Herlev Hovedgade 17, 2730, Herlev, デンマーク
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Det var en kundevenlig sælger, der stille og roligt drejede vores ønske om et Samsung fjernsyn uden egentlig forklaring på forskellen til et Cepter, som vi endte med at købe. Efterfølgende fandt vi ud af, at Power på en eller andet samarbejde med Cepter, derfor sikkert en eller anden økonomisk gevinst. Rimeligt usmagelig sælgerpolitik

POWER.dk - Herlev からの回答
Super skøn betjening af en sød ung mand. Virkelig nem at handle online og hente med click & collect.

POWER.dk - Herlev からの回答
En karlsmart sælger der virkede temlig arrogant og som fik solgt mig noget jeg lige så godt kunne have klaret selv

POWER.dk - Herlev からの回答
Altid god service og medarbejderen er så imødekommende

POWER.dk - Herlev からの回答
Jeg var nede i lørdags i Herlev og købe to apple watches. Jeg udtrykker meget klart at jeg IKKE skal have forsikring på dem, da vi har det gennem indboforsikringen. “Neej neej, vi har blot en kampagne hvor man får 1 måneds gratis forsikring, det er ikke noget der bliver oprettet” siger ekspedienten… da jeg kommer hjem får jeg pludselig to mails “tak fordi du har oprettet to månedelige betalinger på forsikringer på dine produkter”. Jeg kigger på kvitteringen hvor der minsandten står at jeg har givet godkendelse til oprettelse af et forsikrings abonnement med månedlig betaling. Undskyld mig, men hvad foregår der?! Det er vist lige til forbrugerombudsmanden eller kontant det her…
Vi stod i kø 6 gange ved forskellige kasser for at hente den iPad, som jeg havde bestilt på nettet…. Alle de ansatte var søde og venlige, intet at sætte på dem, men hold nu bøtte et åndssvagt system…det tog næsten 40 minutter at hende en click-and-collect
Virkelig god service i butikken og fik en god rabat.

POWER.dk - Herlev からの回答
Mærkeligt, at man ikke kan betale ved kassen ved click og collekt, men skal ned og stå i kø ved sælgere der har travlt med at servicerer folk.

POWER.dk - Herlev からの回答
Jeg havde hjemmefra besluttet hvilken vare jeg var ude efter, blev hurtigt ekspederet af en meget kompetent medarbejder, betalte for varen og var ude af døren igen i løbet af 10 min. det kan vist ikke blive meget bedre. Jeg har handlet i Power flere gange, og har altid været tilfreds

POWER.dk - Herlev からの回答
Jeg fik hjælp af en ung fyr, som var så serviceminded og flink. Han rådgav mig ift. køb af robotstøvsuger og sæbe og var bare så sød! Han bar den ud i bilen for mig, da jeg ikke selv kunne pga. et handicap. Har sjældent fået så god service i Power. Jeg var ellers betænkelig ved at købe i Power, da jeg for noget tid siden havde en træls købsoplevelse i Power Lyngby. Så blev bare overrasket og glad.
Robotstøvsugeren er en Dreame L50 ultra og den er virkelig god.

POWER.dk - Herlev からの回答
Som kunde kunne jeg ønske mig en kasse, hvor jeg kunne købe en vare med det samme, når jeg ved, hvad jeg skal have. Det er fint, at I bruger tid på at rådgive kunder, men det er træls at stå og vente ved en kasse (fordi jeg SKAL købe varen der) mens jeres eneste medarbejder går rundt og giver vejledning om smart-ure til en ubeslutsom kunde. Så står vi andre i køen og føler os lidt oversete.

POWER.dk - Herlev からの回答
For anden gang var et headset gået i stykker - og efter en tur på værkstedet, blev jeg tildelt et nyt headset. Trejde gang er lykkens gang - håber jeg :-)

POWER.dk - Herlev からの回答
Der stod en pris men de sagde trods billede at det var en anden vare og ville ikke efterkomme det selv om der hang flere vare på den pris som stod
De kar skrevet forkert adresse på en ordre der skulle sendes til mig, og deres chat robot er ikke noget vær😡
Jeg købte et Apple Watch, og sælgeren spurgte, om jeg ville være medlem. Jeg spurgte, hvad det gik ud på, og han svarede, at man som medlem får en måned gratis forsikring. Forsikring har jeg ikke rigtig brug for, men det er rart at have regninger online, så jeg sagde ja til medlemskabet.
Jeg betalte for varen og kørte hjem. Først da jeg kom hjem, fik jeg en e-mail med teksten: “Tillykke med din nye forsikring!”
Der blev jeg virkelig sur, for jeg var på intet tidspunkt blevet spurgt, om jeg ville købe en forsikring. Jeg kørte tilbage til butikken, hvor jeg ventede næsten en halv time ved servicedesken for at få det slettet.
Det er så dårlig stil at snyde folk på den måde. Ingen bryder sig om de type forretning, hvor sælgerne uden ens viden lægger ekstra “varer i indkøbskurven
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。