O’TAY レビュヌ

1,422
TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg har gennem lÊngere tid handlet hos O’TAY, og jeg vil gerne understrege, at denne anmeldelse udelukkende handler om min oplevelse med kundeservicen – ikke om tÞjet, som er af hÞj kvalitet. J... もっず芋る

䌁業が回答したした

Service, kvalitet og design er helt i top. Ringede til O’TAY torsdag eftermiddag og talte med en rigtigt sÞd dame om de stadig havde en blazer pÃ¥ lager. Jeg sagde jeg skulle bruge den lÞrdag. Fredag... もっず芋る

䌁業が回答したした

Deres varer/ udvalg er bare exceptionelt lÊkker/ kvaliteten 👌 Jeg er ny kunde,/ i den modne alder/ syntes sÊrligt godt om, nÃ¥r mor/ datter prÊsenterer moden. Jeg er meget optaget/ interesseret... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg har fulgt O'TAY lige siden LÞvens hule, hvor jeg blev meget betaget af den smukke og feminine linie. Jeg har nu i december for fÞrste gang bestilt og modtaget en smuk og dejlig Abbelone sweater.... もっず芋る

䌁業情報

1. 婊人服店

圓該䌁業による蚘述

Feminint online univers med fokus på Affordable Luxury.

優良

(1,422)

過去12か月のレビュヌ数: 59ä»¶

レビュヌを曞く

har ingen

Hurtig levering, dogᅩville jegᅩÞnske etᅩvindsel med tråd fra trÞjen til reparation når uheldet er ude.

2025幎2月5日

Hej Hanne,
Tusind tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for, at du oplevede en hurtig levering. Der er altid tråd og en ekstra knap med, i tilfÊlde af, at uheldet er ude ❀

Super lÊkre strik

Super lÊkre strik, og god vejledning på stÞrrelser. Jeg bor i alle mine strikvarer fra Otay denne vinter. Intet kradser.

2025幎2月1日

Hej Mette,
Tak for din skÞnne anmeldelse. Det varmer os meget at hÞre, at du er glad for dine produkter fra os, og at intet kradser ❀

Altid i orden

God kvalitet for pengene.

2025幎2月5日

Hej Helle,
Tak for din fine anmeldelse, det betyder meget for os ❀

Altid skÞnne handler og god kommunikation .de lÊkreste styles i bedste kvalitet . TAK Otay 🀩🥰

Altid skÞnne handler på de lÊkreste styles.

2025幎2月10日

Hej Tina,
Tak for din sÞde anmeldelse. Vi er glade for at du altid har en god oplevelse med at handle hos os ❀

LÊkre varer men lidt lÊnge retur tid

LÊkre varer men lidt lÊnge retur tid

2025幎1月24日

O’TAY からの回答

Tusind tak for din fine anmeldelse Lisbeth. Hvor er vi glade for at hÞre, at du sÊtter pris på dine strik.

Hvad angår returtiden, gÞr vi altid vores bedste, for at kunne håndtere det hurtigt. Der vil dog vÊre lidt behandlingstid, fra du sender retur, til ordren er behandlet. Det skyldes, at ordren fÞrst skal sendes og modtages på vores lager, hvorefter de grundigt gennemgår alle varer, for at sikre at alt er som det skal vÊre. Da vores varer ligger på et stort lager, sammen med mange andre brands, kan der sommetider vÊre lidt lÊngere behandlingstid. Men vi bestrÊber os altid på at overholde en behandlingstid på 8 hverdage, fra vi har registreret, at din retur er modtaget ❀

De skÞnneste produkter!

De skÞnneste produkter i lÊkker kvalitet, super kundeservice og hurtig levering!
Har handlet hos O'tay mange gange og har en del af deres tÞj - klassiske styles som kan bruges i mange år og en kvalitet som kan tåle man bruger der igen og igen og igen.

2025幎2月4日

O’TAY からの回答

Tusind tak for din dejlige anmeldelse Stine. Hvor er vi glade for at lÊse, hvordan du vÊrdsÊtter dine strik og den hÞjekvalitet. Med cashmere har du en tidlÞs og klassisk garderobe, der holder i mange år - det er så skÞnt ❀

Elsker deres univers

Elsker deres univers. Jeg har 25 items fra dem, som jeg elsker. Ser dem som en investering

2025幎1月31日

O’TAY からの回答

Tusind tak for din flotte anmeldelse Anja. Hvor er det vidunderligt at hÞre, at du har 25 items. Det lyder jo som en helt fantastisk garderobe!

Og vi kunne ikke vÊre mere enige - cashmere er en investering i din garderobe, så den på sigt kommer til at indeholde luksuriÞse vintage items ❀

Kvalitets produkter

Kvalitets produkter - super service

2025幎1月16日

O’TAY からの回答

Tusind tak for din fine anmeldelse Anja. Hvor er vi glade for, at vi kan sende dig eksklusivt strik ❀

Det er altid en god oplevelse at

Det er altid en god oplevelse at modtage pakker fra Otay, varene er pakket enkeltvis i otay poser. Jeg ved når jeg bestiller er der hurtig levering.

2025幎1月12日

O’TAY からの回答

Tusind tak for din sÞde anmeldelse Hanne. Hvor er dine ord dejlige at lÊse. Vi glÊder os allerede til at sende nÊste strik til dig ❀

Helt fantastiske tidslÞse designs og

Helt fantastiske tidslÞse designs og kvalitet. Knus elsker alle mine kÞb fra jer og glÊder mig til, at kÞbe mange flere til min garderobe 🫶🏌 I er helt sikkert mit yndlings tÞjmÊrke!

O’TAY からの回答

Tusind tak for din sÞde anmeldelse Emma. Ligesom du knuselsker dine kÞb, knuselsker vi også at sende blÞde strik til dig. Så vi glÊder os allerede nu til, at vi kan sende endnu en blÞd pakke din vej ❀

Nem kÞbsoplevelse

Nem kÞbsoplevelse, hurtig forsendelse, lÊkker indpakning og det vi venter på  fantastisk kvalitet og flotte designs.
Og skal du have fat i kundeservice så er de simpelhen så hjÊlpsomme!

2025幎1月25日

O’TAY からの回答

Tusind tak for din flotte anmeldelse Malene. Vi gÞr os umage med vores kollektioner - og ikke mindst vores kundeservice. Derfor sÊtter vi virkelig pris på din feedback, og vi takker ydmygt for de flotte ord❀

Virkelig lÊkre kvalitets varer

Virkelig lÊkre kvalitets varer og hurtig levering.

O’TAY からの回答

Tusind tak for din fine anmeldelse Julie. Vi er glade for, at du sÊtter pris på den hurtige levering, og kvaliteten af vores varer. Det er begge dele noget, som vi gÞr os umage for at kunne tilbyde ❀

Fantastisk kvalitet og service er i top.

Fantastisk kvalitet og service er i top.

2025幎1月20日

O’TAY からの回答

Tusind tak for din fine anmeldelse Rene. Vi gÞr os umage for, at kunne tilbyde en god kundeservice, og det betyder meget for os, at du vÊrdsÊtter den 🫶🏌

Fantastisk kvalitet

Endnu engang har jeg kÞbt tÞj hos Otay og endnu engang er jeg super tilfreds og glad for mit kÞb. Den bedste kvalitet jeg kunne Þnske mig. Strikken er dejlig blÞd at have på og så sidder sweater og t-shirts perfekt.

2025幎1月21日

O’TAY からの回答

Tusind tak for din sÞde anmeldelse Pernille. Vi er taknemmelige for, at du fandt vej til vores univers - det betyder meget for os, at have loyale kunder. Tak! Og vi glÊder os til, at vi kan sende den nÊste blÞde pakke til dig ❀

Trofast kunde ❀

Jeg har efterhÃ¥nden kÞbt rigtig mange styles hos O’tay. Jeg elsker alle de smukke og skÞnne ting jeg har kÞbt hos dem - denne gang er ingen undtagelse.
De laver sådan noget fantastisk strik ❀

2025幎1月14日

O’TAY からの回答

Tusind tak for din dejlige anmeldelse Amalie. Vi er SÅ glade for, at du har vÊret en loyal kunde gennem flere Ã¥r - det betyder virkelig meget for os! Vi glÊder os allerede nu, til at vi kan sende nÊste blÞde pakke til dig ❀

Den stÞrste anbefaling

Så smukt og elegant tÞj i den bedste kvalitet, og ikke mindst rigtig god service - er glad for mit kÞb hver gang! Kan kun anbefale O'TAY!

O’TAY からの回答

Tusind tak for din flotte anmeldelse Sia. Hvor er vi glade for at lÊse, at du sÊtter pris på dine kÞb fra os. Vi elsker, når vi kan få lov til at sende blÞde strik - og sÊrligt når det er til loyale kunder som dig ❀

Jeg ELSKER O’Tays produkter

Jeg ELSKER O’Tays produkter. BlÞdeste strik i den bedste kvalitet. Altid god og hurtig service 😍

2025幎1月12日

O’TAY からの回答

Tusind tak for din sÞde anmeldelse Jane. Vi takker ydmygt for din loyalitet, og vi elsker, at vi kan få lov til at sende den ene blÞde pakke efter den anden til dig ❀

Smukt og lÊkkert koncept

Jeg har nu i december for fÞrste gang bestilt og modtaget en smuk og dejlig Abbelone sweater. Jeg kontaktede O'TAY, da jeg skulle ombytte til en anden stÞrrelse. Jeg talte med Vivian og oplevede en fÞrsteklasses og kompetent kundeservice. Jeg giver 5 smukke stjerner;)

2024幎12月27日

O’TAY からの回答

Tusind tak for din dejlige anmeldelse Birgitte. Vi takker ydmygt for din flotte anmeldelse - det betyder virkelig meget for os, at du har haft en god oplevelse af vores univers. Tak for at komme med ombord ❀