Jeg var inde i den super flotte Pico-butik på Østerbro for at finde en fødselsdagsgave til min niece, og det var en rigtig god oplevelse. De søde og hjælpsomme ekspedienter, tog sig tid og viste mig m... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Toimitus kesti viisi päivää. Kun se saapui, huomasin, että yksi tuote oli väärän värinen, laitoin siitä viestiä, johon kesti kolme päivää saada vastaus, ja lopputuloksena he ilmoittivat, että eivät lä... もっと見る
企業が回答しました
Min kæreste elsker sin "Rosalia"taske fra Pico, så jeg tænkte, at en i en anden farve ville være den perfekte fødselsdagsgave. Bestillingen gik nemt, og tasken kom allerede dagen efter, hvilket var e... もっと見る
企業が回答しました
Fejl på hjemmesiden hvor man ikke kunne købe varen og man skulle vente 5 min og prøve igen. Prøvede i 3 dage. Skrev til sidst til support og fik hurtigt en fif og så kunne jeg købe. Måske kunne ma... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Dansk design siden 2004 og e-mærket webshop. Hos Pico Copenhagen er din tryghed vores prioritet, og vi er stolte af vores certificering støttet af Dansk Erhverv og Forbrugerrådet Tænk. Vi forener kreativt håndværk med sikker e-handel og en saglig kundedialog. Siden 2004 har vi skabt accessories og smykker med fokus på farver og personlig stil. Fra vores ikoniske hårklemmer til vores tasker arbejder vi hver dag på at levere god kvalitet og en ordentlig oplevelse. Vi har været e-mærket siden 2021 og bliver løbende kontrolleret af juridiske eksperter. Det er din garanti for, at vi altid overholder dansk købelov og beskytter dine data. Vi værdsætter al feedback og bruger den aktivt til at forbedre vores service. Se vores officielle certifikat og høje score hos e-mærket her: https://certifikat.emaerket.dk/picocopenhagen.com
デンマーク
- picocopenhagen.com
最近のレビュー依頼の記録はありません
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
ネガティブなレビューの 87%に回答しています
通常2週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Elendig kundeservice når varerne går i…
Elendig kundeservice når varerne går i stykker. I dette tilfald en hårklips, der kun var blevet brugt et par gange.

Venlig kundebetjening
Venlig kundebetjening, fede produkter, god service og hurtig ekspering af ens ordre!

Skuffende..
Jeg købte en Rosalia strik taske til min datter.
Efter 2-3 uger var den fuldstændig trevlet i toppen.
Vi henvendte os til butikken med billeder og beskrivelse af problemet. Pico ville ikke hjælpe da de antog at det var min datters egen skyld.
Skuffende. Og på ingen måde okay. Tasken kostede 250 kr.

Pico Copenhagen からの回答
Dårligste kvalitet og dårligste…
Dårligste kvalitet og dårligste service.
Var inde for at reklamere over et par “klik” øreringe hvor den ene var løs og blev ved at gå op. De mente at det var helt normalt og at jeg bare skulle vride i øreringen og ville hverken hjælpe med at bytte til noget andet eller give pengene retur.
Ærgerligt, når der skal så lidt til for at give en god service og gøre, at man har lyst til at anbefale til andre og handle der igen.

Jeg elsker mine øreringe
Jeg elsker mine øreringe. Jeg kan aldrig have noget i særlig længe uden irritation, men nu er der gået fire måneder uden problemer. De er også tyndere i ørestikkerne og det gør dem mere behagelige ❤️

Dårlig kvalitet og kundeservice😡
Jeg bestilte en rosalia taske og det var overall bare en mega dårlig oplevelse!
Da jeg modtager dem er de større end der står på hjemmesiden (jeg skrev til dem og de rettede det). Men taskerne er gået op i syningerne og stoffet er dårlig kvalitet som også går op😳
Jeg skrev til dem og kundeservicen var virkelig dårlig til sidst svarede de mig slet ikke!🤯
Anbefaler ikke for andre

Pico Copenhagen からの回答
Mega dårlig oplevelse jeg havde købt…
Mega dårlig oplevelse jeg havde købt nogen tasker som gik i stykker den første uge jeg havde købt den. Alt bare var sprættet op jeg skrev til pico og spurgte om jeg kunne få pengene tilbage eller om de kunne lave en ny men det kunne de ikke megadårlig anbefaler det ikke
Helst køb for nogle andre 🥲

VILDT DÅRLIG KUNDESERVICE
Vi bestilte 3 tasker og de gik alle 3 i stykker den første uge😢 da vi prøvede at skrive til dem så sagde de at der var vores egen skyld men det er syninger der er gået op. VILDT DÅRLIG KUNDESERVICE

Pico Copenhagen からの回答
Utrolig hurtig levering + flot indpakning
Utrolig hurtig levering - jeg modtog pakken mindre end 24 timer efter bestillingen. Også virkelig flot indpakning af smykket⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Pico Copenhagen からの回答
Rigtig lækkert og venlige hyggeligt. Vil klart anbefale det.
Rigtig lækkert
Dejligt med små pizza’er
Hurtig betjening
Venligt personale
Vil gerne anbefale stedet
Super behjælpelige
Super behjælpelige, høflig og god service samt hurtig eksekvering 🤩 fantastisk 🫶🏽 kan varmt anbefales at handle her

Returnering
Jeg skulle returnere en varer og de har det mest besværlige retur system jeg nogensinde har oplevet. De laver ikke returlabels, det vil sige du skal selv ud og betale for en forsendelse, betalingen er i sig selv fin, men derudover skal du først kontakte dem om at du vil sende den retur. vente på svar. udfylde en blanket der skal med i forsendelse. sende pakken. vente på de modtager den. og derefter få returneret dine penge. Et meget unødvendigt besværligt retur system som jeg aldrig har oplevet nogen anden virksomhed køre med.
Ellers flotte smykker men det her trækker for mig en webshop meget ned, da convenience ved at handle på nettet hos dem falder drastisk ift. alle andre webshops.

En fantastisk god
En fantastisk god
Oplevelse - kundeservice og hjælpsom personale !
Vores datters fødselsdag ene ørering var gået i stykker og de var meget lydhøre - 10
Min efter vores samtale med kundeservice fik de sendt pr nye til hende !! Wow altså . Kæmpe anbefaling ;)

Pico Copenhagen からの回答
Fint udvalg af smykker og hår accessories…
Fint udvalg af smykker og hår accessories til enhver anledning. De tilbyder hurtig levering, det eneste der trækker ned er deres smykkeæsker som ser lidt “for billige” ud.

Pico Copenhagen からの回答
Sikke en flot kundeservice!!
Sikke en flot kundeservice!!! Jeg har kun ros til Pico, der med deres enorme imødekommenhed og hurtige hurtige respons har hjulpet på den sødeste måde. Kan varmt anbefale at handle hos Pico

Ørering knækkede over…
Jeg fik et par Olive Studs i konfirmationsgave. Jeg har passet meget godt på dem.
Jeg tager dem altid ud før kontakt med vand, bruger dem sjældent for at forlænge deres levetid, og opbevare dem altid i deres kasse når jeg ikke bruger dem.
Alligevel er den del af den ene ørering, man putter ind i øret brækket af efter kun 4 måneder!

Pico Copenhagen からの回答
Belægningen gik af efter få ganges brug
Jeg fik sidste år et par øreringe fra Pico Copenhagen i gave. Efter kun at have brugt dem maks 5 gange var de allerede blevet grimme, og sølvbelægningen er fuldstændigt gået af. De har ikke været udsat for vand eller noget som helst, men nu kan jeg slet ikke gå med dem, fordi de nu er messing farvede og oxideret. Utrolig dårlig kvalitet, kan ikke anbefale dem. Og da jeg ikke har kvitteringen, fordi jeg fik dem i gave, kan jeg ikke reklamere.

Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。