Jeg har gennem lÊngere tid handlet hos OâTAY, og jeg vil gerne understrege, at denne anmeldelse udelukkende handler om min oplevelse med kundeservicen â ikke om tÞjet, som er af hÞj kvalitet. J... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Service, kvalitet og design er helt i top. Ringede til OâTAY torsdag eftermiddag og talte med en rigtigt sÞd dame om de stadig havde en blazer pÃ¥ lager. Jeg sagde jeg skulle bruge den lÞrdag. Fredag... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Deres varer/ udvalg er bare exceptionelt lÊkker/ kvaliteten ð Jeg er ny kunde,/ i den modne alder/ syntes sÊrligt godt om, nÃ¥r mor/ datter prÊsenterer moden. Jeg er meget optaget/ interesseret... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg har fulgt O'TAY lige siden LÞvens hule, hvor jeg blev meget betaget af den smukke og feminine linie. Jeg har nu i december for fÞrste gang bestilt og modtaget en smuk og dejlig Abbelone sweater.... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Feminint online univers med fokus på Affordable Luxury.
Vestergade 73 1 th, 5000, Odense, ãã³ããŒã¯
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž2é±é以å ã«åç
Nu har jeg kÞbt tÞj flere gange fra Otay. Hver gang har jeg modtaget tÞj der sidder som det skal og hvor kvaliteten virkelig er i top âïžâïžâïž

OâTAY ããã®åç
Hurtig og effektiv levering under 24 timer efter bestilling.
Og produkterne er jo vanvittig lÊkre ð

OâTAY ããã®åç
Altid super skÞn betjening og service, bÃ¥de i fysisk butik samt betjening onlineð€© Jeg vender frygteligt tilbageð

OâTAY ããã®åç
Jeg elsker alt ved Otay. Flot tÞj, fantastiske materialer, miljÞ-og ansvarsbevidste, hurtig levering og fantastisk service.

OâTAY ããã®åç
Kvalitet i top, pasform perfekt, smukke farver, hurtig levering.

OâTAY ããã®åç
Super hjÊlp i butik ð sÃ¥ det var nemt at bestille pÃ¥ webshoppen.

OâTAY ããã®åç
Fantastisk kvalitet og rigtig god service ððð©ð°
Holder faconen rigtig godt

OâTAY ããã®åç
Jeg er sÃ¥ glad for Oâtays lÊkre strik og har efterhÃ¥nden en del af dem. Jeg anbefaler dem til veninderne og viser dem hvor blÞde og lÊkre de er.

OâTAY ããã®åç
Altid den lÊkreste og blÞdeste kvalitet. Hurtigt levering og rigtig god service inde i butikken også!

LÊkre bluser
God og hurtig ekspedition ððð¥°

OâTAY ããã®åç
Hurtig levering, super lÊkkert produkt.

OâTAY ããã®åç
Hurtig levering! Produktet lever op til forventningerne

ELSKER, ELSKER, ELSKER
Kommer til at kÞbe alle mine garderobestabels her, jeg elsker bare jeres designs.

OâTAY ããã®åç
Det er lÊkkert tÞj, kvaliteten er i top. TÞjet passer alle aldre. Servicen i butikken er i top, altid smilende og hjÊlpende medarbejdere.
Kundeservice er også i top. Generelt er det bare er dejligt sted at kÞbe tÞj.

OâTAY ããã®åç
LÊkre strik sweatere, jeg er fan, men ikke lÊngere da jeg kÞbte et par af deres bomuldsbukser, de bliver total uformelige efter œ dags brug.
Jeg tÊnkte det må vÊre en fejl, så jeg skrev et venligt brev til O'tay men her blev jeg klogere.
Jeg har nu en opfattelse af at de gÞr alt for ikke at skulle tage varer tilbage, det endte med et:"Ja det er rigtigt Jeg vasker også mine bukser oftere for at holde pasformen"
Jeg vil bare sige at den er svÊr da man allerede efter œ dag ligner en med stor hÊngenumse samt knÊ der står ud!
Jeg foreslår O'tay at I skriver i jeres beskrivelse af varen, 'Buksen skal vaskes ofte', på den måde bliver man ikke bondefanget som jeg.
jeg laver denne rating, for at hjÊlpe jer andre så I ikke ryger i fÊlden, jeg har nemlig givet op da jeg ikke Þnsker at blive ydmyget mere, men må Êrgre mig over spildte penge.
jeg er egentlig mest rystet over, at jeg sender billeder med, efter at de lige er kÞbt, jeg var sikker på O'tay ville refundere pengene. Þv

OâTAY ããã®åç
Hurtig og nem levering. Pakket pÊnt ind i silkepapir. LÊkker at modtage

OâTAY ããã®åç
Super hurtig levering og super fantastisk trÞje.

OâTAY ããã®åç
LÊkkert tÞj, hurtig levering og god kundeservice, både via hjemmeside og i butikken

OâTAY ããã®åç
Kina kvalitet til alt for mange penge. Man får plastik hårbånd, som de påstår skulle vÊre behagelige at have på. Elendig kundeservice. Jeg har ellers kastet mange penge efter denne her bix - på tÞj og accessories som jeg ikke engang bruger. Det er hermed slut nu :-)