Jeg kan varmt anbefale Private Car Selection! Super service, lynhurtig svar/besvar tid, fremragende professionel hjÊlp. Min sÊdvanlige stress og sved pÃ¥ panden nÃ¥r jeg prÞve pÃ¥, at begÃ¥ mig i en for... ãã£ãšèŠã
Jeg har haft en fantastisk oplevelse med at lease biler gennem Private Car Selection & Kasper. FÞrst en VW Passat CC og senere en Tesla Model S. Begge gange oplevede jeg super god service og s... ãã£ãšèŠã
Jeg har netop leaset en bil gennem Private Car Selection, og hele forlÞbet har vÊret en super positiv oplevelse. Kasper var professionel fra start til slut, lyttede virkelig til mine behov og Þnsker... ãã£ãšèŠã
Vi har samlet alle vores erhvervsleasinger hos Kasper - og det spiller bare! Processen er super enkel og nem, og Kasper stÃ¥r klar til at sÞrge for det hele. Det har vÊret et stÞrre arbejde at sk... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Hos Private Car Selection specialiserer vi os i leasingaftaler, salg og formidling af biler til et lukket netvÊrk. Med mere end 20 års samlet erfaring i leasingbranchen, har vi opbygget et stort netvÊrk både i indland og udland. Vores tilgang adskiller sig fra traditionelle leasingselskaber og bilforhandlere ved at tilbyde skrÊddersyede lÞsninger til en selektiv kundekreds.
ãã³ããŒã¯
- kontakt@pcars.dk
- pcars.dk
Jeg kan varmt anbefale Private CarâŠ
Jeg kan varmt anbefale Private Car Selection! Super service, lynhurtig svar/besvar tid, fremragende professionel hjÊlp. Min sÊdvanlige stress og sved på panden når jeg prÞve på, at begå mig i en for mig, uoverskuelig branche, blev hos Kasper og Private Car Selection til en virkelig god og tryg oplevelse!
PÃ¥ fÃ¥ dage blev min bil solgt til en fremragende pris. Tusind tak til Kasper som passende nok hedder Juul til efternavn ð«¶ðŸ
Ingen kompromis
Kasper har hjulpet mig i mål med at gå i mindst mulig tab på min gamle touareg og muliggjort min drÞm at få min RS6 C7. Altid behjÊlpelig, hurtig besvarelse og ikke mindst priser der er til at forstå.
11/10 !
Helt eminent service
Helt eminent service. HÞj tilgÊngelighed og mine/vores behov bliver altid mÞdt.
Vi har vÊret super glade for vores samarbejder so far - og kommer helt sikkert tilbage.
KÊmpe anbefaling her fra!
Har handlet bil hos Kasper et par gangeâŠ
Har handlet bil hos Kasper et par gange og jeg kommer helt sikkert igen - han har en super fed tilgang til tingene og er altid rolig og tryg og snakke med.
Han levere altid og man kan regne med det han sigerð
Kasper hjalp mig med at sÊlge minâŠ
Kasper hjalp mig med at sÊlge min superfede 992 i de aller laveste markeds mÃ¥neder i januar-februar 2024, i en periode hvor selv Porsche KÞbenhavn, som jeg leasede bilen fra, ikke ville hjÊlpe mig. Service niveauet var superhÞj og meget personlig og nÊrvÊrende. Jeg fik nÊrmest fornemmelsen af, at det var hans egen bil, han var ved at sÊlge. Ville ikke gÃ¥ pÃ¥ kompromis med pris og kÞber. Han fik den ogsÃ¥ pÃ¥ nÊsten mirakulÞs vis solgt pÃ¥ tilfredsstillende vis. Kan kun anbefale, hvis man har en sÊrlig bil, som man nÊsten ikke vil af med og har brug for super professionel service ðð
Her er man bare i sikker havn
Her er man bare i sikker havn. Absolut Êrlighed og åbenhed og du fÞler med det samme at her er et firma, som lÊgger sjÊl og krÊfter i at give dig den bedste oplevelse og tryghed i en ellers ret grumset branche.
Private Car Selection får mine absolut bedste anbefalinger.
Jeg har haft en fantastisk oplevelseâŠ
Jeg har haft en fantastisk oplevelse med at lease biler gennem pcars.dk. Fra fÞrste kontakt og gennem hele processen har deres service vÊret i sÊrklasse.
Det har vÊret en fornÞjelse. Medarbejderne har vÊret ekstremt imÞdekommende og hjÊlpsomme hele vejen igennem.
Da jeg skulle skifte bil, var Kasper sÊrligt professionel og effektiv. Han gjorde det nemt for mig at komme af med min gamle bil og få en ny. Jeg fÞlte mig godt taget hånd om under hele forlÞbet.
Jeg kan varmt anbefale dem til alle, der er på udkig efter en pålidelig og kundevenlig biludlejer. De har gjort min leasing-oplevelse sÞmlÞs og stressfri. Jeg vil helt sikkert bruge dem igen, nÊste gang jeg har brug for en leasingbil.
Altid den bedste service og betjening
Altid den bedste service og betjening, når man leaser bil hos Kasper.
Kan 100% anbefale Kasper ! Fem stjerner herfra âïžâïžâïžâïžâïž
5 stjerner - Fantastisk oplevelse!
Jeg har netop kÞbt en bil hos Kasper, og jeg er virkelig tilfreds! Hele processen var enkel og professionel. Kasper var imÞdekommende og gav mig god rådgivning, så jeg fÞlte mig tryg hele vejen igennem. Bilen var i topstand, og jeg kunne hurtigt mÊrke, at han kun sÊlger kvalitet. Kan klart anbefale ham!
Service i hÞjsÊdet
Har vÊret meget glad for den rådgivning jeg fået af Kasper på min bmw de sidste 2 år. De stÞrste anbefalinger herfra.
Top klasse service!
Top klasse service!! Om du skal lease eller sÊlge, så er Kasper klar med en hurtig og fordelagtig lÞsning!
Klart en anbefaling at benytte sig af Kasper (Private Car Selection)
Stor ros til Private Car Selection!
Stor ros til Private Car Selection!
Jeg har haft en fantastisk oplevelse med at lease bil hos Kasper.
De tilbyder et bredt udvalg af biler til konkurrencedygtige priser, og deres kundeservice er altid hjÊlpsom og venlig. Processen med at lease en bil var hurtig og enkel, og jeg har vÊret meget tilfreds med min bil. Jeg kan varmt anbefale dem til alle, der overvejer leasing!
Rigtig god oplevelse.
Jeg kan klart anbefale Private Car Selection. Jeg havde en rigtig god oplevelse da jeg leasede min bil af Kasper. Man fÞler sig i gode hÊnder når man snakker med Kasper. Han gÞr meget for at finde netop den bil man sÞger. Det er helt sikkert ikke sidste gang jeg har leaset bil hos Private Car Selection.
Bedste service! Vil kun bruge Private Car Selection.
Jeg har brugt Private Car Selection til at lease en privat bil, og har aldrig oplevet så god service fÞr. Helt fra rådgivning omkring hvilken bil der passede mig behov, til at finde den rigtige, med det rigtige udstyr og selve levering/klargÞring. Kasper og teamet har fuldstÊndig styr på det og man fÞler sig virkelig tryg, ved at vÊre kunde ved dem. Kommer aldrig til at lease ved andre. Stor anbefaling.
Perfekt service
Rigtig god og fin vejledning.Der er ingen slinger i valsen hvis man stiller et specifikt spÞrgsmål.
Fantastisk service
Fantastisk service
Skaffede hurtigt bilen og fik den meget kort tid efter
Hurtigt til at svare
Bare en fantastisk oplevelse
KÊmpe anbefaling fra mig af
Meget tilfreds
Meget venlig at snakke med, hurtig, fik bilen efter bare 3 dage, meget tilfreds
2 gang jeg lease igennem Kasper
Ville aldrig bruge andre
Ville aldrig bruge andre! Fungerer altid til perfektion. Ovenud tilfreds med alle de 5 biler jeg har leaset gennem Private Car Selection. Kan kun anbefale til alle andre!
Styr på deres s**t
Kasper og teamet er bare fantastiske. Jeg havde fornÞjelsen af at skulle have en EQC400, og den blev skaffet på rekordtid, oversteg alle forventninger i forhold til stand og udstyr. De har bare styr på deres s**t, og der bliver sÞrget for en fra A til Z.
Kan varmt anbefale dem