Var forbi butikken 3 gange i forbindelse med køb af powerbank. 1 gang siger ekspedienten nej til at man har en Tau mini model. 2gang besøger jeg forretnigen for at afhente Tau modellen som jeg fandt o... もっと見る
企業が回答しました
Sælger var ok men vi måtte selv komme med de forslag vi endte med at benytte. Det var som om han ikke rigtig havde overblik over varerne. Alarmen var ikke fjernet og vi måtte vente længe på en medarb... もっと見る
企業が回答しました
Jeg havde en rigtig god oplevelse hos Power Ishøj, og den skyldes især Sofus. Fra det øjeblik jeg kom ind i butikken, blev jeg mødt med et smil, professionel rådgivning og en oprigtig interesse i a... もっと見る
企業が回答しました
Jeg fik en dejlig betjening af en sælger som osede af kundevenlig behandling og meget lyttende til mine ønsker. Kan kun anbefale ham til andre. Det er power i Ishøj og sælger er Ecom Npcc Hilsen Con... もっと見る
Industridalen 11, 2635, Ishøj, デンマーク
顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Sælger havde måske lidt for travlt med at sælge ekstra ydelser.
Varen blev leveret som aftalt.
Chaufføren tabte kølefryseskabet på fortovet så det lå ned. Håber ikke at det er skadet. Stadig uåbnet….

POWER.dk - Ishøj からの回答
Virkelig god service ved køb af nyt TV. God vejledning omkring tekniske specifikationer samt nedslag i pris (prismatch)

POWER.dk - Ishøj からの回答
Det var fantastisk service, søde medarbejdere, ærgerligt jeg ikke fik min tv med det samme, det gå nok, får den på fredag.

POWER.dk - Ishøj からの回答
Tak til Victor, Murad og Ali for deres gode service. Vi endte med at bruge over 3 timer, og fik købt 7 maskiner til vores kommende hjem.
Da Victor så at vi manglede energi, købte han af egen lomme en Redbull hver til min kone og jeg. Stjerne service.

⭐☆☆☆☆
Meget skuffende oplevelse.
Jeg besøgte Power i Ishøj for at købe en pladespiller til min fars 60-års fødselsdag. Varen var ikke på lager, så jeg fik besked på at bestille den. Det gjorde jeg, og kort efter modtog jeg en besked om, at den var ankommet og klar til afhentning.
Desværre blev jeg meget syg og kunne derfor ikke hente den med det samme. Nogle dage senere modtog jeg endnu en besked, hvor der stod, at min pakke stadig ventede på at blive afhentet. Derfor tog jeg ned i butikken for at hente den.
Til min store overraskelse fik jeg at vide, at den pladespiller, jeg havde bestilt, allerede var blevet solgt til en anden kunde.
Hvordan kan det overhovedet ske? Hvorfor sender I beskeder om, at en vare stadig venter på afhentning, hvis I allerede har solgt den videre?
Det, der gjorde oplevelsen endnu værre, var kundeservicen. Da jeg forsøgte at få en forklaring, virkede medarbejderne mere optagede af at kigge på deres computere end af at hjælpe mig. Der var meget lidt kommunikation, ingen reel undskyldning og ingen oprigtig indsats for at løse et problem, som butikken selv havde skabt.
Det skulle have været en særlig fødselsdagsgave til min far, men i stedet blev det en frustrerende og stressende oplevelse. At sælge en kundes bestilte og reserverede vare til en anden kunde er simpelthen uacceptabelt, og den manglende kundeservice gjorde kun situationen endnu værre.
Jeg havde forventet langt bedre af Power.
En overivrig sælger prøvede at sælge mig ting og sager jeg ikke havde brug for !!!!

POWER.dk - Ishøj からの回答
Køb af Doro mobiltelefon til svagtseende ældre person (89)
Opmærksom og hjælpende sælger gjorde det til en god oplevelse
Savner dog lidt større udvalg og sælgere med særlig uddannelse, som bedre kan rådgive - måske i udvalgte butikker/efter aftale

POWER.dk - Ishøj からの回答
Jeg fik den bedste service og blev tilbudt et iskoldt vand mens jeg skulle beslutte mig for hvilken støvsuger jeg skulle vælge.🤓 Jeg fik hjælp af Victor og en yngre gut hvis navn jeg desværre ikke kan huske. De var begge meget hjælpsomme og sørgede for at jeg fik en rigtig god oplevelse. Stor ros til Victor og den 18 årige for den fantastiske service.

POWER.dk - Ishøj からの回答
Det var første gang, jeg var hos Power i Ishøj, og selvom jeg brugte Click Collect, brugte jeg 50 minutter på at lede efter nogen, der kunne hjælpe mig.

POWER.dk - Ishøj からの回答
Yes salgspersonale alt bare aggressive noget andet end det man skal ud og se på. Så var jeg ude i lørdags for at købe en ny computerskærm kommer hjem ogopdager der er Mangler I varen opdager det Outlet var det solgt mig til ny pris Det er ikke i orden 😡 der var blandt andet billede flere over hele skærmen og så må jeg da kabler og dog tage i fuld pris Det er ret tyveri

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。
Trustpilot におけるレビュー プロセスの詳細についてはこちらをご覧ください。