レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg kan varmt anbefale Private Car Selection! Super service, lynhurtig svar/besvar tid, fremragende professionel hjÊlp. Min sÊdvanlige stress og sved pÃ¥ panden nÃ¥r jeg prÞve pÃ¥, at begÃ¥ mig i en for... もっず芋る

Jeg har haft en fantastisk oplevelse med at lease biler gennem Private Car Selection & Kasper. FÞrst en VW Passat CC og senere en Tesla Model S. Begge gange oplevede jeg super god service og s... もっず芋る

Vi har samlet alle vores erhvervsleasinger hos Kasper - og det spiller bare! Processen er super enkel og nem, og Kasper stÃ¥r klar til at sÞrge for det hele. Det har vÊret et stÞrre arbejde at sk... もっず芋る

䌁業情報

1. カヌ リヌス業

圓該䌁業による蚘述

Hos Private Car Selection specialiserer vi os i leasingaftaler, salg og formidling af biler til et lukket netvÊrk. Med mere end 20 års samlet erfaring i leasingbranchen, har vi opbygget et stort netvÊrk både i indland og udland. Vores tilgang adskiller sig fra traditionelle leasingselskaber og bilforhandlere ved at tilbyde skrÊddersyede lÞsninger til en selektiv kundekreds.

4.9

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

74件のレビュヌ

Thomas Parker

I had a fantastic experience. From the very first enquiry to the delivery of the car, the customer service was outstanding. The team was friendly, knowledgeable, and always available to answer any questions I had - nothing ever felt like too much trouble.

I would not hesitate to use them again and recommend to others. If you're looking for a hassle-free experience with a team that genuinley cares, they are the way to go.

2025幎6月6日
自発的なレビュヌ

Fantastisk service og tryghed hele vejen igennem!

Som én der intet vidste om leasing, har det vÊret en kÊmpe fornÞjelse at blive guidet gennem processen af Mikkel. Han tog sig tid til at forklare alle tal, detaljer og muligheder – pÃ¥ en mÃ¥de sÃ¥ jeg fÞlte mig helt tryg hele vejen igennem. Der var aldrig ventetid pÃ¥ svar, og kommunikationen har vÊret bÃ¥de klar og effektiv.

Bilen jeg hentede stod som ny – virkelig i 12-tal-stand – og Mikkel kÞrte den endda selv til deres mekaniker for en ekstra gennemgang, bare for at sikre at alt var perfekt. Den slags service er sjÊlden!

Han hjalp mig ogsÃ¥ med at komme af med min gamle leasingbil (som ikke engang var leaset hos dem). Alt jeg skulle gÞre, var at aflevere nÞglerne samtidig med, at jeg hentede den nye bil – super nemt og bekvemt.

Jeg glÊder mig allerede til at genlease bilen om 12 måneder.
Tak for en sublim oplevelse, Mikkel ❀

2025幎6月4日
自発的なレビュヌ

Service der gÞr en forskel

Jeg har brugt private car selection til leasing af biler både privat og til min virksomhed – og jeg kan ikke andet end give dem mine varmeste anbefalinger.

De leverer en service, der er langt over det sÊdvanlige. Man bliver mÞdt med Êrlig rÃ¥dgivning, hurtig respons og en Êgte interesse i at finde den rigtige lÞsning – uanset om det er til firmakÞrsel eller privat brug. Alt bliver hÃ¥ndteret professionelt og gnidningsfrit, og der er styr pÃ¥ tingene fra start til slut.

private car selection gÞr det nemt at vÊre kunde – og det er prÊcis derfor, jeg bliver ved med at bruge dem.

2025幎6月6日

En klasse for sig

Jeg har leaset biler flere steder gennem Ã¥rene, men ingen har leveret som dette firma. Priserne er skarpe, og alt er 100 % gennemskueligt – ingen skjulte gebyrer eller uklare vilkÃ¥r. De arbejder med realistiske restvÊrdier, sÃ¥ man undgÃ¥r problemer ved kontraktens udlÞb.

Derudover er de altid hjÊlpsomme og nemme at få fat på, uanset hvad man har brug for. Det har vÊret en tryg og professionel oplevelse hele vejen igennem.

Efter mine erfaringer vil jeg fremover kun lease herfra. Kan varmt anbefales!

2025幎2月1日

Stor anbefaling!

Vi har samlet alle vores erhvervsleasinger hos Kasper - og det spiller bare! Processen er super enkel og nem, og Kasper står klar til at sÞrge for det hele.

Det har vÊret et stÞrre arbejde at skulle koordinere mange forskellige biler på én gang, men Kasper har styret det hele til perfektion.

Stor anbefaling her fra!

2025幎5月1日
自発的なレビュヌ

Jeg har leaset både erhverv og privat

Jeg har leaset både erhverv og privat gennem Kasper. Jeg ved ikke ret meget om biler, eller leasing, hvorfor det var vigtigt for mig at der hurtigt blev etableret en tillid mellem os.
Jeg er blevet rågivet både ift. hvad jeg skulle/kunne gÞre og hvad jeg ikke skulle gÞre.
De bedste anbefalinger herfra.

2024幎8月8日
自発的なレビュヌ

Kasper er den bedste leasingrådgiver!

Hvis man har ros, skal man ogsÃ¥ give det – og det fortjener Kasper i fulde drag! 🎖

Jeg har efterhånden leaset et par forskellige biler hos Kasper og kommer aldrig til at gå andre steder hen!

Fra fÞrste mÞde var han imÞdekommende og skabte hurtigt en tryg og tillidsfuld stemning. Han er tydeligvis både erfaren og dygtig til sit fag, men det, der virkelig gÞr en forskel, er hans evne til at mÞde folk i ÞjenhÞjde.

Kasper har vÊret utrolig hjÊlpsom hele vejen igennem og har altid taget sig tid til at besvare mine spÞrgsmÃ¥l – tÃ¥lmodigt og grundigt. Man fÞler sig lyttet til og taget seriÞst, og hans rolige og professionelle tilgang gÞr, at man fÞler sig i trygge hÊnder.

Jeg har både set og leaset biler som har vÊret "på lager" og så har jeg også prÞvet at Kasper har hentet den helt perfekte bil hjem, på baggrund af mine Þnsker og krav og jeg må bare sige - det kommer til at ske igen, da Kasper er en krÊsen og erfaren herre, som nÊrmest er ligeså penibel som en selv!

Udover at vÊre fagligt stÊrk er Kasper ogsÃ¥ bare en virkelig god fyr – behagelig at samarbejde med, Êrlig og jordnÊr.
Jeg giver mine varmeste anbefalinger til alle, der sÞger en pålidelig og engageret leasingrådgiver og hvor man ikke Þnsker at gå på kompromis med kvalitet og gennemskuelighed!

Vi ses helt sikkert nÃ¥r den nuvÊrende bil igen skal udskiftes! 😃☀

2025幎5月2日

Har i efterhånden 10 år leaset biler

Har i efterhånden 10 år leaset biler igennem Kasper og team - og har aldrig haft noget at sÊtte en finger på. Altid serviceminded, hÞj fleksibilitet og levering af biler i suverÊn stand. Jeg har altid turde handle biler uden at se dem fÞrst fordi passionen for biler skinner igennem hos Kasper!

2025幎4月1日
自発的なレビュヌ

Jeg har netop leaset en bil gennem

Jeg har netop leaset en bil gennem Private Car Selection, og hele forlÞbet har vÊret en super positiv oplevelse. Kasper var professionel fra start til slut, lyttede virkelig til mine behov og Þnsker, og kom hurtigt med et stort udvalg af spÊndende biler, der matchede det, jeg sÞgte.

Leasingaftalen var helt transparent – bÃ¥de hvad angÃ¥r vilkÃ¥r og priser – hvilket gav en stor tryghed. Selve klargÞringen og udleveringen af bilen var flot og professionel. Alt i alt en super oplevelse, og jeg kan varmt anbefale dem!

2025幎3月28日
自発的なレビュヌ

Super service! hurtig levering og klarfÞring af bilen. Bilen blev leveret som aftalt og det spiller 100%. Derudover var der personlig og professionel rådgivining, som hjalp mig hele vejen.

2025幎3月11日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。