Geweldige ervaring gehad bij Phonefix. Mijn iPhone 17 Pro scherm was stuk gegaan die hebben ze ter plekke voor me gemaakt voor een mooi prijsje. Ik kom hier zeker terug voor al mijn reparaties!
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
âââââ Zeer goede service en een fijne telefoonwinkel! Ik ben hier meerdere keren geweest en ben altijd goed geholpen. Het personeel is vriendelijk, professioneel en neemt de tijd om alles duideli... ãã£ãšèŠã
Eindelijk een telefoonwinkel die netjes, kwalitatief en betaalbaar is. Meer dan 5 toestellen in de afgelopen jaren hier gebracht en keer op keer bewijzen ze hier dat ze 5 sterren waard zijn! G... ãã£ãšèŠã
top zaak, repareert altijd mijn apparaten nooit problemen mee gehad hele goeie gozer. komt altijd zijn afspraken na. 10/10
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Reparatie aan alle merken telefoons, laptops , tablets & game consoles! Wederom gespecialiseerd in het micro-solderen , data recovery en moederbord reparaties, met een slagings percentage van 95%!!
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Super goed
Heel snelle service. Goed werk geleverd. Zeker een aanrader. Heel tevreden. + super klantvriendelijk.
Perfecte en snelle service door Hamza
Perfecte en snelle service door Hamza! Absolute aanrader.
Goede service, snel geholpen en vriendelijke medewerker. Zeer aan te raden.
Supersnel en goed geprijsd!
Echt bijzonder aardige, behulpzame mensen. Supersnel geregeld! Hebben er voor gezorgd dat mijn iPhone 16 pro binnen 1 dag helemaal de oude was nadat er vanuit Apple gezegd was dat er niets meer aan te doen was. Deze mannen kunnen echt alles maar dan ook alles repareren en doen het ook nog een met een lach. Ga vanaf nu alleen nog maar hierheen! Ook goed geprijsd.
Top service gehad bij Phone fix
Top service gehad bij Phone fix, geweldig personeel, kwaliteit reparatie en scherpe prijzen.
Ik kom zelf uit Breda maar door de service van Phone Fix ga ik nergens anders meer heen.
Thanks toppers!
Super snel gefixt
Super snel gefixt, goede prijzen en goede kwaliteit.
Super snel geholpen en normale prijzenâŠ
Super snel geholpen en normale prijzen voor telefoon repareren. Toppers!
De ervaring was zeer goed
De ervaring was zeer goed en niks op aan te merken
Goeie service en vriendelijk mensen
hele liefe man en helpt heel goed metâŠ
hele liefe man en helpt heel goed met advies geven
Super snel geholpen vriendelijke mensenâŠ
Super snel geholpen vriendelijke mensen en betaalbaar! Top bedrijf!!!!
WAUW !!!!
WAUW ! Kon zelfs in de nacht terecht voor een spoed repair voordat mijn vlucht vertrok !!!
De beste!
De beste!! Moederbord reparatie nergens gemaakt gemaakt kunnen krijgen , hier binnen een dag!
Super snelle en aardige service
Super snelle en aardige service! Echte top vibe!
15 Pro max met spoed !
Aller beste van nederland! Kon zelfs in de nacht terecht!! Topppers!
Soldaat
Topper, telefoon binnen 15 min gemaakt :D en een hele chille lieve guy!
Heb mijn telefoon laten vallen opâŠ
Heb mijn telefoon laten vallen op zaterdagavond, kon gelijk geholpen worden en super vriendelijke service
Snel geholpen met eerlijke deals!
telefoonaccu niet vervangen
Mijn telefoon laadde niet op, accu moest worden vervangen volgens de Fixmeneer. Dat kostte me 80 euro, Thuis bleek mijn scherm ineens vol lichte vlekken te zitten en bovendien laadde de accu niet op. Een andere, bonafide telefoonwinkel stelde vast dat de accu helemaal niet was vervangen en dat alcohol mijn scherm had beschadigd.
Hele vriendelijke meneer, heeft voor een goede prijs mijn iPhone scherm heel goed gemaakt, ben er helemaal weer blij mee! Bedankt!
Geweldig goed en aardig geholpen
Geweldig goed en aardig geholpen!
Ik bewonderde het geduld bij het uitleggen van nieuwe IPhone en I pad.In maart en 8 april
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã