O’TAY レビュヌ

1,422
TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg har gennem lÊngere tid handlet hos O’TAY, og jeg vil gerne understrege, at denne anmeldelse udelukkende handler om min oplevelse med kundeservicen – ikke om tÞjet, som er af hÞj kvalitet. J... もっず芋る

䌁業が回答したした

Service, kvalitet og design er helt i top. Ringede til O’TAY torsdag eftermiddag og talte med en rigtigt sÞd dame om de stadig havde en blazer pÃ¥ lager. Jeg sagde jeg skulle bruge den lÞrdag. Fredag... もっず芋る

䌁業が回答したした

Deres varer/ udvalg er bare exceptionelt lÊkker/ kvaliteten 👌 Jeg er ny kunde,/ i den modne alder/ syntes sÊrligt godt om, nÃ¥r mor/ datter prÊsenterer moden. Jeg er meget optaget/ interesseret... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg har fulgt O'TAY lige siden LÞvens hule, hvor jeg blev meget betaget af den smukke og feminine linie. Jeg har nu i december for fÞrste gang bestilt og modtaget en smuk og dejlig Abbelone sweater.... もっず芋る

䌁業情報

1. 婊人服店

圓該䌁業による蚘述

Feminint online univers med fokus på Affordable Luxury.

優良

すべおのレビュヌ

(1,422)

過去12か月のレビュヌ数: 59ä»¶

レビュヌを曞く

TÞj med kvaliteten helt i top

Nu har jeg kÞbt tÞj flere gange fra Otay. Hver gang har jeg modtaget tÞj der sidder som det skal og hvor kvaliteten virkelig er i top ⭐⭐⭐

2024幎9月16日

O’TAY からの回答

KÊre Pernille, tusind tak for din flotte anmeldelse og for at vÊre en trofast kunde hos O’TAY! Vi er glade for at hÞre, at tÞjet lever op til dine forventninger bÃ¥de i pasform og kvalitet. Det betyder meget for os 🀎

Hurtig og effektiv levering under 24

Hurtig og effektiv levering under 24 timer efter bestilling.

Og produkterne er jo vanvittig lÊkre 😍

2024幎8月30日

KÊre Stine,
Tusind tak for din flotte 5-stjernede anmeldelse!

Vi er sÃ¥ glade for at hÞre, at du er tilfreds med kÞbsprocessen og leveringstiden 🀍

Hvor er det dejligt, at du synes om vores designs! Det betyder meget for os.

Altid super skÞn betjening og service

Altid super skÞn betjening og service, bÃ¥de i fysisk butik samt betjening online🀩 Jeg vender frygteligt tilbage😃

2024幎8月23日

KÊre May-Britt,

TUSIND TAK for din virkelig fine anmeldelse. Hvor er det dejligt, at du synes om vores produkter og service 🀍

SkÞnt, at du har lyst til, at handle hos os en anden gang. Det sÊtter vi stor pris på!

Jeg elsker alt ved Otay

Jeg elsker alt ved Otay. Flot tÞj, fantastiske materialer, miljÞ-og ansvarsbevidste, hurtig levering og fantastisk service.

2024幎8月18日

O’TAY からの回答

KÊre Alex, tusind tak for de rosende ord! Det sÊtter vi stor pris pÃ¥ og gÞr altid vores bedste for at give den bedste service til vores kunder 🀍

Meget lÊkkert strik i uld og bomuld

Jeg er sÃ¥ glad for O’tays lÊkre strik og har efterhÃ¥nden en del af dem. Jeg anbefaler dem til veninderne og viser dem hvor blÞde og lÊkre de er.

2024幎7月20日

O’TAY からの回答

Tak for den fine anmeldelse, Anne! Vi er sÃ¥ glade for at lÊse, at du efterhÃ¥nden har en del strik fra os, og dejligt at du anbefaler os til veninderne 🀍

Altid den lÊkreste og blÞdeste

Altid den lÊkreste og blÞdeste kvalitet. Hurtigt levering og rigtig god service inde i butikken også!

2024幎7月11日

O’TAY からの回答

Tak for den fine anmeldelse, Louise! Hvor er det dejligt, at du synes om vores produkter og service 🀍

Hurtig levering! Produktet lever op til forventningerne

2024幎6月26日

O’TAY からの回答

Tak for den fine anmeldelse, Conni. Dejligt at lÊse at produktet lever op til forventningerne 🀍

ELSKER

ELSKER, ELSKER, ELSKER

Kommer til at kÞbe alle mine garderobestabels her, jeg elsker bare jeres designs.

2024幎6月17日

O’TAY からの回答

Hej Olivia 🀍 Tak for den finde anmeldelse. Hvor er det dejligt, at du elsker vores designs 🥹

Det er lÊkkert tÞj

Det er lÊkkert tÞj, kvaliteten er i top. TÞjet passer alle aldre. Servicen i butikken er i top, altid smilende og hjÊlpende medarbejdere.
Kundeservice er også i top. Generelt er det bare er dejligt sted at kÞbe tÞj.

2024幎7月1日

O’TAY からの回答

Tak for den fine anmeldelse, det betyder meget for os 🀍 Dejligt at du bÃ¥de har haft gode oplevelser i butikken og pÃ¥ webshoppen.

busker uformelige, sweatere så skÞnne

LÊkre strik sweatere, jeg er fan, men ikke lÊngere da jeg kÞbte et par af deres bomuldsbukser, de bliver total uformelige efter œ dags brug.
Jeg tÊnkte det må vÊre en fejl, så jeg skrev et venligt brev til O'tay men her blev jeg klogere.
Jeg har nu en opfattelse af at de gÞr alt for ikke at skulle tage varer tilbage, det endte med et:"Ja det er rigtigt Jeg vasker også mine bukser oftere for at holde pasformen"
Jeg vil bare sige at den er svÊr da man allerede efter œ dag ligner en med stor hÊngenumse samt knÊ der står ud!
Jeg foreslår O'tay at I skriver i jeres beskrivelse af varen, 'Buksen skal vaskes ofte', på den måde bliver man ikke bondefanget som jeg.
jeg laver denne rating, for at hjÊlpe jer andre så I ikke ryger i fÊlden, jeg har nemlig givet op da jeg ikke Þnsker at blive ydmyget mere, men må Êrgre mig over spildte penge.
jeg er egentlig mest rystet over, at jeg sender billeder med, efter at de lige er kÞbt, jeg var sikker på O'tay ville refundere pengene. Þv

2024幎6月28日

KÊre Berit,

Tak for at tage dig tiden til at skrive en anmeldelse. Vi tager gerne imod ris og ros, da vi på den måde kun kan blive bedre.

Jeg er ked af, at du har en oplevelse af, at vi gÞr alt for ikke at tage varer retur, og at du fÞler dig bondefanget. Det er bestemt ikke vores hensigt.

Buksen, som du har kÞbt, er en tyndere buks, hvor du ikke vil kunne undgå, at den ved brug vil få "former". Ligesom ved en strikbluse, vil materialet give sig der, hvor fibrene bliver strukket og får kropsvarme. Dette vil du opleve ved enhver type strikket buks, når det ikke er en kraftig og tyk strik. Derfor skriver vi også til dig, at det er normalt, at de giver sig ved brug, der hvor de sidder mere kropsnÊrt.

Vi har pakket og sendt bukserne til knapt 200 forskellige kunder, og har ikke fået feedback fra nogen vedrÞrende pasformen efter brug. Jeg er derfor ked af, at du har oplevelsen af, at din strikbuks ikke lever op til dine forventninger. Der er dog ikke tale om en produktionsfejl (at materialet giver sig ved brug), og vi har af samme årsag ikke kunne anerkende din henvendelse som en reklamation.

Vi anbefaler dig, at buksen vaskes oftere, for at genskabe dens nyvaskede pasform. PrÊcis som min kollega har skrevet, vasker hun også sine strikbukser oftere, da man ikke kan undgå at pasformen Êndrer sig, når man sidder og materialet bliver strukket.

En strikket buks vil give sig på en anden måde, end en bluse, da buksen "udsÊttes" for flere strÊk, når man går, bÞjer benene, sidder osv.

Jeg håber, at det har givet en bedre forståelse af vores håndtering af din henvendelse. Og jeg håber også, at vi får lov til at sende blÞde cashmere sweatre din vej igen til efteråret, når sÊsonen for alvor starter igen❀

Med Þnsket om en dejlig dag,
Cecilie
O'TAY

Hurtig og nem levering

Hurtig og nem levering. Pakket pÊnt ind i silkepapir. LÊkker at modtage

2024幎6月7日

O’TAY からの回答

Tusind tak for din fine anmeldelse Anne. Vi er så glade for at lÊse, at du har haft en god oplevelse - det er vores vigtigste opgave❀

Super hurtig levering og super

Super hurtig levering og super fantastisk trÞje.

2024幎5月21日

O’TAY からの回答

Tusind tak for din fine anmeldelse Lone. Det er dejligt at lÊse, at du er glad for din nye bluse❀

LÊkkert tÞj

LÊkkert tÞj, hurtig levering og god kundeservice, både via hjemmeside og i butikken

2024幎6月1日

O’TAY からの回答

Tusind tak for din fine anmeldelse Isabella. Vi er glade for, at du har en god shoppingoplevelse hos O'TAY - det er vigtigt for os❀

Kina kvalitet og elendig service!

Kina kvalitet til alt for mange penge. Man får plastik hårbånd, som de påstår skulle vÊre behagelige at have på. Elendig kundeservice. Jeg har ellers kastet mange penge efter denne her bix - på tÞj og accessories som jeg ikke engang bruger. Det er hermed slut nu :-)

2024幎5月27日

Hej Negra,

Tak for din anmeldelse. Vi tager altid imod ris og ros, da vi på den måde kun kan blive bedre.

Din anmeldelse drejer sig om dit seneste LIVE-kÞb, hvor du var heldig at få fingrene i en hårbÞjle og en hårelastik.

DesvÊrre er elastikken sprunget, hvilket naturligvis er beklageligt - vi har derfor straks efter din henvendelse sendt dig en ny elastik som erstatning. Denne pakke er i skrivende stund endnu ikke afhentet i pakkeshoppen, og den vil gå retur til os på fredag, hvis den ikke afhentes inden.

HårbÞjlen er ikke reklamationsberettiget, da der ikke er tale om en produktionsfejl, men en pasform der ikke passer dig. HårbÞjlen er i 100% cashmere med en indvending bÞjle til at holde pasformen - ellers vil den ikke kunne sidde fast på hovedet. Hvis hårbÞjlen skulle vÊre 100% cashmere fra inderst til yderst, vil der ikke vÊre noget fast, til at holde den og den vil blot glide af. Pasformen er mulig at prÞve uden at skulle afmontere mÊrker mm.

DesvÊrre har du afmonteret hårbÞjlens mÊrker, hvilket betyder, at den ikke lÊngere er i original stand/ubrugt, og vi vil derfor ikke kunne tage den retur og sÊlge videre til en anden kunde. En vare skal returneres ubrugt i original emballage jf. vores handelsbetingelser pkt. 5. Alle vores kunder skal kunne handle på samme vilkår - det håber vi selvfÞlgelig, at du har forståelse for.

Vi har personligt udvalgt alle vores leverandÞrer med omhu. Det har vi gjort, fordi det er vigtigt for os, at vi altid kan levere produkter i hÞj kvalitet. Derfor vÊrner vi også hÞjt om vores samarbejde med leverandÞrerne, da de altid er i stand til at levere produkter, der lever op til vores standarder. Skulle det ske, at findes en produktionsfejl, der er reklamationsberettiget, behandles sagen naturligvis jf. vores handelsbetingelser pkt. 7.

Jeg er ked af at lÊse dine anmeldelser her pÃ¥ Trustpilot og Facebook, da vi har ydet en service overfor dig, der lever op til vores handelsbetingelser, og som vi kan stÃ¥ inde for😊

De bedste hilsner,
Cecilie