レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Philips bästa market Personalen arbetar på Philips jätte snällt ,, min dammsugare munstycket det sönder Jag har pratat med personer hon heter Lina hon hjälpte mig Jag är tacksam.

5つ星のうち1の評価

Apotea säljer Philip soneras totalt obrukbara tandborstar... Philips nochalerade påtryckningar gällande min familjs kritik... Tandborsten slår sönder emaljen på tänderna.,. Apotea nekar... もっと見る

企業情報

1. 電化製品店
  2. 電子機器店

さまざまな外部ソースから提供された情報

Ta reda på mer om Philips och hur vi bidrar till att förbättra människors liv genom meningsfulla innovationer inom hälsovård, hemelektronik och belysning.

• Knarrarnäsgatan 7, 164 40, スウェーデン

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Philips bästa market

Philips bästa market
Jag har pratat med personer hon heter Lina hon hjälpte mig Jag är tacksam.

2026年4月1日
5つ星のうち1の評価

Köpte en tv (för snart 2år sedan) den…

Köpte en tv (för snart 2år sedan) den gick i sönder och har garanti kvar. Philips hänvisade mig till FedEx, som i sin tur hänvisade mig tillbaka till Philips osv. EFTER TRE veckor kom Jetpack och hämtade min tv, för man ska boka upphämtning själv.
När tvn kom till Uppsala där den för närvarande är, finns såklart inga reservdelar, dom är nu beställda…. VÄRDELÖS support, VÄRDELÖS produkt och lär aldrig mer köpa något från Philips

2026年2月9日

Fick ingen produkt

Fick varken produkt eller återbetalning. Im det är ett riktigt företag så är det ett skämt. Inte ett ljud från dom 1 månad efter beställd produkt.
Undvik!

2025年12月22日
5つ星のうち1の評価

SKAM dålig kundtjänst ingen produkt

Detta är andra gången jag beställer en julklapp från företaget med mycket god framförhållning (över en månad), och ändå kommer varan inte fram i tid till jul. Att misslyckas med leverans inför högtider kan hända en gång, men att det sker upprepade gånger visar på allvarliga brister i både logistik och ansvarstagande.

Det mest frustrerande är dock hanteringen från kundtjänst. Trots att felet inte låg hos mig erbjöds ingen faktisk lösning. Ingen alternativ leverans, ingen ersättningsprodukt och inget verkligt försök att rädda situationen. I stället förväntades jag själv lägga ner betydande tid och energi på att leta efter en liknande produkt, skriva fram och tillbaka med kundtjänst och acceptera att stå utan present – efter att redan ha investerat både pengar och engagemang i köpet.

Den kompensation som erbjöds (första gången 15% och andra gången 40%, är jag hade köpt produkten på Black Friday för 70%) upplevs närmast som symbolisk och står inte i proportion till den stress, tidsförlust och besvikelse som detta orsakat. Resultatet blev att jag stod utan julklapp, trots att jag gjort allt rätt som kund.

Helhetsintrycket är ett företag som inte tar ansvar när problem uppstår och som lämnar kunden ensam att hantera konsekvenserna. Förtroendet är helt förbrukat, och jag kommer inte att handla här igen. Jag avråder starkt andra från att beställa här, särskilt om leveransen är tidskritisk.

2025年12月19日
5つ星のうち1の評価

Värdelös otrevlig support och upplevelse

Köpte min TV i mars 2025, nu i december har jag fortfarande inte fått reklamera min trasiga tv.
Har haft letmerepair hemma hos mig som sagt att tven är sönder och även meddelat Philips, trots detta begär dom bara nya bevis om och om igen och skickar 10 sidor långa mail om vad jag ska försöka göra själv (vilket redan är gjort flertal gånger).
Nu har jag fått svar att OM dom tar emot tven så får jag vara utan i 3 veckor när det väl sker och detta kan ta lång tid innan dom fattat detta beslutet.
Pratat med 4 olika support från Philips och alla är minst lika otrevliga.
Köp ALDRIG en tv från Philips, finns inte en chans att ni kan återlämna den i affären då det måste gå igenom tillverkarens regler vilket tar månader då andra företag ska kopplas in etc. Och om inte Philips själva tycker att stora pixel fel och en hackig tv är ett tillräckligt problem så som mitt är så kommer ni inte få någon hjälp alls.

2025年12月11日

Damerna på kundtjänst

Damerna på kundtjänst. Pavlina och specialt Lina och Sofia som var supper trevliga och hjälpsamma. De båda löste alla problem som Pavlina skapade ett ärendenummer för klagomålen och fick hjälp av båda de båda duktiga damerna Lina och Sofia. Lycka til

2025年10月24日
5つ星のうち2の評価

Köpte min kaffebryggare direkt från…

Köpte min kaffebryggare direkt från Philips Café Gaia. Produkten var väldigt dåligt packad, skickades bara i sin original förpackning. Lådan hade öppnats och var inte stängd. Bryggde igenom bryggaren med vatten. Den här väldigt högljudd, tvivlar på att det skulle vara en ny maskin som skickats från Nederländarna.

2025年10月13日

Helt fantastisk kund service

Helt fantastisk kund service, soniccare tandborste som började låta och fick en ny på garanti. Såhär ska ett företag jobba! Extremt bra tandborste och kommer rekommendera alla att köpa via deras egen hemsida

2025年9月29日

Sämsta kundservice

Beställde lite grejer från deras hemsida. Allt skickades med UPS (sämst) från Polen, till Tyskland. till Danmark och slutligen Sverige och hem till mig , var det sagt. Men UPS är ju det sämsta transportbolaget och ljuger jämt och transporterar ju aldrig hem grejerna utan skickar per automatik och lathet paketen till utlämningsställe, som inte heller är det närmsta.
Kontaktade både UPS och Philips. (Det var svårare att få tag på Philips) Jag är ju Kund till Philips och Philips är kund till UPS, så det är ju egentligen Philips problem och inte mitt, men jag vill ju ha mina beställda saker. Philips svar var att jag skulle låta bli att hämta paketet för då skulle det bli återsänt till dem och inom 10 dagar skulle jag få pengarna tillbaka. Jag skickade då som svar och fråga, om jag förstått dem rätt.. Att paketet ska skickas tillbaka till Polen, via Danmark och Tyskland, för att de 10 dagar senare ska få mina pengar återbetalda och sen ska göra samma beställning igen. Som återigen ska transporteras från Polen, till Tyskland till Danmark och till Sverige. Och sen skulle antagligen samma sak hända igen. Igår fick jag svar från Philips, 16 dagar efter min fråga till dem. De svarade att det skulle vara det snabbaste sättet... Men det skulle det ju knappast vara. Det snabbaste skulle ju vara om UPS hämtade paketet på utlämningsstället och transporterade det hem till mig. Det är ju samma stad. Själv fick jag ringa UPS, Måndag, Onsdag, Torsdag och Fredag. Philips gjorde ingenting och är väldigt svåra att få tag på.

2025年8月25日
5つ星のうち1の評価

Philips använder inte externt emballage så det blir fraktskador.

Philips skyller på intern policy (miljömedvetenhet) genom att inte skicka sina varor i externt emballage vilket nu resulterat i att jag har returnerat 3 paket pga skador som uppstått i frakthanteringen. Detta borde tämligen vara värre för miljön att frakt skickas fram och tillbaka åtskilliga gånger för att man inte kan lägga varan i en papperskartong.

2025年9月12日
5つ星のうち2の評価

Phillips Mikrovågsugn hopplös

Köpte en Phillips Mikrovågsugn, då den gamla Phillips ugn var "trött". Den hade varit ganska bra och vi tänkte att en ny oxå skulle vara Phillips.
Vi fick en Phillips Extra Crisp Whirlpool. Det var en stor besvikelse. Ingen roterande tallrik skulle vara en stor fördel, men tänk det var motsatsen!!
Vare. sig till upptining eller crisp pomfritter, är den ganske hopplös. Rå fritts i ena hörn och brända i andra
Frysna räkor blandat med brännvärma??? Hur det kan hända är en gåta för mig. Nästa gång jag skall ha en "Mikro" skall den givet ha roterande talrik!!!

2025年8月1日

Nytt strykjärn

Jag köpte ett nytt strykjärn för kläder direkt från Philips webbplats med förväntan att få en bättre kvalitet både i leveransen och garantin. Men till min förvåning skickade de mig en begagnad produkt, som var smutsig och med öppnat paket. Produkten hade originalförpackningen, men inget extra paket för att skydda den på vägen. Extremt besviken på kvaliteten hos ett så välkänt företag. Samma dag fick jag en fläkt från Xiomi (Kina) och produkten och förpackningen var utmärkt. Hur kan man inte jämföra?

2025年7月24日
5つ星のうち1の評価

Apotea säljer Philip soneras totalt…

Apotea säljer Philip soneras totalt obrukbara tandborstar...

Philips nochalerade påtryckningar gällande min familjs kritik...

Tandborsten slår sönder emaljen på tänderna.,.
Apotea nekar till återlämnande och att ta upp problemet med sin
"grossist" Philips...

Handla INTE produkter från oseriösa företag som Philips och Apotea...

2025年6月26日

Garanti inget värt

Köpte en rekonditionerad kaffebryggare som skulle vara genomgången men var felaktig. Kaffebryggaren retunerades och en bekräftelse kom där man skulle återbetala beloppet. Efter 3 påstötningar, och 2 månader där svaret varje gång var att man hade ett tekniskt fel, har ingen återbetalning gjords. Jag avråda från att köpa deras rekonditionerade varor.

2025年6月25日

レビューの対象になっている企業の方へ