レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

very very very bad dealer. Goods of inferior quality, delivered much too late (wrong tracking information) and huge discussions when withdrawing. It takes almost a month now and I have neither seen... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Via Facebook een advertentie van panda deals voor een gratis product, alleen met verzendkosten. Krijg ik daarna allemaal mails en brieven dat ik elke maand 18 euro nog wat moet betalen en anders incas... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち1の評䟡

ZERO Stars!!! Biggest rip off online!!! DO NOT shop here!! Ordered 2 sets of non-heated hair curlers system and after 3 months finally received my package of cheap bendy foam tube curlers I could have... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Schandalig slecht, 3 maanden gewacht op mijn pakketje (rok en jurk). Gisteren binnengekregen en tot mijn grote teleurstelling lijkt het niet eens op wat ik heb besteld, andere stof/print en waardeloze... もっず芋る

䌁業情報

1. むベント・゚ンタヌテむンメント

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Word nu VIP voor €18.95 per maand. De eerste 14 dagen krijgt u van ons cadeau! Het VIP pakket loopt 3 maanden en stopt automatisch.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 1ä»¶

レビュヌを曞く

OPLICHTERS !!!

Ik zag op facebook een advertentie over een gratis zonnebril, dus ik dacht oow leuk dus klikte erop. Vulde mijn gegevens in en drukte op OK. daarna kwam ik bij het stukje dat ik ineens 6,95 moest betalen toen had ik het weggeklikt en 2 weken later krijg ik ineens een brief dat ik lid ben voor 3 maanden en moet per maand 18,95 gaan betalen!
En nu ondertussen krijg ik al brieven binnen van van hoek en partners group bv een incasso bedrijf. maar dat schrikt mij niet af! Ben met mijn rechtsbijstand bezig en ben met aangetekende brieven over en weer aan het gaan. En als deze laatste brief en email niet helpen ga ik er een advocaat op zetten!!

Echt wat een oplichters !!

Antwoord op jullie antwoord panda deals :

Wat n smerige reactie hier onder zeg bah !!! Hoor wat jullie voor jullie antwoord hier tegen mij zeggen aan de telefoon! Zogenaamd als ik een advocaat ga in schakelen gaan jullie een rechtzaak tegen mij aanspannen was t eerste wat er tegen mij gezegd werd !! En ineens mag ik 1 maand betalen ipv 3 maanden en de incasso kosten hoef ik niet meer te betalen !! En krijg er zelfs nog een gratis zonnebril bij.. En het laatste wat panda deals aan mij vroeg was nu het geregeld is kan je dan ook je recensie van trustpilot halen. NOU NEE DUS IEDEREEN MOET WETEN WAT VOOR OPLICHTERS JULLIE ZIJN!!!!
Zou Facebook ook maar goed in de gaten houden want daar ga ik ook een aantal recensies op schrijven!
Ajuuuuuu panda deals !!

2015幎7月23日
自発的なレビュヌ
Panda Deals ロゎ

Panda Deals からの回答

Beste Shirley

Op onze website staat duidelijk aangegeven, voordat u zich kunt aanmelden, dat u de lidmaatschap aangaat voor 3 maanden en maandelijks een factuur ontvangt. Na aanmelding is er een e-mail ter bevestiging verstuurd naar het opgegeven e-mailadres bij aanmelding.

We hebben nog geen aangetekende brief ontvangen, maar we zien uw vervolg stappen met vertrouwen tegemoet.

Zie stap 3 op de aanmeldpagina voor alle VIP informatie (voordat u uw eigen persoonsgegevens invult).

In stap 4 bevestigd u het lidmaatschap nogmaals, hier staat de van de volgende tekst
"Ja, ik ben 18 jaar of ouder en ga akkoord met het privacybeleid en de algemene voorwaarden en wil voor 3 maanden het VIP pakket activeren (€18.95 per maand) zoals in stap 3 omschreven."

Aanmeldpagina: http://pandadeals.eu/deal.php?id=104

5぀星のうち5の評䟡

Super

Gister bij Panda Deals fiets gekocht met 28%! Ik kreeg een factuur met 27.65% korting. Heb vanmorgen gebeld en fin heeft het direct voor me opgelost!

Bedankt fin!

2015幎6月25日