Pico Copenhagen レビュー

TrustScore 5段階評価の4

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Jeg var inde i den super flotte Pico-butik på Østerbro for at finde en fødselsdagsgave til min niece, og det var en rigtig god oplevelse. De søde og hjælpsomme ekspedienter, tog sig tid og viste mig m... もっと見る

5つ星のうち3の評価

Toimitus kesti viisi päivää. Kun se saapui, huomasin, että yksi tuote oli väärän värinen, laitoin siitä viestiä, johon kesti kolme päivää saada vastaus, ja lopputuloksena he ilmoittivat, että eivät lä... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Min kæreste elsker sin "Rosalia"taske fra Pico, så jeg tænkte, at en i en anden farve ville være den perfekte fødselsdagsgave. Bestillingen gik nemt, og tasken kom allerede dagen efter, hvilket var e... もっと見る

5つ星のうち3の評価

Fejl på hjemmesiden hvor man ikke kunne købe varen og man skulle vente 5 min og prøve igen. Prøvede i 3 dage. Skrev til sidst til support og fik hurtigt en fif og så kunne jeg købe. Måske kunne ma... もっと見る

企業情報

1. ジュエリー製造業者
  2. 毛髪製品店
  3. 宝石店

当該企業による記述

Dansk design siden 2004 og e-mærket webshop. Hos Pico Copenhagen er din tryghed vores prioritet, og vi er stolte af vores certificering støttet af Dansk Erhverv og Forbrugerrådet Tænk. Vi forener kreativt håndværk med sikker e-handel og en saglig kundedialog. Siden 2004 har vi skabt accessories og smykker med fokus på farver og personlig stil. Fra vores ikoniske hårklemmer til vores tasker arbejder vi hver dag på at levere god kvalitet og en ordentlig oplevelse. Vi har været e-mærket siden 2021 og bliver løbende kontrolleret af juridiske eksperter. Det er din garanti for, at vi altid overholder dansk købelov og beskytter dine data. Vi værdsætter al feedback og bruger den aktivt til at forbedre vores service. Se vores officielle certifikat og høje score hos e-mærket her: https://certifikat.emaerket.dk/picocopenhagen.com

ほぼ満足

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 43

レビューを書く

5つ星のうち5の評価

Hurtig levering og flot vare

Bestilte en flot sløjfe hårklemme og modtog den allerede 2 dage efter. Hurtig levering. Og hårklemmen er SÅ smuk! Kvaliteten ser god ud, så glæder mig til at tage den i brug. Tusinde tak :-)

2024年7月8日

Pico Copenhagen からの回答

Kære N, Mange tak for din flotte anmeldelse af os og de søde ord om os og vores produkter :-) Vi er glade for at kunne hjælpe dig og ser frem til at byde dig velkommen igen <3

5つ星のうち5の評価

Fantastisk kundeservice og hurtig…

Fantastisk kundeservice og hurtig levering :-)

2024年7月2日

Pico Copenhagen からの回答

Kære Lonnie, Mange tak for din flotte anmeldelse af os og de søde ord om vores kundeservice :-) Vi er glade for at kunne hjælpe dig og ser frem til at byde dig velkommen igen <3

God kundeservice

Oplevede at få tilsendt forkert produkt.
Fejlet blev håndteret super godt, virkeligt god kundeservice og rigtig skønne produkter!
Kan varmt anbefales❤️

2024年6月24日

Kære Emma,

5つ星のうち2の評価

Dårlig kvalitet

Hurtig levering og hurtigt svar fra kundeservice. Produkterne er flotte men til gengæld helt elendig kvalitet. Jeg har købt deres rose hårklemme og har brugt den MAX 15 gange siden jeg købte den forrige august, og 6/12 "tænder" er faldet af. Den har ikke været udsat for særlig belastning (har hverken tabt den, klemt den i en taske el.lign., og jeg har mellemlangt, fint hår, så det burde klemmen kunne holde til). Skrev til kundeservice i januar, hvor to "tænder" allerede var faldet af, men fik svaret at de ikke tager ansvar for knækkede tænder på hårklemmer. Ærgerligt at de tydeligvis sælger dem i plastik af den værste kvalitet. Den kan ikke rigtig holde så meget hår på plads, når 50% af "tænderne" mangler.
Det er ikke en original tanke med rose på en hårklemme, så vil købe det fra et andet mærke. Om ikke andet må man kunne lave en magen til, hvis man har reststoffer liggende.

2023年8月29日

Pico Copenhagen からの回答

Hej Mathilde, vi har skrevet sammen omkring din hårklemme og det er desværre ikke muligt at lave tænderne på klemmen stærkere og det er normalt ikke noget der giver os problemer. Vi har brugt den samme type monteringsklemme de sidste 15 år, da det er den bedste på markedet. Tænderne kan knække hvis de udsættes for stød, bliver tabt eller lignende og det kan ikke tilskrives som en produktionsfejl.
Vi gør en dyd ud af at producere den bedst mulige kvalitet og er derfor kede af din oplevelse.

God service!!

Jeg fik reklamation på en defekt vare med venlig og hurtig service:)

2024年4月30日

Kære Sofie,

5つ星のうち5の評価

God service og hurtig respons

Jeg havde bestilt en af de fine blomster hårklemmer over hjemmesiden, som desværre havde en fejl på da jeg modtog den. Jeg skrev til kundeservice om aftenen, og allerede morgenen efter fik jeg refunderet beløbet.

2024年3月21日

Kære Camilla,

Mange tak for din flotte anmeldelse af os og de søde og rosende ord om os :-) Vi er glade for at kunne hjælpe dig og ser frem til at byde dig velkommen igen <3

Eminent service

Jeg var i butikken på Frederiksberg, og fik en helt fantastisk service. Den søde pige i kassen, var virkelig hjælpsom, og tilbød endda at rense de øreringe jeg havde på, da de var blevet lidt mørke og matte.
Generelt er service altid i top i alle deres butikker, men denne oplevelse var helt i særklasse!

2024年3月13日

Kære Helene,

Mange tak for din flotte anmeldelse af os og de søde og rosende ord om os :-) Vi er glade for at kunne hjælpe dig og ser frem til at byde dig velkommen i butikken igen <3

5つ星のうち5の評価

Jeg havde en hårklemme der var gået i…

Jeg havde en hårklemme der var gået i stykker efter 1 dags brug, jegs skrev til Pico og pengene var refunderet inden for få timer så jeg kunne købe en ny. Super god service! Jeg har fluks bestilt en ny da jeg elsker deres produkter :)

2024年3月12日

Kære Camilla,

5つ星のうち1の評価

Øv en dårlig kvalitet

Øv, øv, øv. Jeg købte en ørering for mindre end to år siden, som jeg ikke anvender tit da de er lidt store. Selve lodningen var ikke udført ordentligt jeg skriver ind til kundeservice og får en fin vejledning om at jeg kan komme ind med den samt med dokumentation. Jeg har ikke kvittering, men har bankudskrift (på 300kr og en på 400kr). De kan se at den er købt hos pico i butikken, men da jeg ikke har kvitteringen skal jeg købe en ørering til, for at have et fuldt par. What? Det er klart en produktionsfejl, øreringen er pico og købt hos Pico, men de vil ikke tilbyde kunden en ny. Jeg er helt uforstående over for den service og kvalitet af øreringen (guld hoop til over 300kr).

Opdateret d. 26. Jan: jeg har ikke købt øreringene i webshoppen, men fysisk i jeres butik på Østerbrogade. Øreringene er afleveret tilbage til jer, som I kan finde på Grønnegade - I kan tale med jeres kollega som ikke var behjælpelig i går da I har jeres politik om ikke at tage i mod fejlprodukter uden kvittering. Også selvom I har bevis på øreringens fejl samt dokumentation på køb (jeres kollega sagde at det ikke var nok med et kontoudskrift som dokumentation. I skal vide at i følge reklamationsretten er kontoudskrift et gældende bevis!)

2024年1月25日

Pico Copenhagen からの回答

Kære Michelle, vi kan desværre ikke genkende hændelsen under dette navn herpå Pico Copenhagens webshop. Vil du være behjælpelig med dit ordrenummer på købet der lavet på webshoppen?
Send gerne ordrenummeret til os på en mail på info@picocopenhagen.com eller tilføj det i dine oplysninger herpå Trustpilots hjemmeside, under din anmeldelse.

Super god kundeservice

Super god kundeservice! Fantastisk kvalitet og flotte varer til virkelig gode priser. Altid hjælpsomme og hurtig svartid! Kæmpe anbefaling herfra!

2023年12月12日

Kære Heidi,

5つ星のうち1の評価

Total dårlig kundeservice

Ringede vedrørende en reklamation på en defekt lås, og påpegede yderligere at kvaliteten af produktet var dårlig. Jeg fik at vide, at jeg kun kunne få tilsendt et nyt smykke, og at jeg selv måtte betale alle returomkostningerne, hvis jeg ønskede pengene retur (som sagt er tale om en reklamation og ikke et fejlkøb).

Under hele denne samtale oplevede jeg medarbejderen som meget uforstående og halv flabet, da hun gentagende gange vendte sagen fra en reklamation til et fortrudt køb ved at fokusere på, at jeg havde nævnt den ringe kvalitet frem for det reele problem: den ødelagte lås. Ydermere var hun ikke speciel behjælpelig i telefonen til at undersøge, hvordan det fungerede med en evt. returningen, men henviste mig blot til en mail. Da jeg stadig forholdte mig spørgende, til hvordan det kan være kundens omkostning at deres varer modtages defekte, afsluttede hun samtalen meget brat, ved at sige god dag og lægge på..

Det skal dog også påpeges at man som onlinekunde ikke på nogen tænkelig måde kan få refunderet hele beløbet for ens smykker, da man enden skal købe et fragtlabel hvor startprisen ligger på mindst 40 kr (dette skal man ydermere selv købe hos et pakkehus, da det ikke medfølger i pakken, eller er noget man kan købe via picos egen hjemmeside...). De tilbyder heller ikke at man kan komme ned i deres fysiske butikker og returnere produkter som onlinekunde ligesom kunder der køber via deres fysiske butikker kan. Så husk det! hvis i overvejer at købe noget online.

2023年12月20日

Pico Copenhagen からの回答

Kære Laura, vi kan desværre ikke genkende hændelsen under dette navn, men hvis der er tale om en defekt lås, vil vi altid tilbyde enten at sende et nyt smykke eller at kunden kan tage forbi vores værksted og få problemet rettet til.

Hvis pengene derimod ønskes refunderet, så skal produktet sendes retur til vores webshop, da vores fysiske butikker og webshoppen er to forskellige afdelinger.
Disse handelsbetingelser skal kunden også acceptere på vores hjemmeside, når en ordre gennemføres.

De bedste hilsner,

Super service og lækker kvalitet

Super service og lækker kvalitet
Jeg har flere gange købt både smykker og hår pynt til gaver og det er et kæmpe hit hver gang…

2023年10月6日

Kære Henrik,

Mange tak for din flotte anmeldelse af os og de søde og rosende ord om os :-) Vi er glade for at kunne hjælpe dig og ser frem til at byde dig velkommen en anden god gang.

5つ星のうち5の評価

I er hvad man forstår ved kunde service…

I er hvad man forstår ved kunde service af højeste karakter. Var lidt sent ude med køb af gave. Så jeg ringede for at høre om jeg kunne nå at få gaven.
Den søde ekspedient mente jeg kunne have varen dagen efter.
Jeg fik pakken som lovet dagen efter, smuk pakket ind, og med 3 fine hår elastikker vedlagt. En virkelig god oplevelse.

2023年9月1日

Kære Bodil,

Mange tak for din flotte anmeldelse af os og de søde og rosende ord om os :-) Vi er glade for at kunne hjælpe dig og ser frem til at byde dig velkommen igen. Vi håber at gaven var et hit <3

5つ星のうち5の評価

Hurtig levering og fantastiske produkter

Jeg har haft en fantastisk oplevelse med pico alle de gange, jeg har handlet hos jer. Senest bestilte jeg 2 hårdbånd og 2 spænder, og de blev sendt samme dag, så jeg kunne hente dem på vej hjem fra arbejde allerede dagen efter. Ordren var flot pakket ind i de klassiske stribede poser, og der var endda en lille ekstra gave til mig i form af tre hårelastikker - whats not to like? Produkterne kom i den gode kvalitet, jeg havde forventet og er vant til fra jer. Tusind tak for den gode service, det er helt sikkert ikke sidste gang, jeg handler hos jer!

2023年7月27日

Kære Johanne,

Mange tak for din flotte anmeldelse af os og de søde og rosende ord om os :-) Vi er glade for at kunne hjælpe dig og ser frem til at byde dig velkommen igen. Vi håber at du bliver glad for dine Pico produkter <3

5つ星のうち5の評価

Begejstret og imponeret over min nye hårklemme

Jeg købte en hårklemme med stofblomst på. Selv i mit fine glatte og kun skulderlange hår sidder den godt fast og holder sammen på håret. Hurtigt leveret og SÅ fin indpakning. Jeg er virkelig begejstret og imponeret.

2023年6月13日

Kære Anja,

Mange tak for din flotte anmeldelse af os og de søde og rosende ord om os :-) Vi er glade for at kunne hjælpe dig og ser frem til at byde dig velkommen igen. Vi håber at du bliver glad for din hårklemme <3

Flot og god pris

Flot og god pris! Bestilte fra hjemmesiden og to dage efter kunne jeg hente pakken

2023年5月9日

Kære Josephine,

God hjælp!

Mega søde! Og super hjælpsomme!
Jeg snakkede med en dame over telefonen, da jeg er bagud på konfirmations gaver og ville høre hvornår jeg kunne forvente min pakke ville ankomme. Der var hun simpelhen så sød! Og hjælp med at få min pakke med, så den kan nå at komme inden konfirmationen.
Mega fedt!

2023年5月3日

Kære Savannah,

Super god service

Super god service og hurtig levering😊😊

2023年5月1日

Kære Jane,

5つ星のうち5の評価

Super hurtig og meget hjælpsom service…

Super hurtig og meget hjælpsom service :)

2023年4月26日

Kære Lise-Lotte,