Jeg har gennem lÊngere tid handlet hos OâTAY, og jeg vil gerne understrege, at denne anmeldelse udelukkende handler om min oplevelse med kundeservicen â ikke om tÞjet, som er af hÞj kvalitet. J... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Service, kvalitet og design er helt i top. Ringede til OâTAY torsdag eftermiddag og talte med en rigtigt sÞd dame om de stadig havde en blazer pÃ¥ lager. Jeg sagde jeg skulle bruge den lÞrdag. Fredag... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Deres varer/ udvalg er bare exceptionelt lÊkker/ kvaliteten ð Jeg er ny kunde,/ i den modne alder/ syntes sÊrligt godt om, nÃ¥r mor/ datter prÊsenterer moden. Jeg er meget optaget/ interesseret... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg har fulgt O'TAY lige siden LÞvens hule, hvor jeg blev meget betaget af den smukke og feminine linie. Jeg har nu i december for fÞrste gang bestilt og modtaget en smuk og dejlig Abbelone sweater.... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Feminint online univers med fokus på Affordable Luxury.
Vestergade 73 1 th, 5000, Odense, ãã³ããŒã¯
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž2é±é以å ã«åç
Jeg har kÞbt to forskellige cashmere (100% cashmere) bluser online, som jeg er vildt glad for. De er utroligt blÞde og vildt behagelige at have på.
Jeg har meget fÞlsom hud, og får derfor nemt rÞde pletter af uld/cashmere. Har tidligere kÞbt cashmere-produkter fra andre hjemmesider, men de har ikke vÊret helt så blÞde. Jeg får ingen rÞde pletter af O'TAY cashmere-produkter, hvilket jeg er meget glad for.
Servicen var også rigtig god, når jeg kontaktede dem.
Kan varmt anbefale O'TAY.

Luksus strik.
Elsker mine styles, de kommer altid super hurtigt og så holder de pasform og lÊkkerhed også efter vask.

OâTAY ããã®åç
Top kvalitet. Superhurtig og rigtig god service â€ïžðð»

OâTAY ããã®åç
Altid super god service og virkelig god kvalitet! Ja og hurtig levering!

OâTAY ããã®åç
Jeg elsker kvaliteten af tÞjet og det enkle design. De er desuden super nemme at fÃ¥ fat pÃ¥ og der gÃ¥r ikke mange dage fra man har bestilt noget til, at man kan hente det â€ïž
Oâtay laver virkelig det lÊkreste tÞj, og man kan ikke andet end at blive glad for sine styles derfra. De er altid imÞdekommende, nÃ¥r man er inde hos dem i deres butik i Odense, og de fÃ¥r ogsÃ¥ altid sendt dine pakker hurtigt afsted.
Altid, fin og hurtig levering. Og dejlige vare
Hurtig levering og de lÊkreste produkter som altid. Med garanti ikke sidste gang, at jeg shopper hos OâTAY â€ïž

OâTAY ããã®åç
Fik leveret min ondre en uge efter jeg havde bestilt varene.
Oâtay skrev at de ville kompensere min ondre med en lille ting fordi de havde vÊret lÊnge om at ekspediere min ondre. SÃ¥ har de vedlagt en lille shopper. Lidt skuffende. Men tak ellers.

Jeg ELSKER alt mit OTAY.
Kvaliteten er lÊkker og det holder år efter år.
KÊmpe anbefaling herfra - god service, tidslÞse design og den lÊkreste kvalitet

OâTAY ããã®åç
Som altid hurtig levering af endnu en flot og lÊkker sweater. ð©µð

OâTAY ããã®åç
Hurtig levering og virkelig lÊkkert tÞj! Luksus!

KÊre OâTAY og team!
Vidunderlig smukke trÞjer, en kÊrlig og omsorgsfuld behandling.
Jeg vil meget gerne anbefaling OâTAY og det smukke tÞj, som er i topkvalitet.
Med venlig hilsen
Lene Marie Hastrup

OâTAY ããã®åç
Hurtig levering og fint produkt i en god kvalitet.

OâTAY ããã®åç
Fantastisk hjÊlp fra kundeservice, altid bedste kvalitet og design når man kÞber hos jer, mine varmeste anbefalinger.

OâTAY ããã®åç
Jeg er sÃ¥ glad for mine nye bukser. Perfekte barsel bukser, de kommer ikke af igen ð De er i den lÊkreste kvalitet â€ïž

OâTAY ããã®åç
Fin service og hurtig levering

OâTAY ããã®åç
O'TAY er en skÞn butik at handle i på nettet, de har super lÊkre varer og sendes altid pakket så fint og nÊnsomt ind, medfÞlgende et kort.
Vedr. returnering er der aldrig sure miner, og pengene refunderes uden problemer.
Det kalder jeg service, virkelig god service