Jeg har gennem lÊngere tid handlet hos OâTAY, og jeg vil gerne understrege, at denne anmeldelse udelukkende handler om min oplevelse med kundeservicen â ikke om tÞjet, som er af hÞj kvalitet. J... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Service, kvalitet og design er helt i top. Ringede til OâTAY torsdag eftermiddag og talte med en rigtigt sÞd dame om de stadig havde en blazer pÃ¥ lager. Jeg sagde jeg skulle bruge den lÞrdag. Fredag... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Deres varer/ udvalg er bare exceptionelt lÊkker/ kvaliteten ð Jeg er ny kunde,/ i den modne alder/ syntes sÊrligt godt om, nÃ¥r mor/ datter prÊsenterer moden. Jeg er meget optaget/ interesseret... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg har fulgt O'TAY lige siden LÞvens hule, hvor jeg blev meget betaget af den smukke og feminine linie. Jeg har nu i december for fÞrste gang bestilt og modtaget en smuk og dejlig Abbelone sweater.... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Feminint online univers med fokus på Affordable Luxury.
Vestergade 73 1 th, 5000, Odense, ãã³ããŒã¯
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž2é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Nem at bestille, god og grundig bekrÊftelse og information. Hurtig levering. Meget smuk og delikat indpakning. Meget skÞnne produkterð¥°.

OâTAY ããã®åç
Der kan ikke gives andet end âïžâïžâïžâïžâïž. Fantastisk lÊkre produkter, som man vender tilbage til igen og igen. NÊrvÊrende kundeservice, ingen problemer ved retur eller byt til anden stÞrrelse. Kun ros herfra ð€©

OâTAY ããã®åç
Altid virkelig god service og hurtig levering

OâTAY ããã®åç
Altid dejlig kvalitet og hurtig levering ðð

OâTAY ããã®åç
Er super glad for mine bluser fra OâTAY.
De er lette, elegante og anvendelig til både hverdag og festlige lejligheder.

OâTAY ããã®åç
Jeg har talrige Otay styles i min garderobe og kvaliteten holder virkelig godt. Cashmere (isÊr brushed) kan godt fÞles som en (stor) investering - men med Otay er det alle pengene vÊrd!

OâTAY ããã®åç
Fantastiske produkter af hÞjeste kvalitet.

OâTAY ããã®åç
Modtog den smukkeste cardigan, den oversteg mine forventninger. Jeg er sÃ¥ glad for den . GlÊder mig til at handle hos jer igen ð

OâTAY ããã®åç
Hurtig betjening og altid nogen ved telefonen hvis man har spÞrgsmål, det er ret unikt, at der altid er nogen at få fat i.
Jeres strik varer er super kvalitet og god vejledning om bedste vedligeholdelse. En kÊmpe anbefaling herfra.
Lin KÀhler

OâTAY ããã®åç
Super lÊkker kvalitet, forsendelsen afsendt sammen dag.Super service og lÊkker indpakning.

OâTAY ããã®åç
Super lÊkre bluser i cashmere fra OâTay. De er en elsket og altid go to del af min garderobe.
Jeg vÊlger gerne en str stÞrre da jeg holder af det lidt loose fit. Hurtig betjening.

OâTAY ããã®åç
Super kvalitet og service i butikken I odense

OâTAY ããã®åç
Jeg har kÞbt de lÊkreste strÞmper fra Otay. SmÞrblÞde og varme. DesvÊrre blev de rigtig fnuldrede allerede efter fÞrste vask. De er ellers vasket med uldvaskemiddel og i vaskepose. Herefter kÞbte jeg en sÊrlig uldkam også fra Otay - men jeg synes, det tager frygtelig langt tid at fjerne alt fnulleret og efter nÊste vask, kommer det tilbage. Det er super Êrgerligt.

OâTAY ããã®åç
Hurtig levering. Jeg kÞbte en lÊkker cardigan som kom i den fineste indpakning, super lÊkker kvalitets tÞj også, helt sikkert ikke sidste gang jeg handler hos Otay.

OâTAY ããã®åç
Super fin hjemmeside og hurtig levering

OâTAY ããã®åç
Dejlige varer med hurtig levering

Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã
ããã¬ãã¥ãŒãæžãããã®8ã€ã®ãã³ããã芧ãã ããã