Jeg har gennem lÊngere tid handlet hos OâTAY, og jeg vil gerne understrege, at denne anmeldelse udelukkende handler om min oplevelse med kundeservicen â ikke om tÞjet, som er af hÞj kvalitet. J... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Service, kvalitet og design er helt i top. Ringede til OâTAY torsdag eftermiddag og talte med en rigtigt sÞd dame om de stadig havde en blazer pÃ¥ lager. Jeg sagde jeg skulle bruge den lÞrdag. Fredag... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Deres varer/ udvalg er bare exceptionelt lÊkker/ kvaliteten ð Jeg er ny kunde,/ i den modne alder/ syntes sÊrligt godt om, nÃ¥r mor/ datter prÊsenterer moden. Jeg er meget optaget/ interesseret... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg har fulgt O'TAY lige siden LÞvens hule, hvor jeg blev meget betaget af den smukke og feminine linie. Jeg har nu i december for fÞrste gang bestilt og modtaget en smuk og dejlig Abbelone sweater.... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Feminint online univers med fokus på Affordable Luxury.
Vestergade 73 1 th, 5000, Odense, ãã³ããŒã¯
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž2é±é以å ã«åç
Hurtig levering, dogᅩville jegᅩÞnske etᅩvindsel med tråd fra trÞjen til reparation når uheldet er ude.

OâTAY ããã®åç
Super lÊkre strik, og god vejledning på stÞrrelser. Jeg bor i alle mine strikvarer fra Otay denne vinter. Intet kradser.

OâTAY ããã®åç
Altid skÞnne handler på de lÊkreste styles.

OâTAY ããã®åç
LÊkre varer men lidt lÊnge retur tid

OâTAY ããã®åç
De skÞnneste produkter i lÊkker kvalitet, super kundeservice og hurtig levering!
Har handlet hos O'tay mange gange og har en del af deres tÞj - klassiske styles som kan bruges i mange år og en kvalitet som kan tåle man bruger der igen og igen og igen.

OâTAY ããã®åç
Elsker deres univers. Jeg har 25 items fra dem, som jeg elsker. Ser dem som en investering

OâTAY ããã®åç
Det er altid en god oplevelse at modtage pakker fra Otay, varene er pakket enkeltvis i otay poser. Jeg ved når jeg bestiller er der hurtig levering.

OâTAY ããã®åç
Helt fantastiske tidslÞse designs og kvalitet. Knus elsker alle mine kÞb fra jer og glÊder mig til, at kÞbe mange flere til min garderobe ð«¶ðŒ I er helt sikkert mit yndlings tÞjmÊrke!

OâTAY ããã®åç
God oplevelse hurtig ekspedition. Super fint!!

OâTAY ããã®åç
Nem kÞbsoplevelse, hurtig forsendelse, lÊkker indpakning og det vi venter på⊠fantastisk kvalitet og flotte designs.
Og skal du have fat i kundeservice så er de simpelhen så hjÊlpsomme!

OâTAY ããã®åç
Virkelig lÊkre kvalitets varer og hurtig levering.

OâTAY ããã®åç
Fantastisk kvalitet og service er i top.

OâTAY ããã®åç
Endnu engang har jeg kÞbt tÞj hos Otay og endnu engang er jeg super tilfreds og glad for mit kÞb. Den bedste kvalitet jeg kunne Þnske mig. Strikken er dejlig blÞd at have på og så sidder sweater og t-shirts perfekt.

OâTAY ããã®åç
Jeg har efterhÃ¥nden kÞbt rigtig mange styles hos Oâtay. Jeg elsker alle de smukke og skÞnne ting jeg har kÞbt hos dem - denne gang er ingen undtagelse.
De laver sÃ¥dan noget fantastisk strik â€ïž

OâTAY ããã®åç
Så smukt og elegant tÞj i den bedste kvalitet, og ikke mindst rigtig god service - er glad for mit kÞb hver gang! Kan kun anbefale O'TAY!

OâTAY ããã®åç
Jeg ELSKER OâTays produkter. BlÞdeste strik i den bedste kvalitet. Altid god og hurtig service ð

OâTAY ããã®åç
Jeg har nu i december for fÞrste gang bestilt og modtaget en smuk og dejlig Abbelone sweater. Jeg kontaktede O'TAY, da jeg skulle ombytte til en anden stÞrrelse. Jeg talte med Vivian og oplevede en fÞrsteklasses og kompetent kundeservice. Jeg giver 5 smukke stjerner;)