Plant København レビュー

TrustScore 5段階評価の5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Jeg har købt flere af Plants smukke og særegne planter som er svære at finde andre steder. Og da jeg bor i Aarhus er det en fantastisk service at få planterne sendt! Forsendelsen går super hurtig efte... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Elsker-elsker-elsker Plant København! Jeg bliver aldrig skuffet, når jeg handler hos jer! (Denne gang endnu et smukt lille Johannesbrødtræ (det sidste på jeres website). Altid ekstremt hurtig le... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Dejlig oplevelse For et par uger siden købte jeg 3 forskelllige duftgeranium. De blev sendt med PostNord og var godt pakket ind, og ankom helt perfekte. Alt levede op til håb og forventninger. Nu n... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Jeg var en skeptisk første gang køber hos dem, men var positivt overrasket hvor hurtig de leverede planter og hvor godt beskyttet indpakning var. Også små søde terrakotta krukker planter var i, var e... もっと見る

企業情報

1. インテリア デザイン店

当該企業による記述

Plant københavn er et håndplukket univers af alt det bedste tilbehør til dine planter. Her finder du smukke krukker, vandkander, jord, værktøj og meget mere til dig og dine planter.

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 56

レビューを書く

Fantastisk

Har endnu et besøg i butikken til gode, men deres netbutik fungerer fantastisk
Og så sender de et sødt kort med - elsker det

2022年4月9日

Plant København からの回答

Hej Mette, tusind tak for dine 5 stjerner! Det betyder meget for os. Du er altid meget velkommen til at besøge vores lille butik :-) De bedste hilsner fra Louise, Plant København

Dejlige dyrekrukker!

Skønne produkter og hurtig ekspedition. Vil helt sikkert forsøge at besøge den fysiske butik så snart jeg får muligheden!

2022年4月6日

Plant København からの回答

Hej Kamilla, tusind tak for dine fem stjerner! Vi ser frem til dit besøg i butikken :-) De bedste hilsner fra Louise, Plant København

Lækre produkter

Lækre produkter, meget hurtig levering

2022年3月11日

Plant København からの回答

Kære Anne, Tusind tak for dine 5 stjerner! Vi er glade for du har haft en positiv oplevelse :-) Bedste hilsner Louise, Plant København

5つ星のうち5の評価

Virkelig flot produkt og hurtig…

Virkelig flot produkt og hurtig levering. Meget tilfreds

2022年3月9日

Plant København からの回答

Kære Joanne, Tusind tak for dine 5 stjerner og dine pæne ord! Det betyder meget for os :-) Bedste hilsner fra Louise, Plant København

Plant København からの回答

Kære Iben, TAK for dine 5 stjerner! Godt at høre du er glade for dine air plants, og at de kom sikkert frem :-) De bedste hilsner Louise, Plant København

Fine produkter 🌸🌱

Fine produkter, og service.

2022年2月18日
自発的なレビュー

Plant København からの回答

Kære Marie, Mange tak for dine 5 stjerner. Vi er glade for du har haft en god oplevelse :-) De bedste hilsner fra Louise, Plant København.

5つ星のうち4の評価

Super god side med gode priser.

Super god side med gode priser.
Er rigtig glad for produkterne.
Dog tog det lidt tid at få sendt.
Men alt i alt er jeg fan.

2022年2月11日

Plant København からの回答

Kære Maria, Mange tak for din anmeldelse, hvor er det dejligt at høre du er glad for produkterne. Vi beklager meget den lidt længere leveringstid, som skyldtes sygdom i vores lille biks. Vi håber dog du har lyst til at handle hos os igen :-) Rigtig god dag! De bedste hilsner fra Louise, Plant København

Flot og personlig hjemmeside

Flot og personlig hjemmeside
Hurtigt levering til trods for, at jeg bor på Fyn og det var godt pakket ind.
Ville gerne købe fra Plant København igen.
Jeg følger også jeres instagram, som er meget inspirerende

Mange tak! for en god oplevelse.

2022年2月4日

Plant København からの回答

Kære Jane. Tusind tak for dine 5 stjerner! Vi er glade for at du har haft en god oplevelse. Det betyder meget for os :-) De bedste hilsner Louise, Plant København.

Skøn butik

Ingen problemer, hurtig levering, og lækre produkter 😊

2022年2月1日

Plant København からの回答

Kære Anja. Tusind tak for dine 5 stjerner, det betyder rigtig meget for os :-) De bedste hilsner Louise, Plant København.

5つ星のうち5の評価

Hurtig levering og produktet virkede…

Hurtig levering og produktet virkede efter hensigten :)

2022年1月24日

Plant København からの回答

Kære Henning. Tusind tak for dine 5 stjerner! Vi er glade for du har haft positiv oplevelse. Det betyder meget for os :-) De bedste hilsner fra Louise, Plant København

Ordentlige forhold

Ordentlige forhold. Varen kom sikkert frem (helt til Jylland) Pengene blev først trukket da varen blev afsendt. Dejlig oplevelse...

2022年1月18日

Plant København からの回答

Kære Dorte, Tusind tak for din anmeldelse. Vi er glade for du har haft en positiv oplevelse og at din ordre kom sikkert frem :-) De bedste hilsner fra Louise, Plant København

5つ星のうち5の評価

Ikke sidste gang jeg ligger min levering

Super glad for min ordre, super service

2022年1月14日

Plant København からの回答

Kære Ida, tusind tak for dine 5 stjerner. Det betyder meget for os :-) Kom snart igen. De bedste hilsner fra Louise, Plant København

Fantastisk kundeservice

Fantastisk kundeservice! Jeg manglede nogle plantestøtter og de var desværre udsolgte på hjemmesiden. Jeg skrev til dem og fluks fandt de et sæt og satte det på hjemmesiden så jeg kunne bestille det hjem. Pakken kom hurtigt frem og mine planter står så smukt, nu med støtte.

2022年1月12日

Plant København からの回答

Kære Line, Tusind tak for dine 5 stjerner! Vi er glade for at høre du blev glad for plantestøtterne :-) De bedste hilsner fra Louise, Plant København.

Super god service

2022年1月12日

Plant København からの回答

Kære Frank. Mange tak for dine 5 stjerner. Det betyder meget for os :-) De bedste hilsner fra Louise, Plant København.

5つ星のうち5の評価

Jeg elsker at købe herfra

Jeg elsker at købe herfra, og vil helt klart anbefale andre at gøre det!
Man får også en sød personlig hilsen med, som gør det til noget helt specielt at handle hos dem!

2022年1月2日
自発的なレビュー

Plant København からの回答

Kære Cecilie, tusind tak for dine pæne ord og 5 stjerner. Det betyder rigtig meget for os. De bedste hilsner fra Louise, Plant København.

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。