang vi har sat vores ben det sted. Et godt råd ril alle: hold jer langt vÊk.
Stakkels personale der må arbejde under de vilkår. FY.
Arrogant flabet og alt andet end imÞdekommende betjening fra Anders
Arrogant flabet og alt andet end imÞdekommende betjening fra Anders d.d. håber ikke det er ejeren, selvom han jo også hedder Anders? ( denne havde mange tatoveringer )
Vi var alle tre mundlamme, chokerede og rystede over hans ubehageligheder. Det vÊltede ud med ubegrundede verbale tÊsk lige fra vi trådte ind ad dÞren.
FortrÞd meget at have lagt penge dette sted.
Skal dog retfÊrdigvis siges at Bastian , en anden ung tjener var helt anderledes venlig. Men vi går desvÊrre fra stedet med en meget mÊrkelig oplevelse.
Har aldrig i vores liv oplevet magen til dårlig opfÞrsel.
Fantastisk mad/DÃ¥rlig betjening
Fantastisk mad, absolut forfÊrdelig/flabet og arrogant betjening af både ejer og tjener.
Det var min fÞdselsdag og jeg havde valgt Onkel A, fordi jeg fÞr havde prÞvet maden og syntes, at det var rigtig dejligt. Jeg var kÞrt fra Odense og min ene datter og kÊreste kom fra Ã
rhus.
Min ene datter havde ringet og bedt om, at der blev sat et flag på bordet til sin mor. Det var der ikke, så hun spurgte igen, hvorpå tjeneren bare kom, meget irriteret, og nÊrmest smed små flag ud på bordet. Ikke lige, hvad man forventer på en sÊrlig dag. Det ovennÊvnte var kun en ud af mange ting, som var under kritik.
Det var min fÞdselsdag og I fik mig og min familie til at fÞle, at vi absolut ikke var velkomne, men vores penge var gode nok.
Fantastisk service og lÊkker mad.
Fantastisk service og lÊkker mad. Glad og imÞdekommende tjener. Virkelig lÊkker mad. God oplevelse. Kommer helt sikkert igen.
Super lÊkker velsmagende og flot mad
Super lÊkker velsmagende og flot mad. Jeg fik en powersalat. Min mand fik det de kalder håndmadder, vil sige det er luksussmÞrrebrÞd.
Dejlig venlig betjening.
Kommer helt sikkert igen
Super lÊkker mad og frisk og dygtigâŠ
Super lÊkker mad og frisk og dygtig betjening . Virkelig dejlig frokost. De bedste anbefalinger fra os
Vejles bedste ⢠altid lÊkker mad â¢âŠ
Vejles bedste ⢠altid lÊkker mad ⢠interessant personale med holdninger og personlighed ⢠smil & grin ⢠i en klasse for sig ⢠en helhedsoplevelse jeg altid nyder
Altid frisk og lÊkker brunch
Altid frisk og lÊkker brunch. Vi er kommet på Onkel A gennem mange år og hver gang er det en fornÞjelse. KompromislÞs kvalitet og gode fornyelser. GlÊder mig til nÊste besÞg.
Forstår ikke de dårlige anmeldelser!
ForstÃ¥r ikke de dÃ¥rlige anmeldelser!! Min veninde og jeg (et par damer i 60âerne) fik den lÊkreste brunch, serveret med frisklavet juice og rigtig god kaffe! Der var venlig, hÞflig betjening. Det var fÞrste, men ikke sidste gang, vi var der ð
Meget ubehagelig betjening
God mad, men UALMINDELIG arrogant, nÊrmest hånende tjener. Har aldrig mÞdt så ubehagelig en mand, virkede fornÊrmet over spÞrgsmål og bare hele attituden!