Super fin og brugervenlig investeringsplatform. Ville dog Þnske at man ikke blev tvunget til at kÞbe i fraktioner, så man havde mulighed for bare at kÞbe et bestemt antal aktier
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
FÞrst og fremmest er der jo billige. Fraktioneret aktier og collections er virkelig fedt og gÞr det meget let at komme i gang med at investere. Det er ogsÃ¥ en ret nem app at navigere rundt i. J... ãã£ãšèŠã
An already amazing platform and in continuous development with new features being released regularly. Support always ready when you need them. About time to be able to invest with zero or very small f... ãã£ãšèŠã
Egentlig ville jeg give 5 stjerner. Lavt vekselgebyr og gratis kurtage pÃ¥ det meste. MEN. Selvom du har en valutakonto i en given valuta, skal du hver gang du handler et instrument i denne valuta, vÊl... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Pluto.markets er en dansk reguleret investeringsplatform, der tilbyder kurtagefri handel med 4.500+ aktier og ETFâer til private og virksomheder. Derudover tilbyder Pluto markedets hÞjeste rente, krypto samt at man kan sammensÊtte sit eget ETF-alternativ med âCollectionsâ. Pluto servicerer 15.000+ danskere og er dÊkket af indskydergarantien.
é£çµ¡å
éåžž1ã«æä»¥å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Pluto Markets er en hel anden oplevelseâŠ
Pluto Markets er en hel anden oplevelse inden for investering, end jeg har vÊret vant til i en lang årrÊkke.
Der er 0 kurtage på alt, pånÊr Crypto, hvor der er den laveste i Danmark. Det vil altså sige NUL KURTAGE på alle AKTIER og ETF'er uanset hvilket land de er bÞrsnoteret i!
Fantastisk service, specielt Julius, han er virkelig skarp og viser tydeligt hvordan kunder prioriteres hos dem.
Ydermere har de en chat support, som er styret af en AI de kalder Mickey, som er trÊnet af Pluto teamet til at kunne nÊsten alt inden for deres platform - det er meget befriende at vide at man kan spÞrge den dÞgnet rundt, og den kan sit kram.
SÃ¥ Pluto, til jer, fra mig, TUSIND TAK for en fantastisk platform og tusind tak for Julius!
Hurtigt og nemt at bruge
Hurtigt og nemt at bruge, super dejligt at man kan se kurserne i realtid. Også fedt at handle uden kurtage.
Super platform til fÞrstegangs investorer
Super platform til fÞrstegangs investorer.
Rigtig fornuftig support med meget kvikke svartider. Ingen kurtage for alm. handel og symbolsk vekselgebyr gÞr de andre ukonkurrencedygtige. ðð»
Glad og tilfreds bruger.
Glad og tilfreds bruger.
Ikke for meget. Og ikke for lidt. Og de tager imod feedback med kyshånd og udvikler stortset dagligt.
Super god platform
Super god platform, med innovative tiltag og billige priser! Lave eller ingen handelsgebyrer var en game-chancer for mig, og gratis valutakonti. Dejligt frisk pust iblandt de etablerede aktÞrer på markedet. De får fem stjerner, men kun fordi jeg ikke kan give flere ;)
Transparent, billig, brugervenlig
Pluto.markets er transparent, nemt at bruge og ikke mindst billig (lÊs: Ingen kurtage). Collections-funktionen, hvor du kan bygge din egen ETF-lignende portefÞlje, der IKKE er lagerbeskattet, er tÊt på at vÊre genial. Ligeledes er muligheden for at kÞbe aktiefraktioner meget attraktivt; isÊr hvis man Þnsker at investere for fÊrre midler.
Super fin oplevelse og god kundeservice ðª
Jeg skrev til supporten angående et henvisningstilbud, som jeg var lidt i tvivl om. De svarede hurtigt, fik kigget på sagen og sÞrgede for, at det hele kom på plads.
Super fin oplevelse og god kundeservice ðª.
SpÊndende og intuitiv app.
SpÊndende og intuitiv app.
God og hurtigt respons fra support.
Jeg flyttede fra Nordnet og over tilâŠ
Jeg flyttede fra Nordnet og over til Pluto. Alt gik efter planen og Pluto dÊkkede omkostningerne ved flytningen.
Pluto har meget lave omkostninger og man kan investere for få belÞb hvilket jeg synes er fedt.
Deres kundeservice og hurtig da man kan chatte med dem inde i appen ð
Plutos collections er din egen nye etf
Plutos collections er din egen nye etf. Uden gebyr og lagerskat! Det er genialt og er fantastisk alternativ til de konventionelle, kedelige månedsopsparinger, som alligevel er lager/kapitalbeskattede.
Joakim og holdet får 10 stjerner!
Kurtagefri investering i fairrente og danske aktier
Super nem og kurtagefri investering i fairrente, kan anbefales ð
Super fed og billig platform
Super fed og billig platform, elsker muligheden for at sammensÊtte sin egen "ETF" collections og muligheden for kÞb af fractional shares. De bedste anbefalinger herfra ðð
Fedeste platform og endelig en udbyderâŠ
Fedeste platform og endelig en udbyder af aktier som mener man ikke skal blÞde for at handle aktier.....Pluto Markets er fremtiden for folk som gerne vil have billige priser og med god service
Bad costumer service and poor selectionâŠ
Bad costumer service and poor selection of ETFs.
Let og intuitiv app og god service!
Let og intuitiv app og god service!
Jeg har investeret penge via platformenâŠ
Jeg har investeret penge via platformen Pluto. Den er nem og man får hurtig respons ved spÞrgsmål. Bestemt en platform der er langt bedre end mange andre
FuldstÊndig fantastisk platform
FuldstÊndig fantastisk platform. Kurtagefri handel og markedets laveste omkostninger, en super brugervenlig app, og det mest geniale, fractional shares.
Deres service er helt i top. Jeg har haft en del korrespondance med Joakim, og skriver man til dem i chatten i deres Ã¥bningstid, svarer de stort set lige med det samme. Det hele fungerer bare godt ððŒ
Topklasse investeringsplatform
Topklasse investeringsplatform. Lige hvad man som investor har ventet på!
- LÊkkert og skarpt design
- Nem og bekvemmeligt
- Ingen kurtage, fraktioner, valutakonti
Derudover er det tydeligt at se, at virksomheden hele tiden arbejder pÃ¥ nye tiltag og projekter. Fra jeg oprettede min konto til i dag, er der kommet mange nye muligheder og features. SpÊndende hvor det ender ðª
Derudover topklasse service - kundeservice svarer på 4 minutter klokken 21:30 en onsdag aften.
Kan varmt anbefales.
En og nem platform med laveâŠ
En god og nem platform at bruge med lave omkostninger.
Havde et problem i dag med en handel. Support svar pÃ¥ under 2 minutter og problemet lÞst indenfor 30 min. Det er god kundeservice ð
Deres begrÊnsninger pÃ¥ daglig handel iâŠ
Deres begrÊnsninger på daglig handel i amerikanske aktier er simpelthen ikke godt nok. Det er intet problem hos de andre jeg benytter (saxo, nordnet, danske bank).
Det er lidt an en tilsnigelse af kalde sig billigst på kÞb af krypto. Når du har kÞbt og solgt har du betalt 2 % (...!).
Jeg kan kÞbe en ETF via WisdomTree til 0,10 % kurtage -selv efter kÞb og kurtage ender dette med at vÊre 0,5 % altså er det MEGA dyrt at handle krypto via pluto. Det er sku lidt for goofy.
Det er super fedt at man kan handle kurtagefrit i danske aktier. Alle andre aktier skal man selvfÞlgelig tage hÞjde for et vekselgebyr på 0,15 % hver vej.

Pluto.markets ããã®åç
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹