POWER.dk - Frederikshavn レビュー 1,711

4.4

Grønlandsvej 22, 9900 Frederikshavn, DK

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Rådgivning i verdensklasse 🤩 Var på udkig efter et nyt TV og POWER havde et godt tilbud på et LG OLED C5 og jeg besøgte butikken i Frederikshavn hvor Tobias på god nordjysk facon guidede mig run... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Køb af ny telefon, god vejledning af tilbehør og opsætning. Mit - Tak for hjælpen , blev besvaret med “ det manglede da bare” - det møder man ikke mange steder. Vi gentog det hele dagen efter ,... もっと見る

5つ星のうち1の評価

1 stjerne er for meget, har lige haft en meget ubehagelig oplevelse med en person i power Frederikshavn, min mands triacle ud kunne ikke repareres, så vi skulle have et nyt, det havde de ikke, så de... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Yderst kompetent og venligt personale, der viste på plads og i øvrigt betjente os fremragende. Tilbød uopfordret demonstration af det produkt, der var bestilt via Clip&Colect

企業情報

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Fin betjening

Fin betjening, det gjaldt såvel den sælger vi handele med samt teknikeren som opsatte det produkt vi købte.

2026年5月8日

Hej Henrik,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at både rådgivningen i butikken og opsætningen af produktet gav en god oplevelse.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din feedback.

2026年5月6日

Hej Charlotte,

Mange tak for de flotte ord.

Det er en fornøjelse at høre, at oplevelsen var god.

5つ星のうち5の評価

Fantastisk personale med stort smil på…

Fantastisk personale med stort smil på læben og fantastisk betjening

2026年5月8日

Hej Matthias,

Tusind tak for de flotte ord.

Det glæder os meget at høre, at oplevelsen var så god, og at betjeningen gjorde et stærkt indtryk.

Hej Mogens,

Det er dejligt at høre, at alt fungerede som forventet.

Tak for den flotte anmeldelse og for at dele din oplevelse.

Venlig personale.

Hej Hans,

Mange tak for de flotte ord.

Det er dejligt at høre, at oplevelsen var god, og at servicen blev mødt med venligt personale.

Den slags feedback sætter vi stor pris på.

Hurtig levering og god pris

Hurtig levering og god pris

Hej Bo,

Mange tak for den flotte anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at både levering og pris levede op til forventningerne.

5つ星のうち5の評価

Yderst kompetent og venligt personale

Tilbød uopfordret demonstration af det produkt, der var bestilt via Clip&Colect

2026年5月3日

Hej Torben,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at oplevelsen i Frederikshavn var så god, og at betjeningen både var kompetent, venlig og hjælpsom.

Det er også skønt, at der blev taget ekstra godt hånd om jer med en demonstration af produktet ved afhentning.

Hej Finn,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at betjeningen var hurtig, positiv og nem.

5つ星のうち5の評価

rigtig god betjening og rigtig god…

rigtig god betjening og rigtig god personale så kun ros herfra

2026年5月4日

Hej Jan,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er skønt at høre om rigtig god betjening og en god oplevelse i Frederikshavn. Den ros er vi meget glade for at få.

5つ星のうち5の評価

Personalet er nogæe friske mennesker

Personalet er nogæe friske mennesker , det er dejligt

2026年4月30日

Hej Mona Nielsen,

Det er dejligt at høre. Tak for de flotte ord om butikken i Frederikshavn.

Det betyder meget, at besøget blev oplevet så positivt, og at stemningen i butikken var god.

Hej Else-marie,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er skønt at høre, at oplevelsen i Frederikshavn var så god, og at hjælpen i butikken gjorde en forskel.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele det.

Alt lige efter bogen.

Hej Steen,

Dejligt at høre, at alt gik lige efter bogen.

Tak for den flotte anmeldelse og for at dele din oplevelse.

Super god services

Super god services. Personalet helt i top jeg er overvældet .

2026年5月3日

Hej marianne,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig skønt at høre, at oplevelsen var så god, og at servicen gjorde så stort et indtryk.

Den slags feedback bliver sat stor pris på.

Venlig og personlig betjening

Venlig og personlig betjening

Hej Henrik,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er skønt at høre, at oplevelsen var venlig og personlig. Den slags feedback er meget værdsat.

5つ星のうち4の評価

God betjening

Hej Ole,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er skønt at høre, at oplevelsen var god, og at betjeningen levede op til forventningerne.

5つ星のうち5の評価

Den friske unge mand nede i Tv området…

Den friske unge mand nede i Tv området Jonas J, gav os en rigtig god, behagelig og spot on betjening.

Hej René,

Det er skønt at høre, at I fik en rigtig god og behagelig oplevelse i TV området.

Tak for de flotte ord om betjeningen. Den slags feedback er altid værdsat.

ikke så tosset

ja det var fint

2026年4月28日

Hej Lars,

Tak for de fine ord. Det er godt at høre, at oplevelsen var fin, og at det hele fungerede godt.

5つ星のうち4の評価

Der var en god service

Der var en god service

2026年4月13日

Hej Frank,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at servicen var god. Den slags feedback sætter vi stor pris på!

Kompetent vejledning!

2026年4月27日

Hej Thorkild,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at vejledningen blev oplevet som kompetent.

5つ星のうち1の評価

Brugt vare modtaget!

Har lige modtaget en del af det bestilte produkt som jeg har købt og bestilt som nyt, men produktet er brugt!! Plomberingen er brudt og produktet er tydeligvis en brugt vare. Virkelig for dårligt. Det har jeg aldrig været ude for med Proshop.dk og Elgiganten.
Nu har jeg ingen gave til min søns 14 års fødselsdag.
Sidste gang at jeg køber fra Power.

Hej Rasmus😔

Tak for din anmeldelse.

Det er virkelig ærgerligt at modtage et produkt, der er bestilt som nyt, hvor plomberingen er brudt, og varen tydeligt fremstår brugt – og oven i det står du nu uden gave til din søns 14-års fødselsdag. Det er slet ikke den slags kundeoplevelse, vi ønsker, du skal have hos os, og det vil jeg gerne beklage.

Din feedback tager vi videre internt, så vi kan få kigget nærmere på håndteringen af returvarer og kvalitetstjek, før noget sendes ud som nyt – især når det har så stor betydning som i en situation som din.

Hvis sagen endnu ikke er løst – fx hvis du ikke har fået byttet varen, fået en løsning eller mangler hjælp videre – må du meget gerne skrive til os på review@power.dk med dit ordrenummer og et billede af varen/emballagen, så kigger vi konkret på det sammen med dig.

Venlige hilsner
Muhammed Power Kundeservice