Jeg kan varmt anbefale Private Car Selection! Super service, lynhurtig svar/besvar tid, fremragende professionel hjÊlp. Min sÊdvanlige stress og sved pÃ¥ panden nÃ¥r jeg prÞve pÃ¥, at begÃ¥ mig i en for... ãã£ãšèŠã
Jeg har haft en fantastisk oplevelse med at lease biler gennem Private Car Selection & Kasper. FÞrst en VW Passat CC og senere en Tesla Model S. Begge gange oplevede jeg super god service og s... ãã£ãšèŠã
Jeg har netop leaset en bil gennem Private Car Selection, og hele forlÞbet har vÊret en super positiv oplevelse. Kasper var professionel fra start til slut, lyttede virkelig til mine behov og Þnsker... ãã£ãšèŠã
Vi har samlet alle vores erhvervsleasinger hos Kasper - og det spiller bare! Processen er super enkel og nem, og Kasper stÃ¥r klar til at sÞrge for det hele. Det har vÊret et stÞrre arbejde at sk... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Hos Private Car Selection specialiserer vi os i leasingaftaler, salg og formidling af biler til et lukket netvÊrk. Med mere end 20 års samlet erfaring i leasingbranchen, har vi opbygget et stort netvÊrk både i indland og udland. Vores tilgang adskiller sig fra traditionelle leasingselskaber og bilforhandlere ved at tilbyde skrÊddersyede lÞsninger til en selektiv kundekreds.
ãã³ããŒã¯
- kontakt@pcars.dk
- pcars.dk
FÞrstegangs-leasing
Jeg har for fÞrste gang hoppet ud i at lease og har gjort dette gennem Kasper.
Det har fra dag 1, vÊret en god og meget professionel oplevelse.
Hvis man har spÞrgsmål, står Kasper altid klar med et svar.
Det er bestemt ikke sidste gang jeg leaser her!
Jeg har handlet mange biler med KasperâŠ
Jeg har handlet mange biler med Kasper igennem tiden og gÞr det stadig. Han har altid vÊret fair og hvis der har vÊret noget med en af bilerne har vi altid nemt fundet en lÞsning på det.
Jeg mÞdte Kasper helt tilfÊldigt da jegâŠ
Jeg mÞdte Kasper helt tilfÊldigt da jeg var på udkig efter min fÞrste leasingbil for lidt over 2 år siden. Jeg fik et godt indtryk af Kasper, hans fÊrdigheder og store viden inden for bilbranchen.
Jeg leasede min fÞrste bil igennem ham og jeg har nu leaset min tredje bil gennem Private Car Selection og Kasper. Hver gang har oplevelsen vÊret fantastisk og fra start til slut fÞler man sig i trygge hÊnder. Kasper er virkelig en Êgte problemlÞser, der formÃ¥r at finde de bedste lÞsninger â bÃ¥de nÃ¥r det handler om at afsÊtte din nuvÊrende bil og finde den perfekte nye.
Med sin store erfaring og et stÊrkt netvÊrk får han processen til at glide let - og hovedpinen med at få afsat sin nuvÊrende bil er ingen sag. Rådgivningen er altid kompetent og personlig, og Kasper har et stort fokus på, at man som kunde får en skrÊddersyet lÞsning, hvor service vÊgtes hÞjere end at "bare få lavet en handel".
Jeg kan varmt anbefale Kasper og Private Car Selection til alle, der Þnsker en tryg og professionel leasingoplevelse, hvor kundens behov altid kommer fÞrst. Det er i hvert fald ikke sidste gang jeg handler der.
Top klasse leasing oplevelse!
Super gode oplevelser! Har leaset BMW, Audi, Mercedes og Porsche gennem Kasper og der har altid vÊret 100% styr på tingene!
Hurtig hjÊlp og rådgivning og til super konkurrencedygtige priser!
Jeg er stadig kunde 8 år efter!
Klar anbefaling herfra!
Professionelt og gennemsigtigt!
Jeg vil klart anbefalde Kasper til alle der Þnsker gennemsigtighed, god rådgivning og hvor prisen og kvaliteten hÊnger sammen!
Pt. Har vi CLEANN 5 biler kÞrende igennem Kasper og har kun i sinde at Þge vores flåde i dette samarbejde.
Uden tvivl den bedste leasing oplevelseâŠ
Uden tvivl den bedste leasing oplevelse jeg har haft.
Jeg har igennem de sidste 3 år leaset hos flere forskellige selskaber, og uden sammenligning har jeg fået den bedste service fra Kasper og hans kollegaer.
Stor anbefaling herfra
FÞrstegangsleaser og jeg blev ikkeâŠ
FÞrstegangsleaser og jeg blev ikke skuffet! Kasper fik alt til at spille og det var, som kunde, ekstremt trygt at vÊre en del af. Ikke sidste gang at jeg leaser biler hos Kasper! KÊmpe anbefaling herfra ððœ
Godt kÞrende i 3 år
Min familie og jeg har vÊret godt kÞrende de sidste 3 år, takket vÊre Kasper og Private Car Selection. Aldrig nogle problemer med hverken biler, kontrakter eller noget andet. Nemt fra start til slut.
Venter på min 6. Bil
Det er altid en fornÞjelse at handle med Kasper Juul. Han udviser stor interesse i, hvilke behov jeg har til en bil og giver ofte updates på sÞgningen efter den rette bil. Jeg har altid fÞlt, at Kasper går op i, at det er den bedst mulige Þkonomiske aftale for mig ift de bildrÞmme jeg har.
Jeg venter lige nu, på min 6. Bil hos Kasper, og det er bestemt ikke den sidste. Jeg fÞler mig hÞrt, forstået og godt behandlet.
100% anbefaling herfra
100% anbefaling herfra.
Blev introduceret til Kasper igennem mit netvÊrk i forbindelse med en leasingbil jeg skulle af med. Kasper og jeg kom hurtigt i dialog og jeg kom godt ud af min aftale, og samme tid fik jeg en ny bil fra Kaspers netvÊrk.
Det er blevet til 4 bilhandler siden vi mÞdte hinanden i 2021, og langt fra de sidste! ð¥³
KÊmpe anbefaling herfra!.
Her finder du ikke bare en som kun vil sÊlge dig en bil. Her fÃ¥r du ogsÃ¥ en som ogsÃ¥ gerne vil hjÊlpe dig, nÃ¥r bilen skal sÊlges igen! ðð»
Klar anbefaling
Jeg har igennem tiden kÞbt +30 biler af Kasper, og der har aldrig vÊret bÞvl. Han har ligeledes altid hjulpet mig godt videre over i min nye bil :-) Klar anbefaling.
Her er der styr på tingene, og ordentlighed er deres dyd.
Jeg er nu ved at lease min bil nummer 4 hos Private Car Selection, og det siger alt om den fantastiske service, jeg har oplevet hos dem. Tidligere har jeg leaset gennem andre firmaer, men desvÊrre var oplevelserne ikke sÊrlig gode. Alt Êndrede sig, da jeg skiftede til Private Car Selection og Kasper. Fra fÞrste dag har Kasper og teamet givet mig ro i sindet, når det kommer til leasing.
Processen er altid glidende og professionel, og de tager sig tid til at besvare alle mine spÞrgsmål med stor tålmodighed. Bilerne er i perfekt stand, og alle aftaler bliver overholdt til punkt og prikke. Det er en fornÞjelse at arbejde med et firma, der virkelig vÊrdsÊtter sine kunder og strÊber efter at levere den bedst mulige oplevelse.
Jeg kan varmt anbefale Private Car Selection til alle, der overvejer at lease en bil. Tak til Kasper og hele teamet for en enestående service!
KÊmpe anbefaling herfra ð
Fantastisk leasingoplevelse â stÊrk support og konkurrencedygtige priser
Begge gange oplevede jeg super god service og support hele vejen igennem â og til konkurrencedygtige priser.
Da jeg flyttede ud af Danmark, endte jeg faktisk med at kÞbe og eksportere Teslaen.
Alt i alt kan jeg kun anbefale Private Car Selection, de gav en problemfri og tryg leasingoplevelse.