POWER.dk - Frederikshavn レビュー 1,711

4.4

Grønlandsvej 22, 9900 Frederikshavn, DK

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Køb af ny telefon, god vejledning af tilbehør og opsætning. Mit - Tak for hjælpen , blev besvaret med “ det manglede da bare” - det møder man ikke mange steder. Vi gentog det hele dagen efter ,... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Rådgivning i verdensklasse 🤩 Var på udkig efter et nyt TV og POWER havde et godt tilbud på et LG OLED C5 og jeg besøgte butikken i Frederikshavn hvor Tobias på god nordjysk facon guidede mig run... もっと見る

5つ星のうち1の評価

5つ星のうち5の評価

Yderst kompetent og venligt personale, der viste på plads og i øvrigt betjente os fremragende. Tilbød uopfordret demonstration af det produkt, der var bestilt via Clip&Colect

企業情報

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち1の評価

1 stjerne er for meget

1 stjerne er for meget, har lige haft en meget ubehagelig oplevelse med en person i power Frederikshavn, min mands triacle ud kunne ikke repareres, så vi skulle have et nyt, det havde de ikke, så de skulle sende bud efter et nyt. Men da vi kom hjem fandt vi ud af, at vi hellere ville give lidt mere og få et garmin ur, det kunne vi ikke, da det skulle være magen til det gamle.

2026年5月19日
自発的なレビュー

Hej Tage,

Mange tak for de flotte ord.

Det er dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse med god service og hurtig fremme.

Fin butik

Fin butik, god service, varen på lager.

2026年5月16日

Hej Hans,

Mange tak for den flotte anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at oplevelsen i butikken var god, servicen fungerede godt, og at varen var på lager.

5つ星のうち5の評価

Super dygtig og kompetent service

Super dygtig og kompetent service. Jeg er meget tilfreds med min købe oplevelse.

2026年5月14日

Hej Diana,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at du havde en super god købsoplevelse og oplevede dygtig og kompetent service.

der var service på

der var service på

2026年5月16日

Hej Ib,

Tak for den flotte anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at der var god service på. Den slags feedback sætter vi stor pris på.

At i har det man skal bruge

At i har det man skal bruge

2026年5月14日

Hej Jesper,

Mange tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at udvalget levede op til forventningerne.

Hurtigt

Hurtigt, nemt og billigt

2026年5月6日

Hej Flemming,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er skønt at høre, at oplevelsen var hurtig, nem og billig.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din anmeldelse.

5つ星のうち5の評価

Køb af ny telefon / telefoner

Køb af ny telefon, god vejledning af tilbehør og opsætning.
Vi gentog det hele dagen efter , da manden fik akut brug for en ny tlf.
Er helt sikker på vi handler der igen 😀🤞

Hej Lene,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at I fik god vejledning om både tilbehør og opsætning, og at oplevelsen var så god, at I valgte at komme igen dagen efter.

Den slags feedback varmer, og det glæder os meget, at I følte jer godt hjulpet hele vejen.

Vi håber, vi får fornøjelsen af at se jer igen.

5つ星のうち5の評価

Hurtig levering samt god service 😊…

Hurtig levering samt god service 😊 mangler dog en printer til min nye computer, hvad har i. Mvh Maibritt

2026年5月4日

Hej Maibritt,

Tak for den flotte anmeldelse. Det er dejligt at høre, at levering og service har været en god oplevelse.

Vi har printere i flere varianter til forskellige behov, så der findes helt sikkert en løsning, der passer til din nye computer.

Hvis du vil, kan du skrive lidt mere om, hvad du skal bruge printeren til. For eksempel om du ønsker farveprint, scanning, trådløs forbindelse eller mest skal printe dokumenter, så kan jeg bedre guide dig.

5つ星のうち3の評価

Click & Collect virker ikke optimalt

Click & Collect virker ikke optimalt. Fun pris på en emhætte som blev bestilt over nettet som click & collect. Fik både sms og mail om at produktet var klar til afhentning. Først stod vi i kø ved skranten. Da det blev vores tur fik vi at vide, at vi skal i butikken og finde et medarbejder fra sektionen. Alle var optaget men det lykkedes at finde en. Vi betalte for varen og skulle gå ud af butikken og henvende os ved varelevering. Ingen reagerede på dørklokken ved varelevering. Så skulle vi ringe til et nummer. En venlig medarbejder åbnede døren og skulle så rundt for at finde vores emhætte !!
Kan man kalde det click & collect?
Men ellers fin butik med venlige medarbejdere.

2026年5月12日

Hej Sam,

Tak for den ærlige anmeldelse.

Det er godt at høre, at butikken og medarbejderne ellers blev oplevet positivt, men selve Click & Collect forløbet lyder mere besværligt end det burde være.

Når man har fået besked om, at produktet er klar til afhentning, skal oplevelsen naturligvis være enkel og overskuelig.

Tak fordi du deler de konkrete detaljer. Det er værdifuld feedback om både afhentning, betaling og udlevering i butikken.

Vi sætter også pris på, at du fremhæver den venlige hjælp undervejs.

5つ星のうち4の評価

Hurtigt nemt og bekvemt med click &…

Hurtigt nemt og bekvemt med click & colleckt
Personale i top!

Hej Peter,

Mange tak for den flotte anmeldelse.

Det er virkelig godt at høre, at click and collect var hurtigt, nemt og bekvemt, og at oplevelsen i butikken var helt i top.

5つ星のうち3の評価

Køber en bærbar hos power.

Køber en bærbar hos power.
Et nyt produkt og ikke et brugt.
Emballagen har været åbnet, og computeren er sat op og er klargjort uden jeg har bedt om det.

Dårlig stil af power.

Valgte en fuld formatering af dem da jeg kommer hjem, da deres opsætning gjorde den var sløv.

Ellers en god betjening ved kassen og et fint produkt.

Kan ikke anbefale andre at købe en computer, hvor power står for klargøring...

Hej Tommy,

Det er ærgerligt at opleve, at emballagen allerede havde været åbnet, og at computeren var klargjort på forhånd, når forventningen var et nyt produkt uden den form for opsætning.

Det er samtidig godt at høre, at betjeningen ved kassen og selve produktet ellers levede op til forventningerne.

Hvis du ønsker hjælp videre med den konkrete oplevelse, må du meget gerne kontakte kundeservice direkte, så sagen kan blive gennemgået nærmere.

Alt det bedste, Erik hos POWER! ⚡

Som altid god betjening

Som altid god betjening, dog var den vare jeg skulle købe ikke hjemme i det antal jeg ønskede, det var kaffe jeg manglede.

2026年5月2日

Hej Søren,

Tak for den flotte anmeldelse og for de pæne ord om betjeningen.

Det er dejligt at høre, at oplevelsen som altid var god.

Det er samtidig ærgerligt, at varen ikke var hjemme i det antal, du ønskede.

Vi sætter pris på, at du deler både det positive og det, der kunne have været bedre. Det hjælper med at give et klart billede af oplevelsen i varehuset.

Hej Charlotte,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at oplevelsen i butikken var god, og at kundeservicen gjorde et positivt indtryk.

5つ星のうち4の評価

venlig personale

Hej karl,

Mange tak for din anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at oplevelsen i Frederikshavn var god, og at personalet blev oplevet som venligt.

Det sætter vi stor pris på at høre.

Fin betjening

Fin betjening, det gjaldt såvel den sælger vi handele med samt teknikeren som opsatte det produkt vi købte.

Hej Henrik,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at både rådgivningen i butikken og opsætningen af produktet gav en god oplevelse.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din feedback.

2026年5月6日

Hej Charlotte,

Mange tak for de flotte ord.

Det er en fornøjelse at høre, at oplevelsen var god.

5つ星のうち5の評価

Fantastisk personale med stort smil på…

Fantastisk personale med stort smil på læben og fantastisk betjening

Hej Matthias,

Tusind tak for de flotte ord.

Det glæder os meget at høre, at oplevelsen var så god, og at betjeningen gjorde et stærkt indtryk.

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。