Jeg har haft en virkelig dårlig oplevelse med Pooltech. Efter aftale igennem feriepartner og en lovet pris for deres assistance har det virkelig kostet kasse at få dem til at hjælpe. Jeg har... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Jeg har for nogle år siden købt et vildmarkskar hos PoolTech. Bestilling og levering fungerede helt perfekt. Jeg skulle så bestille et nyt låg pga defekt (min fejl) . I den forbindelse opstod nogle f... もっと見る
企業が回答しました
Mit overstykke til sandfilteret fik en flænge og holdt ikke tæt mere. Ringede og spurgte om de kunne hjælpe med en ny. Der blev ringet til Sverige og bestilt i Holland - super service og løbende konta... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
PoolTech er et firma med over 15 års erfaring med salg af swimmingspools, vildmarksbad og udespa som vores kerneområde. Vi er desuden specialister i renovering af eksisterende samt etablering af nye swimmingpool anlæg.
Løgstørvej 80, 8832, Skals, デンマーク
- +45 24450330
- Info@pooltech.dk
- pooltech.dk
ネガティブなレビューに回答していません
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Firma der snyder og bruger rocker til…
Firma der snyder og bruger rocker til deres arbejde , har været i Ratten med dem det har taget fusen på mig med 70000 kr

PoolTech.dk からの回答
Rigtig hurtig forsendelse selv om varen…
Rigtig hurtig forsendelse selv om varen kom fra et udlandsk lager så en god oplevelse og meget info af varens håndtering

Pool renovering
Vi har fået renoveret vores halvandet år gamle pool af PoolTech. Poolen var bygget af en sjællandsk pool-bygger, som desværre ikke kunne svejse og er sidenhen gået konkurs. Han er dog stadig i branchen hos et af de store københavnske pool udbydere! Vi valgte PoolTech fordi de var ærlige, hurtige til at svare og ikke mindst supergode til alt om pools. Vi var desværre nødt til at skifte hele lineren, men har nu en tæt og funktionel pool!
Pas på hvis I tænker at få en pool, specielt hvis I er hovedstadsområdet! Der er mange lykkejæger i pool branchen, men PoolTech er ikke en af dem, og de kommer også til Sjælland!

Tingene kom meget hurtig
Tingene kom meget hurtig. Og der var en pæn besked med det der kom fra fjernlager.. så man var obs på de ikke havde glemt varen👍

PoolTech.dk からの回答
God og hurtig levering uden nogen som…
God og hurtig levering uden nogen som helst problemer

PoolTech.dk からの回答
Super service i forbindelse med defekt…
Super service i forbindelse med defekt vare og hurtig respons på reklamation.

PoolTech.dk からの回答
God service og hurtig levering
Virkelig god service og superhurtig levering!
Bestilte en dims og afsluttede ordren. Kom i tanke om, at der var en dims mere jeg godt kunne bruge, så jeg ringede og sprugte om det kunne lade sig gøre, at få den med på den første ordre;det kunne det sørme, og pakken kom dagen efter. Dét kan kun give fem stjerner!

Professionel vejledning
Super god service fra Klaus fra Pooltech. Vi har igennem hele procesen med etablering af pool fået professionel vejledning fra Klaus fra Pooltech i forhold til valg af materialer og efterfølgende vejledning i brug af udstyret - Klaus har styr på det hele.
Og altid venlig betjening når vi ringer på kontoret.

PoolTech.dk からの回答
Det virkede bare fra start af
Det virkede bare fra start af, hvor de kom ned og fik en snak om hvad vi kunne tænke os, til hvad de kom med af forslag.Super sælger der var meget behjælpelig Tingene blev sendt ned til tiden, så der ikke var nogen der skulle vente. God forklaring mht ibrugtagning samt vinternedlukning. Kan varmt anbefales

PoolTech.dk からの回答
Har stadig ikke modtaget alt det jeg…
Har stadig ikke modtaget alt det jeg har bestilt. Men de har heldigvis hævet pengene. (Opdatering 28/11)Har forsøgt, at komme i kontakt med pooltech, men de tage ikke telefonen og ringer heller ikke tilbage. Det kan heldigvis ikke blive en dårligere oplevelse.

Pooltech’s kundeservice
Jeg har gennem det sidste halve år forgæves forsøgt at få repareret vores SPA. Utallige mails og telefonopkald har ikke bragt os videre. Jeg er på ingen måde imponeret af Pooltech’s kundeservice.
Vh
Kim Johansen
Hej Mette
Dit svar er ikke korrekt. For det første er der også noget galt med min aftapning på Spa’en, hvilket jeg også har gjort opmærksom på gennem det sidste halve år. Og så har jeg i øvrigt skrevet til jer for lang tid siden, at I kunne lukke aromaen midlertidig indtil I har fundet reservedelen. Så forstår ikke helt dit svar?
Vh
Kim

Dårlig service
Har lavet reklamation på en varmepumpe til 40.000 kr. men der sker intet. Har kontaktet pooltech flere gange, men efter en måned er der intet sket. Sidste jeg ringede svarede de at de lige faktisk lige kiggede på min sag og jeg ville hører nærmere, men en uge senere er der heller intet sket. De er hurtigere når der skal sælges, men derefter er jeg ikke inponeret.

Varmepumpe til pool
Pooltech har lige sat varmepumpe op hos os . Alle aftaler vedr pris og dato for opsætning er gået fuldstændigt fantastisk og deres medarbejder Robert kom med gode råd og vejledning omkring vedligeholdelse af vires pool . Vh Lars og Lene Davids

Fantastisk god service
Fantastisk god service. Er ved at bygge spa, men har ingen ide om hvad der skal bruges eller hvordan det skal bruges, men fik en god hjælp til hvilke produkter der skulle bruges og hvordan det skulle udføres bedst. Vil klart handle her igen.

Kanon service
Kanon service, manglede nogle rør og fittings. Fik aftalt en god pris og fik en masse råd om hvad der skulle bruges og ikke bruges, lige alt fra slanger til lim osv.

PoolTech.dk からの回答
Pooltech skiftede lineren i vores pool
Pooltech skiftede lineren i vores pool, i Odense, her i slutningen af april måned. Jeg havde talt med en del virksomheder samtidig med, og hos alle andre var der enten ikke tid, eller også var det bare enormt besværligt, eller udsagn som "det bliver virkelig dyrt," o. lign. Ved Pooltech var der aldrig negativ snak. Der var bare udfordringer der skulle løses. De ting jeg havde blev analyseret, løsninger og priser blev lagt på bordet og så skulle jeg bare vælge. Det var virkelig dejligt.
Derudover så var det bare nogle enormt behagelige og sindssvagt arbejdssome montører der kom forbi og skiftede. Vi er virkelig glade for resultatet og håber at Pooltech snart åbner en afdeling på Fyn. Vi mangler en!
Mvh
Thomas, Odense.