Jeg bestilte en vaskemaskine i søndags og efter måske 40 minutter fik jeg en sms om, at jeg kunne hente den. Jeg kørte til butikken og var desværre nødsaget til at holde lidt ulovligt foran butikken m... もっと見る
企業が回答しました
Det var en kundevenlig sælger, der stille og roligt drejede vores ønske om et Samsung fjernsyn uden egentlig forklaring på forskellen til et Cepter, som vi endte med at købe. Efterfølgende fandt vi ud... もっと見る
企業が回答しました
Vi stod i kø 6 gange ved forskellige kasser for at hente den iPad, som jeg havde bestilt på nettet…. Alle de ansatte var søde og venlige, intet at sætte på dem, men hold nu bøtte et åndssvagt system…d... もっと見る
Jeg havde hjemmefra besluttet hvilken vare jeg var ude efter, blev hurtigt ekspederet af en meget kompetent medarbejder, betalte for varen og var ude af døren igen i løbet af 10 min. det kan vist ikke... もっと見る
Herlev Hovedgade 17, 2730, Herlev, デンマーク
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
en yderst kompetent sælger - Virkelig god til at give relevant info om det nu købte produkt venlig,imødekommende - super serviceminded!!

POWER.dk - Herlev からの回答
Købte en eltandbørste, som lever op til det den lover. Nem og hurtig ekspedition.

POWER.dk - Herlev からの回答
God service og fik fortalt at alt var ok men jeg fik besked på at forny mit sikkerheds på min computer
da den gamle udløb 26/1-2027 da han sagde at jeg ikke have havde så mange mdr. tilbage så jeg måtte betale 2499 kr selv om den gamle først udløber i år 2027

POWER.dk - Herlev からの回答
Personalets professionalisme, integritet og respektfulde behandling af kunden var eksemplarisk.

POWER.dk - Herlev からの回答
Det var bare en helt igennem dejlig oplevelse virkelig hjælpsom Adam til at sælge og en fra support til at forklare

POWER.dk - Herlev からの回答
Tak for god oplysning vedr produktet og dens levering osv. man var godt opdateret og alt spillede. Som altid hos jer

POWER.dk - Herlev からの回答
Jeg havde lagt en ordre på et fjernsyn, hvor man kunne få 500 for sit gamle. Jeg valgte at betale ved afhentning, da jeg tænkte det var nemmest, hvis jeg skulle have 500 i rabat, da jeg indleverede mit gamle TV. For en sikkerheds skyld prøvede jeg at ringe ind og cleare den. Da jeg stod nr 17 i køen opgav jeg. Fredag hentede jeg det nye TV med det samme, da jeg fik besked om at det var i butikken.
Da jeg kom fik jeg at vide at kampagnen var udløbet og at jeg derfor på ingen måde kunne få mine 500, da de ikke kunne taste en rabatkode. Prøvede at få lov til at tale med varehuschefen, men han havde for travlt og der var intet at gøre.
Det var Power i Herlev og der handler jeg ikke igen.

POWER.dk - Herlev からの回答
Godt produkt til en god pris. Desværre var produktet bag en låst dør, da det skulle hentes. Så brugte tid på at stå i kø, før produktet kunne udleveres. Kunne forbedres, hvis det kunne hentes direkte i kassen

POWER.dk - Herlev からの回答
Rigtig god oplevelse fik hjælp med det samme og god service

POWER.dk - Herlev からの回答
Vi blev betjent af en ærlig sælger som vidste hvad han talte om og opfyldte vores behov.

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。