POWER.dk - Herlev レビュー

TrustScore 5段階評価の4

Herlev Hovedgade 17, 2730 Herlev, DK

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Vi blev betjent af en virkelig god ung sælger. Han hjalp os også med at skifte elselskab. Vi kom ud af forretningen med rabat på vores to ure og en kommende billigere elregning. Vi havde en god kommun... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Vi har altid købt alt hos power. Alle telefoner, iPad, støvsuger, robotstøvsuger, køkkenmaskiner... Vi har altid fået rigtig god hjælp. De har gode produkter, og meget kompetent personale! De har også... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Forfærdelig oplevelse. Kom ind for at handle en ledig, men skulle nærmest diskutere med sælgeren om jeg skulle have flyttet mit telefon abonnement eller ej. Da vi endelig blev enige om det er fint de... もっと見る

5つ星のうち3の評価

Købte en vare online til en ok pris Levering til Power Herlev Jeg har nu 2 gange oplevet ekspedienterne ikke kan finde min bestilte varer, hvilket medfører ekstra lang ventetid denne gang 20 min.... もっと見る

企業情報

(6,584)

過去12か月のレビュー数: 32,746

レビューを書く

5つ星のうち2の評価

Jeg henvendte mig for at købe en…

Jeg henvendte mig for at købe en samsung s26, men oplevede at den mobil ville sælgeren IKKE have at jeg købte.??
Prøvede at vise mig alle mulige andre mærker jeg aldrig har hørt om.
Han fandt så en Samsung galaxy A57 uden at bekendtgøre mig om prisforskel og lade mig selv vælge hvilken model jeg var villig til at købe. Det var først da jeg fik æsken jeg blev klar over at det var den jeg åbenbart havde valgt ??
Jeg ville desuden købe cover ,panserglas,lader til mit cigarstik i min bil.
Jeg blev på intet tidspunkt præsenteret for pris for påsætning af panserglas og måtte selv spørge ind til hvad det kostede at få overført alle data fra min gamle mobil( samsung s23)
Jeg fortryder mit køb og er ked af at jeg ikke fik den samsungS26 som jeg ville have købt.
Ovenikøbet havde de ikke overført alle mine aftaler fra min kalender. De er PIST forsvundet. Har nu meget svært ved at huske alle de aftaler der er væk.
Sender regningen til jer, hvis det indebærer gebyrer for udeblivelser.
Mon den sælger tjener mere på den model.
Det er ihvertilfælde det jeg tror.
Jeg kommer aldrig købe noget i Power igen, og vil advare andre som evt. skal købe produkter som heldigvis kan købes andre steder.
Hilsen
Jeanne Nielsen

Hej Jeanne,

Det er meget ærgerligt at høre om din oplevelse i vores Herlev-butik, Jeanne. 😊 Det lyder som en frustrerende situation, hvor du ikke fik den hjælp og gennemsigtighed, du havde ret til at forvente, når du ønskede at købe en Samsung S26 og i stedet endte med en Galaxy A57 uden at få præsenteret prisforskellen tydeligt.

Det er også rigtig ærgerligt, at ikke alle dine kalenderaftaler blev overført fra din Samsung S23, og at du nu mangler vigtige aftaler. 🤗 Vi tager din feedback alvorligt og vil se nærmere på både rådgivningsrutinerne i butikken og processen omkring dataoverførsel, så vi kan forbedre oplevelsen for fremtidige besøg. 💬

Din sag er blevet sendt videre til butikken, som vil kigge nærmere på det beskrevne forløb. Vi håber at kunne give dig en bedre oplevelse en anden gang.

Kompetent medarbejder

Super kompetent, ærlig og tålmodig sælger af gamercomputer.
Der var dog en pose inden i harddisken med “sealed air”, som vi havde lidt udfordringer med at læse os til, hvordan vi skulle fjerne. Men et opkald fra butikken hjalp os til sidst.

Hej Stine,

Mange tak for din fine anmeldelse og de varme ord om vores medarbejder i Herlev. Det er fantastisk at høre, at du oplevede en kompetent, ærlig og tålmodig sælger, når du skulle finde din gamercomputer.

Det glæder mig også, at butikken kunne hjælpe dig over telefonen, da I stødte på udfordringer med posen med "sealed air" inde i harddisken. Det er altid rart, når vi kan finde en løsning sammen.

Vi sætter stor pris på din feedback og håber, du får glæde af din nye computer i lang tid frem.

God info angående afhentning

God info angående afhentning, trods med 2 dage forsinkelse.

2026年8月12日

Hej Alex,

Mange tak for din feedback og de fire stjerner! Det er dejligt at høre, at du var tilfreds med informationen om afhentning. Vi tager noter om forsinkelsen og vil gerne have, at alt forløb glat alligevel. Vi håber at se dig igen snart i POWER Herlev.

Super gode søde og hjælpsomme personale

Super gode søde og hjælpsomme personale

Hej jannie,

Mange tak for den fantastiske 5-stjernede anmeldelse! Det er en fornøjelse at høre, at du har haft en god oplevelse hos os i Herlev. Vi er stolte af at have et team, der er søde og hjælpsomme, og det betyder meget for os, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse. Vi håber at byde dig velkommen igen snart!

Kompetent og venlig medarbejder

Kompetent og venlig medarbejder

Hej Lisbeth,

Mange tak for din fantastiske 5-stjernede anmeldelse! Det er en fornøjelse at læse, at du har haft en god oplevelse hos os i Herlev. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din positive oplevelse med vores medarbejdere. Det motiverer os altid at levere den bedste service. Vi håber at byde dig velkommen igen snart.

5つ星のうち5の評価

Ali var yderst god til hjælp mig med…

Ali var yderst god til hjælp mig med finde den perfekt opvaskemaskine! Han var så service mindet

Hej Pinar,

Mange tak for den fantastiske anmeldelse! Det er vidunderligt at høre, at Ali hjalp dig med at finde den helt perfekte opvaskemaskine. Det er netop sådan en service, vi stræber efter at levere hver dag. Det betyder meget for os, at du fik en god oplevelse i vores Herlev-butik.

Hej Britt,

Mange tak for den fantastiske anmeldelse og de fem stjerner! Det glæder os utroligt meget at høre, at du har oplevet en rigtig god behandling hos os i Herlev. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse, og det motiverer os til at fortsætte med at levere god service hver dag. Vi håber at byde dig velkommen igen snart!

Altid gode vare til gode priser

Altid gode vare til gode priser

Hej Carsten,

Mange tak for den flotte 5-stjernede anmeldelse og de gode ord om vores varer og priser! Det glæder os enormt at høre, at du har haft en god oplevelse hos os i Herlev. Vi sætter stor pris på din tillid og dit feedback, og vi håber at byde dig velkommen igen snart.

5つ星のうち1の評価

KØB ALDRIG ELEKTRONIK HOS POWER.

KØB ALDRIG ELEKTRONIK HOS POWER.

Gå til andre forretninger med højere serviceniveau - I ender med at tabe jeres penge.

Jeg har købt en ASUS RT-BE50 BE3600 Wi-Fi 7-router.

For tre måneder siden begyndte routeren at skulle genstartes en gang om ugen cirka. Problemet er herefter tiltagende, og jeg vælger for første gang at reklamere over et produkt igennem Powers kundeservice.

Jeg bliver ringet op af butikken, som fortæller mig, at jeg skal tage routeren med ned, og så finder vi en løsning på problemet. Den er jo ikke særlig gammel, så det er ikke optimalt, som medarbejderen siger i telefonen.
(INGEN INFORMATION OM AT JEG SKAL HAVE ANDET MED EN ROUTEREN)

Da jeg så kommer ned i butikken, bliver jeg mødt af den mest uforskammede IT-nørd, som taler et internetsprog, en almindelig dansker slet ikke forstår.

Udover det kommer han med påstande, som decideret er løgn, som jeg senere får bekræftet af den elektriker, jeg benytter i mit entreprenør firma.

Medarbejderen påstår, at min router kan være for “god” til det internet, jeg modtager.

Derefter får jeg at vide, at jeg skal have et udskrift med fra YouSee, eller anden dokumentation fra YouSee, som bekræfter, at der ikke har været nogen problemer med internettet i den pågældende periode.

Vi snakker en periode over tre måneder, hvor problemet er tiltagende.

Udover det er der 36 lejligheder i ejendommen, som ikke har nogen problemer med internettet.

Trods jeg kan vise, at jeg har skrevet et opslag ud i vores Facebookgruppe for foreningen, hvor samtlige andelshavere bekræfter, at der ikke har været nogen udsving i internettet i det omfang, jeg beskriver.

Jeg har nu opsat min gamle router, som er knap 20 år gammel, som virker upåklageligt, dog med noget langsommere forbindelse.

* Så nu kan jeg vente i 14 dage.

自発的なレビュー

Hej Kristian,

Tak for at du tager dig tid til at dele din oplevelse, og det er ærgerligt at høre, at din reklamation på din ASUS RT-BE50 BE3600 Wi-Fi 7-router ikke er forløbet, som den burde. 😊

Det er frustrerende at opleve, at en router, der kun er tre måneder gammel, kræver ugentlige genstart, og at du efterfølgende bliver bedt om dokumentation fra din internetudbyder, når du allerede har fremlagt beviser fra din ejerforening. Det er bestemt ikke den servicestandard, vi ønsker at tilbyde.

Vi vil tage din feedback videre internt og se nærmere på både vores reklamationssagsbehandling og kommunikationen i butikken, så vi kan forbedre oplevelsen for fremtidige besøg. 💬

Vi håber, at du vil give os muligheden for at levere en bedre oplevelse næste gang. 🤗

5つ星のうち5の評価

Altid søde og god service og så var det…

Altid søde og god service og så var det ikke tomme hylder som der godt kan være en gang imellem

Hej Gitte,

Mange tak for den fantastiske anmeldelse og de fem stjerner! Det er vidunderligt at høre, at du altid oplever sød og god service i vores butik i Herlev. Vi sætter stor pris på, at du også nævner, at hylderne var vel fyldte denne gang, og vi arbejder selvfølgelig altid på at have et godt varelager tilgængeligt for dig. Det betyder utroligt meget for os, at du tager dig tid til at dele din oplevelse, og vi håber at se dig igen snart i butikken.

god service

2026年8月12日

Hej Bak,

Mange tak for den fantastiske 5-stjernede vurdering! Det glæder os virkelig at høre, at du har haft en god oplevelse med POWER i Herlev. God service er netop det, vi altid stræber efter at levere, og det er dejligt at se, at det er kommet til sin ret hos dig. Vi håber, at vi får fornøjelsen af at se dig igen snart!

5つ星のうち5の評価

Flinke medarbejdere og ikke mindst i…

Flinke medarbejdere og ikke mindst i kassen.

Hej Leif,

Mange tak for den fantastiske vurdering og de venlige ord om vores medarbejdere i Herlev. Det glæder os virkelig at høre, at du har haft en god oplevelse hos os, og især at personalet i kassen har gjort en forskel. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse, og vi håber at se dig igen snart.

Fin vaskemaskine

Fin vaskemaskine

2026年8月11日

Hej kunde,

Mange tak for din fine anmeldelse og de fire stjerner! Det er dejligt at høre, at du er tilfreds med din nye vaskemaskine. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os. Held og lykke med vaskemaskinen, og vi håber at se dig igen i POWER Herlev.

5つ星のうち2の評価

Stor skade på køleskabsdør

Leveringen var god
Ingen skader på emballagen
en stor og en mindre bule på køleskabslågen.
Har anmeldt det for 3 dage siden men har stadig ikke hørt om hvornår der kommer et nyt fejlfrit køleskab

2026年8月5日

Hej ole,

Det er ærgerligt at høre om de to buler på køleskabslågen, især når emballagen var hel ved levering. 😊 Vi forstår godt, at det er frustrerende at have anmeldt sagen for 3 dage siden og stadig ikke have fået en opdatering på, hvornår der kommer et fejlfrit køleskab.

Din reklamation er nu blevet sendt videre til den relevante butik, som vil kigge på sagen og sørge for opfølgning. 💬 Vi tager også feedbacken med internt for at forbedre vores håndtering af reklamationssager og kommunikation om ventetid.

Vi håber, at butikken snart vender tilbage til dig med en løsning på køleskabet. 🤗

5つ星のうち5の評価

God service og rådgivning God tale God…

God service og rådgivning God tale God hjælp

Hej Rita,

Mange tak for den flotte anmeldelse og de gode ord om vores service og rådgivning i Herlev! Det glæder os virkelig at høre, at du har haft en god oplevelse hos os, og at du fandt hjælpen brugbar. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse, og vi håfter til at byde dig velkommen igen en anden gang.

God service og hjælp med problemer

God service og hjælp med problemer

2026年5月15日

Hej rasmussen,

Mange tak for den fantastiske anmeldelse og de fem stjerner! Det glæder os virkelig at høre, at du har oplevet god service og fået hjælp med dine problemer. Det er netop det, vi stræber efter hver dag hos POWER. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os og andre.

Power Big i Herlev til ug

Denne anmeldelse gælder udelukkende
Power Big i Herlev: utrolig fin service
En medarbejder der var vidende, informativ og hjælpsom
(Glad for at jeg blev nødt til at køre fra dem i Lyngby og ud til Herlev!!)

2026年8月15日

Hej Lise,

Mange tak for den fantastiske 5-stjernede anmeldelse! Det er en fornøjelse at høre om din oplevelse i Power Big i Herlev. Det lyder som om, du fik rigtig god hjælp af en medarbejder, der både var vidende, informativ og hjælpsom. Det er altid dejligt at opleve sådan en service, og det er en fornøjelse at høre, at turen ud til Herlev bestemt ikke var spildt. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din positive oplevelse med os.

God og professionel betjening

God og professionel betjening

Hej Jørgen,

Mange tak for den fantastiske 5-stjernede anmeldelse! Det glæder os virkelig at høre, at du oplevede god og professionel betjening hos os i Herlev. Vi sætter en stor ære i at levere en førsteklasses oplevelse hver gang, og det betyder verden for os at få sådan en ros. Vi håber at byde velkommen igen en anden dag!

5つ星のうち3の評価

Bestilte 2 sæt høretelefoner til…

Bestilte 2 sæt høretelefoner til afhentning, fik besked hurtigt om de var klar. Da jeg ankom til butikken , blev jeg informeret om at det kun var det ene par de havde, da det andet ikke kunne findes. Flink betjening, de yde det de kunne og undersøgte selv om det sidste par kunne findes, dog forgæves.

Hej Carsten,

Mange tak for din anmeldelse og for at du tog dig tid til at dele din oplevelse hos os i Herlev. Det er dejligt at høre, at betjeningen var flink og gjorde deres bedste for at hjælpe dig i butikken. Det er ærgerligt, at det ene sæt høretelefoner ikke kunne findes, og vi forstår godt, at det er en skuffende oplevelse. Vi håber, at du stadig fik glæde af det ene sæt høretelefoner, og vi ser frem til at byde dig velkommen igen en anden gang.

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。