レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Jeg har kÞbt flere af Plants smukke og sÊregne planter som er svÊre at finde andre steder. Og da jeg bor i Aarhus er det en fantastisk service at fÃ¥ planterne sendt! Forsendelsen gÃ¥r super hurtig efte... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Elsker-elsker-elsker Plant KÞbenhavn! Jeg bliver aldrig skuffet, nÃ¥r jeg handler hos jer! (Denne gang endnu et smukt lille JohannesbrÞdtrÊ (det sidste pÃ¥ jeres website). Altid ekstremt hurtig le... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Dejlig oplevelse For et par uger siden kÞbte jeg 3 forskelllige duftgeranium. De blev sendt med PostNord og var godt pakket ind, og ankom helt perfekte. Alt levede op til hÃ¥b og forventninger. Nu n... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Jeg var en skeptisk fÞrste gang kÞber hos dem, men var positivt overrasket hvor hurtig de leverede planter og hvor godt beskyttet indpakning var. OgsÃ¥ smÃ¥ sÞde terrakotta krukker planter var i, var e... もっず芋る

䌁業情報

1. むンテリア デザむン店

圓該䌁業による蚘述

Plant kÞbenhavn er et håndplukket univers af alt det bedste tilbehÞr til dine planter. Her finder du smukke krukker, vandkander, jord, vÊrktÞj og meget mere til dig og dine planter.

連絡先

レビュヌを曞く

Perfekt levering

2021幎12月7日

Plant KÞbenhavn からの回答

KÊre Inge, tusind tak for dine 5 stjerner! Vi er glade for du har haft en positiv oplevelse :-) De bedste hilsner fra Louise / Plant KÞbenhavn

5぀星のうち5の評䟡

Kunne ikke vÊre gjort bedre

Flot og nem webshop. Rigtig god information og kommunikation om leveringen fra start til slut. Kunne ikke vÊre gjort bedre!

2021幎12月7日

Plant KÞbenhavn からの回答

KÊre Sofie, Tusind tak for dine sÞde ord og dine 5 stjerner! Det betyder meget for os :-) De bedste hilsner fra Louise / Plant KÞbenhavn

5぀星のうち5の評䟡

Meget hjÊlpsomme piger og fedt og uniq

Meget hjÊlpsomme piger og fedt og uniq univers med en masse gode og inspirerende ideer. Hurtig levering og gode priser.

2021幎12月3日

Plant KÞbenhavn からの回答

KÊre Charlotte. Tusind tak for dine sÞde ord :-) Vi er glade for at kunne inspirere til et grÞnnere plantehjem. De bedste hilsner fra Louise / Plant KÞbenhavn

Hurtig levering

Hurtig levering, og endda et lille kort, skrevet i hånden, fulgte med.

2021幎12月2日

Plant KÞbenhavn からの回答

KÊre Lise, tusind tak for din anmeldelse og 5 stjerner. Det betyder meget for os. De bedste hilsner fra Louise / Plant KÞbenhavn

5぀星のうち5の評䟡

Bestilte et plante terrarie kit med

Bestilte et plante terrarie kit med glas og det hele. Det var mega godt pakket ind og kom uskadt frem med posten. Det var nemt at lave terrariet, og det var lige til at gå til med brugsvejledningen, navn på poserne osv. Perfekt til en begynder som mig :)

2021幎11月10日

Plant KÞbenhavn からの回答

KÊre Sarah, tusind tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for terrariet kom sikkert frem, og at du har hygget dig med at lave det. De bedste hilsner fra Louise / Plant KÞbenhavn

SkÞnt udvalg

SkÞnt udvalg, med god information om produktet/varen. Nem hjemmeside og skÞn information vedr levering.

2021幎11月7日

Plant KÞbenhavn からの回答

KÊre Ditte, tusind tak for dine 5 stjerner og dine pÊne ord. Det er vi meget glade for. De bedste hilsner fra Louise

5぀星のうち5の評䟡

Hurtigt og nemt med en venlig hilsen

Hurtigt og nemt med en venlig håndskrevet hilsen fra virksomheden :)

2021幎11月2日

Plant KÞbenhavn からの回答

KÊre Naja, tusind tak for dine 5 stjerner. Det betyder meget for os :-) De bedste hilsner fra Louise

Hurtig levering

Hurtig levering, lÊkker indpakning og skÞnt med en personlig hilsen i pakken med henvisning til, hvor jeg kan lÊrer mere. Elsker nÃ¥r ting er gennemfÞrt og i lÊkker kvalitet 👍

2021幎10月17日

Plant KÞbenhavn からの回答

KÊre Sinne, tusind tak for dine 5 stjerner og din fine anmeldelse. Det betyder meget for os. De bedste hilsner Louise

SjÊldent jeg giver 5 stjerner

SjÊldent jeg giver 5 stjerner. Men denne gang måtte jeg simpelthen give pladen fuld ⭐⭐⭐⭐⭐. God service⭐. Venlige medarbejdere ⭐ Gode priser ⭐ Hurtig levering ⭐ Og fik jeg sagt venlige medarbejdere ⭐ !!

2021幎10月16日

Plant KÞbenhavn からの回答

KÊre Nanette, Tusind tak for dine 5 stjerner og pÊne ord. Det sÊtter vi virkelig stor pris på. De bedste hilsner fra Louise.

SÃ¥ god en oplevelse!

Bestilte SÞndag eftermiddag og kunne allerede afhente pakken idag/Tirsdag ved pakkeshop.
Super fin indpakning. Bestiller klart derfra igen.

2021幎8月31日
自発的なレビュヌ

Plant KÞbenhavn からの回答

Tusind tak for din fine anmeldelse, Sandra. Det betyder meget for os! :-) De bedste hilsner Louise

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。