POWER.dk - Herning レビュー

TrustScore 5段階評価の4

Herning Merkurvej 1C st. 64 Herningcentret, 7400 Herning, DK

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Jeg havde en overraskelse god oplevelse i Power i Herning centeret. Vi har elgiganten i Fredericia, hvor jeg meget ofte mangler god service. I power, mødte jeg udelukkende venlig og "nede på jorden"... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Vildt rodet butik… men servicen i top , hurtigt og meget effektivt, og rigtig gode dialog, professionelt Og produktionen køre bare, så tak, rigtig godt 👍

5つ星のうち1の評価

Jeg kom i Power for at købe to bestemte telefoner ( forskellige modeller), som var i tilbudsavisen . Jeg kom allerede den første dag, men ingen af telefonerne var på lager. I stede blev jeg tilbudt an... もっと見る

企業情報

(3,627)

過去12か月のレビュー数: 32,746

レビューを書く

5つ星のうち5の評価

Jeg fik en rigtig god aftale. 👍

Venlige sælgere, villige til at forhandle godt 👌

2026年8月29日

Hej Iurii,

Mange tak for den fantastiske 5-stjernede anmeldelse! Det er vidunderligt at høre, at du fik en god aftale og oplevede vores sælgere i Herning som venlige og hjælpsomme. Vi sætter stor pris på din tid og dit besvær med at dele din oplevelse med os. Vi håber at byde dig velkommen igen en anden dag.

5つ星のうち1の評価

Det er en udfordring når man handler i…

Det er en udfordring når man handler i Power at man altid bliver bearbejdet for at købe et dyrere andet produkt end det man oprindeligt havde tænkt sig. Til tider meget irriterende og insisterende personale

2026年8月27日

Hej Preben,

Hej Preben,

Tak fordi du deler din oplevelse med os 😊 Det er ærgerligt at høre, at du oplever vores personale som insisterende og irriterende, når du handler i vores butik i Herning. Vi vil gerne have, at du føler dig velkommen og respekteret, og at du kan træffe dine egne valg uden pres for at købe et dyrere produkt.

Din feedback er vigtig for os, og vi vil tage den med internt for at gennemgå vores salgsrutiner og sikre, at vores personale giver rådgivning på en måde, der føles hjælpsom og ikke påtrængende 💬

Vi håber, at vi får muligheden for at give dig en bedre oplevelse næste gang, du besøger os 🤗

Afhentning

Der er ikke noget galt med pris eller produkt - men forstår ikke hvorfor man skal sendes ned i en afdeling i butikken ved click and collect - hvor man så skal vente på en medarbejder- alt det burde være ved kassen

Hej SØ,

Hej,

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med afhentningen i vores Herning-butik. 😊

Det lyder som om, du var tilfreds med både pris og produkt, men at selve afhentningsprocessen ikke fungerede optimalt. Det er forståeligt, at det kan være frustrerende at blive henvist til en bestemt afdeling i butikken og derefter skulle vente på en medarbejder, når man har brugt click and collect. 🤗

Vi tager din feedback med videre internt og vil se nærmere på afhentningsrutinerne i butikken for at gøre processen mere smidig for vores kunder. 💬

Vi håber, at vi får muligheden for at give dig en bedre oplevelse næste gang.

POW, POWERs AI-assistent

5つ星のうち1の評価

Lang ventetid på at komme til.

Lang ventetid på at komme til.

Hej Lis,

Hej Lis,

Det gør mig ondt at høre, at du oplevede en lang ventetid, da du besøgte vores butik i Herning. Vi forstår godt, at det er frustrerende at skulle vente længe, når man gerne vil have hjælp, og det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder. 😊

Din feedback er vigtig for os, og vi vil tage den med internt for at se på, hvordan vi kan forbedre ventetiderne og betjeningen i butikken. 💬

Vi håber, at du vil give os muligheden for at give dig en bedre oplevelse næste gang, du besøger os. 🤗

5つ星のうち2の評価

Jeg ved ikke om jeg fik en helt fair…

Jeg ved ikke om jeg fik en helt fair betjening , nogle gange har jeg på fornemmelsen at man nogle gange bliver snydt, om man vil, til at købe noget dyrere end man har brug for hvis man ikke ved så meget om elektronik.
Men det er bare en fornemmelse , ellers ok service men lidt smarte i en fart personale synes jeg nogle af dem er 😊

Hej Rudi,

Hej Rudi Stougaard,

Tak for at du tager dig tid til at dele din oplevelse fra vores butik i Herning 😊 Det er vigtigt for os at høre, hvordan du har oplevet betjeningen, og vi forstår godt, at det kan være frustrerende at føle sig usikker, når man ikke selv har stor viden om elektronik.

Vi vil gerne tage din feedback med internt og se nærmere på, hvordan vi kan sikre, at alle vores kunder føler sig trygge og retfærdigt behandlet i butikken 💬 Det er bestemt ikke vores intention, at nogen skal føle sig presset til at købe noget, de ikke har brug for.

Vi håber, at vi næste gang kan give dig en oplevelse, hvor du føler dig godt og grundigt vejledt uden stress 🤗

Der var alt for lang kø

Der var alt for lang kø
Vi ventede
Vi ventede
Da der endelig blev vores tur var det en flink ekspedient
Vi skulle have haft noget mere, men det opgav vi

Hej Thora,

Mange tak for din anmeldelse og for at du tog dig tid til at dele din oplevelse hos os i Herning. Det er fantastisk at høre, at du blev hjulpet af en venlig medarbejder, da det endelig blev din tur. Vi kan dog godt forstå, at ventetiden var frustrerende, og at det fik dig til at opgive at købe mere end du oprindeligt kom for. Vi tager din feedback om ventetiden til os og vil gerne sikre, at vi bliver bedre til at betjene vores gæster hurtigere. Vi håber, at du alligevel fik det, du mest havde brug for, og vi ser frem til at byde dig velkommen igen en anden dag, hvor vi forhåbentlig kan give dig en endnu bedre oplevelse.

Venligt møde

God og hurtig betjening!

Hej Trine,

Mange tak for den flotte vurdering og de venlige ord! Det er fantastisk at høre, at du havde en god oplevelse i vores butik i Herning med hurtig og venlig betjening. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse, og vi glæder os til at byde dig velkommen igen en anden gang.

Hurtig levering.

Hurtig levering.

2026年8月21日

Hej Haldur,

Mange tak for den flotte vurdering og de gode ord om leveringen. Det glæder os altid at høre, når tingene går hurtigt og gnidningsfrit. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

God oplevelse

God oplevelse; nemt at lægge ordren, venlig personale ved afhentning

2026年8月19日

Hej Vibeke,

Mange tak for din fantastiske anmeldelse og de fem stjerner! Det glæder os utroligt meget at høre, at du havde en god oplevelse fra start til slut. Det at bestillingen var nem at lægge, og at du mødte venligt personale ved afhentning, er præcis den oplevelse, vi gerne vil give. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele det med os.

5つ星のうち3の評価

Træls

Det er træls at man først skal gø ind i center for hente en bon og så bag efter køre til udlevering for en vare man har betalt på forhånd

2026年8月19日

Hej Henrik,

Mange tak for din feedback og for at tage dig tid til at dele din oplevelse. Vi kan godt forstå, at det er frustrerende at skulle gå ind i centeret for at hente en bon og derefter køre til udleveringen, især når man allerede har betalt på forhånd. Det er ikke den gnidningsfrie proces, vi gerne vil tilbyde. Vi tager din oplevelse til os og vil se på, om vi kan gøre afhentningsforløbet mere smidigt fremadrettet. Vi håber, at du alligevel fik din vare med hjem, og at vi byder dig velkommen igen en anden gang.

Hurtig ekspedition.

Hurtig ekspedition.

Hej Susanne,

Mange tak for din vurdering og de fire stjerner! Det er fantastisk at høre, at du oplevede en hurtig ekspedition hos os i Herning. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse, og vi håber at byde velkommen igen en anden gang.

5つ星のうち1の評価

Elendig service og urimelig lang reparationstid

Jeg har aldrig oplevet så dårlig service.

Min Roborock S8 begyndte at melde fejl efter 2 år og 3 måneder. Heldigvis havde jeg købt en ekstra forsikring, da min tidligere Roborock S7 gjorde præcis det samme kort efter 2 år, hvor jeg ikke var dækket.

Jeg afleverede min S8 hos Power den 6. juni 2026, hvor jeg fik at vide, at reparationen ville tage 2-3 uger. Den 2. juli fik jeg besked om, at den var klar – næsten 4 uger senere.

Da jeg kom hjem med den, viste det sig desværre, at den stadig havde præcis samme fejl. Den blev derfor afleveret igen og sendt til værkstedet den 6. juli.

Nu er der gået 7½ uge siden anden indlevering, og jeg har stadig ingen idé om, hvornår jeg får min støvsuger tilbage. Samlet har jeg nu undværet den i omkring 11½ uge.

Jeg har været i Power tre gange for at få en status, men får blot at vide, at den er på værkstedet, og at de ikke ved mere. Jeg har også ringet til kundeservice og fået lovning på, at jeg ville blive ringet op af Power Herning inden for 48 timer. Det skete aldrig.

Jeg har fuld forståelse for, at reparationer kan tage tid, men næsten tre måneder uden mit produkt – og efter en reparation, der ikke løste problemet – er efter min mening fuldstændig urimeligt.

Det er især frustrerende, når jeg netop har betalt ekstra for en forsikring for at være dækket. Jeg havde forventet, at Power ville tage ansvar for sagen og sørge for en hurtig og ordentlig løsning.

I stedet oplever jeg, at jeg selv konstant skal rykke for information, mens jeg blot får beskeden: “Den er på værkstedet.”

Det er langt fra den service, jeg forventer, når jeg har betalt ekstra for at være dækket. Jeg kommer ikke til at handle hos Power igen.

2026年8月26日
自発的なレビュー
5つ星のうち2の評価

Jeg købte et par høretelefoner og gik…

Jeg købte et par høretelefoner og gik ned med dem dagen efter fordi de hele tiden tabte forbindelsen , men hm jeg snakked med sagde han ikke kunne bytte dem og han kunne ikke se de fejlede noget , , så ingen hjælp at hente der , det var ellers nogen dyre nogen , så giver ikke så meget for Power hvis der er problemer

Hej Agnes,

Det er ærgerligt at høre, at du oplevede problemer med dine høretelefoner allerede dagen efter købet, og at du ikke fik den hjælp, du forventede, i vores butik i Herning. 😊 Vi kan godt forstå, at det er frustrerende, når et produkt taber forbindelsen, og man føler, man ikke bliver mødt med den rette service.

Vi har sendt din feedback videre til butikken, så de kan se på, hvordan din henvendelse om reklamationen blev håndteret. 💬 Det er vigtigt for os, at vores kunder oplever en god og hjælpsom proces, når man møder op med et produkt, der ikke fungerer som det skal.

Vi tager din oplevelse alvorligt og vil bruge den til at se på vores rutiner omkring håndtering af reklamationer og service i butikken. 🤗 Vi håber, at vi får muligheden for at give dig en bedre oplevelse hos POWER en anden gang.

Fin betjening

Fin betjening.
Men “træls” der kommer en mail dagen efter, for at høre om købet. I dette tilfælde var det en gave, som nu er blevet afsløret før tid 😡

Hej allan,

Mange tak for de fem stjerner og den pæne feedback om betjeningen i vores Herning-butik. Det gør os glade at høre, at du havde en god oplevelse hos os.

Vi kan godt forstå frustrationen, når en gave bliver afsløret for tidligt på grund af en opfølgningsmail. Det er bestemt ikke meningen, at vores kommunikation skal ødelægge en overraskelse, og vi tager det til os som en vigtig læring om timingen af vores mails.

Vi håber alligevel, at gaven faldt i god jord, og at det blev en god oplevelse trods den lille for tidlige afsløring.

Vi var i Power Herning Centeret

Vi var i Power Herning Centeret, hvor vi fik en rigtig god, venlig og sjov betjening, ikke nok med sælgeren vidste en del om støvsugere ( som var det vi kiggede på) så var en god til at informere og råde os, ifht vores behov.
Han kunne lave sjov med vores børn vi havde med, og havde en god tålmodighed uden at ville presse et salg på os... alt i alt en kanon god oplevelse.!

2026年8月23日

Hej Mathias,

Mange tak for din vidunderlige anmeldelse af besøget i POWER Herning! Det lyder som en rigtig god oplevelse med venlig og sjov betjening, og det er fantastisk at høre, at I blev godt modtaget – også med børnene. Det er netop den slags oplevelser, vi gerne vil give, så tak fordi du tog dig tid til at dele det. Vi håber, at støvsugeren lever op til jeres forventninger, og vi ser frem til at byde jer velkommen igen en anden gang.

5つ星のうち5の評価

God oplevelse hver gang man er der

God oplevelse hver gang man er der. Mange medarbejdere og der er altid en der kan hjælpe og især en som hedder Adam, den bedste person man kunne tænke sig at blive betjent af. 👍🏽

Hej Faiz,

Mange tak for den fantastiske anmeldelse! Det er vidunderligt at høre, at du hver gang har en god oplevelse i vores butik i Herning. Vi er stolte af at have et team, der altid er klar til at hjælpe, og det er fantastisk at høre, at Adam sætter en særlig standard for service. Vi glæder os til at byde dig velkommen igen en anden gang.

God rådgivning og ok pris 😊

God rådgivning og ok pris 😊

Hej Bo,

Mange tak for den fantastiske anmeldelse og de fem stjerner! Det er en fornøjelse at høre, at du fik god rådgivning og en fair pris hos os i POWER Herning. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse, og vi håber at byde dig velkommen igen en anden dag.

Medarbejderne

2026年8月23日

Hej Erik,

Mange tak for din vurdering og de fire stjerner! Det er fantastisk at høre, at medarbejderne hos POWER Herning har gjort et godt indtryk. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Hej Jesper,

Mange tak for den fantastiske 5-stjernede anmeldelse! Det glæder os utroligt meget at høre, at du oplevede hurtig og meget venlig betjening hos os i Herning. Det er netop den oplevelse, vi altid stræber efter at give, og det betyder rigtig meget for os, at du tog dig tid til at dele det. Vi håber at se dig igen snart!

5つ星のうち2の評価

Det tog over en halv time at få…

Det tog over en halv time at få udleveret telefon

2026年8月21日

Hej Henning,

Hej Henning

Det er ærgerligt at høre, at det tog over en halv time at få udleveret din telefon i vores Herning-butik. Vi forstår godt, at ventetiden føles lang og frustrerende, når man blot vil hente sit produkt og videre. 😊

Din feedback er vigtig for os, og vi vil tage den med internt for at se på udleveringsrutinerne og ventetiderne i butikken, så vi kan forbedre oplevelsen for fremtidige besøg. 💬

Vi håber, at du vil give os muligheden for at levere en bedre oplevelse næste gang. 🤗

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。