very very very bad dealer. Goods of inferior quality, delivered much too late (wrong tracking information) and huge discussions when withdrawing. It takes almost a month now and I have neither seen... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Via Facebook een advertentie van panda deals voor een gratis product, alleen met verzendkosten. Krijg ik daarna allemaal mails en brieven dat ik elke maand 18 euro nog wat moet betalen en anders incas... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
ZERO Stars!!! Biggest rip off online!!! DO NOT shop here!! Ordered 2 sets of non-heated hair curlers system and after 3 months finally received my package of cheap bendy foam tube curlers I could have... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Word nu VIP voor â¬18.95 per maand. De eerste 14 dagen krijgt u van ons cadeau! Het VIP pakket loopt 3 maanden en stopt automatisch.
é£çµ¡å
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Ik ga aangifte doen want dit isâŠ
Ik ga aangifte doen want dit is oplichting! Ik heb mijn bestelling nooit ontvangen (5 april besteld) Als ik een bericht stuur krijg ik een standaard bericht terug dat ik akkoord ben gegaan met de algemene voorwaarden en dat levertijd tot 16 weken kan duren. Helaas van te voren geen reviews gelezen. Schandalig!
Wat een troep het is gewoon ali expressâŠ
Wat een troep het is gewoon ali express pakketje duurt 3 maanden en is veel te duur voor wat er in zit.
grote oplichters bende
Hier nooit bestellen!!!
Schandalig slecht, 3 maanden gewacht op mijn pakketje (rok en jurk). Gisteren binnengekregen en tot mijn grote teleurstelling lijkt het niet eens op wat ik heb besteld, andere stof/print en waardeloze kwaliteit. Retour zenden naar China betekent nog meer kosten voor jezelf en dan is het nog maar de vraag of je je geld terug krijgt.
Na 2 maanden nog niets binnen
Ben al 2 maanden aan het wachten op een jurkje en een broek. Contact opgenomen, maar ze zeggen alleen, het kan tot 20 weken duren, stond in de voorwaarden.
Ik wacht al een maand op eenâŠ
Ik wacht al een maand op een jurkjePanda neemt geen enkele verantwoordelijkheid, zei zeggen als het bestelde bij ons de deur uit is dan moet vervoerder er voor zorgen dat het aankomt.
Kortom eens maar nooit meer een zeer slecht bedrijf, niets bestellen is mijn advies het komt nooit aan.
Took my money and ran
Took my money and ran, no product delivered and no response. Stay well away
Nooit meer kopen!
Zo teleurgesteld!
Mijn producten leken totaal niet op de foto's. Ik heb de fout gemaakt om niet te zoeken naar recensies, maar er vanuit te gaan dat het Belgische bedrijf was. Helaas was dit dus niet het geval.
Ik ga het proberen terug te sturen en al mijn geld terug te krijgen. Want net als alle anderen hier, ben ik gewoon belazerd.
Niet kopen
Niet kopen! Je besteld eigenlijk een slecht AliExpress product voor het driedubbele! Product komt absoluut niet overeen met de fotoâs en is inderdaad maar een lapje stof. Je kunt je geld terug krijgen als je het retourneert naar China, wat nog meer kost dan het product zelf. Niet kopen dus! Ik ga aangifte doen en ervoor proberen te zorgen dat de site uit de lucht word gehaald
Ik heb het ook na weken ontvangen
Ik heb het ook na weken ontvangen. Kwaliteit mega slecht. Ben er helaas ook ingetrapt
Iemand ervaring met terug sturen of andere manier hoe ik geld terug kan krijgen. Ik zag dat iemand aangifte had gedaan en geld terug had gehad
26 mei
Door aangifte in t onderwerp te zetten en heel veel te mailen heb ik nu al t geld terug gehad zonder kleding terug te sturen.
Geen ster waard!!!!
Na maand eindelijk pakketje gekregen.Trekt totaal niet op wat ik besteld had.Het trekt op niks en heeft een kwaliteit van 0. Het is gewoon een lapje stof en is dan ook nog niet eens de kleur wat ik besteld had en dan is het nog eens misvormd ook. Is gewoon schandalig.Oplichters zijn het.
Geen ster waard!!!
Precies dezelfde ervaring als alle andere mensen. Pakketje wel aangekomen maar niet meer dan een lapje stof. Pure oplichterij.
Ik had ook een twijfel gevoel bij de site,
maar toch overstag gegaan. Niet kopen!!!
Had weken terug mooi jurkje besteld
Had weken terug mooi jurkje besteld , kreeg een waardeloos jurkje wat er totaal niet op leek uit China... na lang denken wanneer ik zo'n lelijk waardeloos jurkje zou hebben besteld denkend aan Ali express. Viel het op zijn plaatst dat dat mijn mooie jurkje wel moest zijn. Durf het niet te retourneren aangezien je zelf hoge kosten naar China moet betalen en krijg ik dan de rest van mijn geld wel terug !? Diep triest bedrijf dit
Ik ben totaal niet tevreden met mijnâŠ
Ik ben totaal niet tevreden met mijn aankoop en wil het dus graag retourneren. Hiervoor heb ik wel een mail ontvangen van PandaDesigns, maar het retourneren is een grote chaos. Het is totaal niet duidelijk hoe ik het pakket nu terug moet sturen. Doe NIET je aankoop hier.
Panda Designs zijn oplichters!
Ik heb een maand geleden kleding besteld, stom genoeg zonder eerst de reviews over Panda Designs checken. Let op: dit betreft NIET de Belgische Panda Designs, maar een chinees bedrijf met dezelfde naam!
Je ziet een advertentie op Facebook en denkt; dat zit wel goed!
Niet dus!!
Na een maand nog steeds geen trackercode ontvangen. Als ik de klantenservice mail, merk ik dat ze standaard antwoorden geven en helemaal niet mijn mailtjes lezen. Zo zeggen ze steeds dat ik de spullen moet terugsturen naar China (op eigen kosten) om een refund te krijgen. Terwijl ik aangeef dat ik juist niets heb ontvangen. Maar het zegt wel iets over de te verwachten kwaliteit van de kleding.
Ik hoop dat ik nog iets terug krijg van mijn aankoopbedrag (104 euro). De rest ga ik zien als leergeld; check eerst een webwinkel vóór je er koopt!!
UPDATE: Ik heb aangifte gedaan en hen dit ook medegedeeld. Ik kreeg direct een mail terug dat mijn aankoopbedrag volledig is teruggestort, en of ik de aanklacht wilde intrekken!
jullie zijn achterbaks zeerâŠ
jullie zijn achterbaks zeer onbetrouwbaar. Bij klacht word je gewezen op dat je akkoord bent gegaan met jullie voorwaarden maar tijd van leveringen krijg je te zien na betaling 16 weken. idioten dan is het winter wat moet men dan met besteld zomer collectie. tevens krijg je geen track trace nr enkel bestel nr wat niet relevant is voor dpd of welk leverings bedrijf dan ook. tel nr van jullie ? tot slot val mij nooit niet meer lastig heb geen interesse in een achterbaks en onbetrouwbaar berdrijf. als je het al een bedrijf kunt noemen.
OPLICHTERS!
OPLICHTERS!!
Twee shirts besteld waarvan kwaliteit 0 is en pasvorm ook Chinees vallen. Retourneren moet naar China voor â¬30 en dan nog maar derest zien terug te krijgen.
Waardeloos
Het duurt weken voordat je je bestelling binnen hebt. Kwaliteit is echt heel erg slecht. Niet gevoerd, goedkope stoffen. Lijkt totaal niet op plaatjes van de website. Oplichting.
@#! Kwaliteit !!
Erg lang moeten wachten op mijn bestelling , uiteindelijk toch gekregen 25 euro per shirtje betaald !!! WAARDELOZE KWALITEIT !! LIJKT Niet in de verste verte van wat je besteld !
Een overhemd besteld via de website
Een overhemd besteld via de website. Leek op niks op de foto en is van extreem slechte kwaliteit. Normaal schrijf ik niet snel een review maar de kwaliteit van dit product was echt waardeloos! Koop hier niks want het zijn gewoon oplichters
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã