Geweldige ervaring gehad bij Phonefix. Mijn iPhone 17 Pro scherm was stuk gegaan die hebben ze ter plekke voor me gemaakt voor een mooi prijsje. Ik kom hier zeker terug voor al mijn reparaties!
レビュアーのコメントを見てみましょう
⭐⭐⭐⭐⭐ Zeer goede service en een fijne telefoonwinkel! Ik ben hier meerdere keren geweest en ben altijd goed geholpen. Het personeel is vriendelijk, professioneel en neemt de tijd om alles duideli... もっと見る
Eindelijk een telefoonwinkel die netjes, kwalitatief en betaalbaar is. Meer dan 5 toestellen in de afgelopen jaren hier gebracht en keer op keer bewijzen ze hier dat ze 5 sterren waard zijn! G... もっと見る
top zaak, repareert altijd mijn apparaten nooit problemen mee gehad hele goeie gozer. komt altijd zijn afspraken na. 10/10
企業情報
当該企業による記述
Reparatie aan alle merken telefoons, laptops , tablets & game consoles! Wederom gespecialiseerd in het micro-solderen , data recovery en moederbord reparaties, met een slagings percentage van 95%!!
連絡先
ネガティブなレビューに回答していません
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Scherm laten vervangen
Scherm laten vervangen, super snel gedaan en aardige medewerker achter de bali
Mijn scherm was kapot gegaan
Mijn scherm was kapot gegaan, werd gelijk geholpen en voor een mooie prijs. Hele aardige meneer achter de balie.
Reparatie
Heee ! Ik heb hier vorige week mijn Iphone laten maken ivm waterschade. Kreeg een leen telefoon mee en kon hem de dag erna ophalen ! Nu viel hij gister avond in een keer uit (waarschijnlijk opnieuw waterschade) , en heb ik hem opnieuw langsgebracht. Ze hebben hem gratis gemaakt en het was weer heel snel klaar !
Helemaal tevreden :)
super snelle service reparatie Iphone
ik had geemaild voor een afspraak omdat de batterij van iPhone 6s en scherm van iPhone 6 plus niet goed werkte, en kon gelijk langs komen en werd direct gerepareerd, super service , super prijs een absoluut aanrader om je apple apparaten te laten repareren
Ben zeer goed geholpen bij de vestiging…
Ben zeer goed geholpen bij de vestiging ter Groningen. Erg positief, ga zeker weer langs.
Customer satisfaction
Samsung S4 Galaxy screen gebroken, display was toen nog OK, Ik had zelf een reparatiekitje besteld en via de instructies op youtube geprobeerd het zelf te doen, balen want trok het display stuk.
Gegoogled en er waren voor mij 2 aanbieders, 1 zat aan hofplein, maar nergens goed te parkeren. Telefonisch afspraak gemaakt en besproken welke reparatie ik nodig had; het display en screen was op voorraad.
De lokatie Graafstroomstraat is een bedrijventerreintje, maar je kunt er gratis parkeren (waar kan dat nog in Rotterdam?), geen ruimte met veel smuck, je krijgt daardoor de indruk dat je niet de hoofdprijs betaalt. Wachtruimte met koffie en wifi.
De medewerker is oprecht vriendelijk, legt ook e.e.a. uit.
Er bleek een net iets andere versie nodig te zijn, ipv een 9500 moest het 9505 zijn, was niet op voorraad, hij is meteen in de auto gesprongen om dat bij het magazijn op te halen; al met al daar weinig tijd aan verloren, de reparatie zelf duurt ongeveer 20min. Klaar terwijl je wacht dus.
Betalen kan met een betaal-App of bankoverschrijving aldaar (pinnen kan daar nog niet).
Al met al een zeer positieve ervaring, aanrader.
Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。