Jeg havde en overraskelse god oplevelse i Power i Herning centeret. Vi har elgiganten i Fredericia, hvor jeg meget ofte mangler god service. I power, mødte jeg udelukkende venlig og "nede på jorden"... もっと見る
企業が回答しました
Vi var i Power Herning Centeret, hvor vi fik en rigtig god, venlig og sjov betjening, ikke nok med sælgeren vidste en del om støvsugere ( som var det vi kiggede på) så var en god til at informere og... もっと見る
企業が回答しました
Vildt rodet butik… men servicen i top , hurtigt og meget effektivt, og rigtig gode dialog, professionelt Og produktionen køre bare, så tak, rigtig godt 👍
企業が回答しました
Jeg ved ikke om jeg fik en helt fair betjening , nogle gange har jeg på fornemmelsen at man nogle gange bliver snydt, om man vil, til at købe noget dyrere end man har brug for hvis man ikke ved så me... もっと見る
Herning Merkurvej 1C st. 64 Herningcentret, 7400, Herning, デンマーク
顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Old phone with scratches on camera and low storage according to what I dealt with seller

They gave me old phone with scratches and 128gb very annoying

POWER.dk - Herning からの回答
En elev var tålmodig ud over alle grænser, og kom hjem til min gamle mor, med TV efter arbejde. Han burde have en medalje.

POWER.dk - Herning からの回答
I power, mødte jeg udelukkende venlig og "nede på jorden" service, som gjorde mig tryg og glædelig overrasket.

POWER.dk - Herning からの回答
Jeg er så træt af power at i er blevet blacklistet i vores husstand. Efter flere oplevelser med elendig kundeservice, medarbejdere som har mere travlt med at snakke internt og drikke energidrikke i butikken - give hinanden high-five og hjælpe udbetalende unge piger med opladning af privat telefon - istedet for at ekspedere ventende kunder og yde en god service.
Jeg har haft reklameret over en computer 2 gange og efterfølgende en oplader - begge dele fordi de ikke virkede længer og betjeningen var elendig. Med opladeren til computeren fik jeg ovenikøbet af vide at jeg kunne få pengene tilbage og ikke ombyttet opladeren - hvilket ville betyde at jeg ikke kunne bruge min computer længere - selvom det ikke engang er to år endnu. Håbløs løsning.
Heldigvis er der mange andre butikker med lignende varesortiment - der ligger jeg hellere mine penge.

POWER.dk - Herning からの回答
Få styr på jeres lager og afhentnings muligheder så vi ikke skal kører forgæves, 40 km hver vej.

POWER.dk - Herning からの回答
Medarbejderen var godt inde i sagen,og men at snakke med.Så man kunne få stå hvad han snakkede om.

POWER.dk - Herning からの回答
En rigtig god og venlig betjening, kan kun anbefale at handle i power

POWER.dk - Herning からの回答
Kogepladen blev bestilt til click og collect og kom i teorien før den første udmeldte dato, så kan kun være tilfreds 👍🏻.

POWER.dk - Herning からの回答
Fantastisk kundeservice og virkelig smilende personale

POWER.dk - Herning からの回答
Og produktionen køre bare, så tak, rigtig godt 👍

POWER.dk - Herning からの回答
Havde bestilt både en kogeplade og en hår trimmer.
Da jeg er på vej til butikken, ringer i for at fortælle at der er sket en fejl. Og at i ikke har flere på lager, af den model hårtrimmer jeg har bestilt. Men jeg kan få en anden, til samme pris. Den bliver lagt til side, ok her fra.
I butikken betaler vi for trimmer og kogepladen, men da vi kommer til udlevering. Kan man ikke finde kogepladen, på trods af der skulle være mindst 2 på lager, får vi at vide. Efter 20 min efterforskning, fra personalet. Må man til sidste indrømme at de ikke har nogen, de skal nok sende den når den dukker op.
Har i dag 4 dage efter ikke hørt noget endnu. Lidt øv

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。