Jeg bestilte en vaskemaskine i søndags og efter måske 40 minutter fik jeg en sms om, at jeg kunne hente den. Jeg kørte til butikken og var desværre nødsaget til at holde lidt ulovligt foran butikken m... もっと見る
企業が回答しました
Det var en kundevenlig sælger, der stille og roligt drejede vores ønske om et Samsung fjernsyn uden egentlig forklaring på forskellen til et Cepter, som vi endte med at købe. Efterfølgende fandt vi ud... もっと見る
企業が回答しました
Jeg havde hjemmefra besluttet hvilken vare jeg var ude efter, blev hurtigt ekspederet af en meget kompetent medarbejder, betalte for varen og var ude af døren igen i løbet af 10 min. det kan vist ikke... もっと見る
企業が回答しました
Som kunde kunne jeg ønske mig en kasse, hvor jeg kunne købe en vare med det samme, når jeg ved, hvad jeg skal have. Det er fint, at I bruger tid på at rådgive kunder, men det er træls at stå og vente... もっと見る
Herlev Hovedgade 17, 2730, Herlev, デンマーク
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

POWER.dk - Herlev からの回答
Jeg talte med en ansat fra en anden afdeling, en der jeg skulle handle, og han hjalp mig gik på computeren fandt den vare jeg skulle købe, hentede den til mig og det gik hurtigt og fint. Så jeg er meget tilfreds selv om han var fra en anden afdeling

POWER.dk - Herlev からの回答
det var en professional medarbejder der har hjulpet os med at finde det vare.🙂

POWER.dk - Herlev からの回答
De var meget venlige og prøvede at hjælpe mig så meget som muligt, og dialogen var rigtig god. Jeg var meget glad for det.

POWER.dk - Herlev からの回答
Have købt pc på nettet som passede til mit behov. Alligevel forsøgte ekspedienten uopfordret at så tvivl om mit køb. Jeg havde på ingen måde brug for hjælp eller lyst til at blive udfrittet om hvad pc’en skal bruges til.
Jeg fik hvad jeg kom efter!
Jeg vil gerne købe den bum og ikke så meget snik snak fik svar på hvad jeg spurgte om og det kan jeg godt lide ! 👍🏻

POWER.dk - Herlev からの回答
Problem med app med dreamehome og forsøg tre gang uden Lykke. Robotstøvsuger køre videre fint men skal giv godkendt app men ikke Lykke.
Jeg forstået ikke😏

POWER.dk - Herlev からの回答
Jeg købte en opvaskemaskine hos power, med installation og afhentning af den gamle.
Der var lidt knas med det første hold der skulle installere. Ringede til Power, næste dag var der en service medarbejder, der installerede og afhentede den gamle. Super oplevelse.

POWER.dk - Herlev からの回答
Rigtig god kundebetjening og hjælp. Derfor bruger jeg oftest Power. De super gode og engagerede medarbejdere gør det til en rigtig fin oplevelse at besøge Power i Herlev. Denne gang købte jeg en plæne robot med en gratis garage med i prisen. Den havde de ikke lige hjemme, men uden tøven, ville medarbejderen sende den til min adresse u.b. Da jeg sagde at jeg kom langt fra butikken. Det er altså god service. Dog har jeg ikke modtaget mine Power Point for det nye køb, men mon ikke de også kommer.🤗

POWER.dk - Herlev からの回答
Jeg fik en god behandling, og en god pris på mit komfur og udstyr. Så håber jeg bare det bliver godt, når det bliver sat op, og alt spiller
Hej Lars
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。