POWER.dk - Ishøj レビュー

TrustScore 5段階評価の4

Industridalen 11, 2635 Ishøj, DK

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち3の評価

Var forbi butikken 3 gange i forbindelse med køb af powerbank. 1 gang siger ekspedienten nej til at man har en Tau mini model. 2gang besøger jeg forretnigen for at afhente Tau modellen som jeg fandt o... もっと見る

5つ星のうち3の評価

Sælger var ok men vi måtte selv komme med de forslag vi endte med at benytte. Det var som om han ikke rigtig havde overblik over varerne. Alarmen var ikke fjernet og vi måtte vente længe på en medarb... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Jeg havde en rigtig god oplevelse hos Power Ishøj, og den skyldes især Sofus. Fra det øjeblik jeg kom ind i butikken, blev jeg mødt med et smil, professionel rådgivning og en oprigtig interesse i a... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Jeg fik en dejlig betjening af en sælger som osede af kundevenlig behandling og meget lyttende til mine ønsker. Kan kun anbefale ham til andre. Det er power i Ishøj og sælger er Ecom Npcc Hilsen Con... もっと見る

企業情報

Venlige og hjælpsomme personale

2026年6月2日

Hej Ümit,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at oplevelsen var præget af venligt og hjælpsomt personale.

God og hurtig service

God og hurtig service

2026年6月5日

Hej Jannie,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at du har haft en god og hurtig serviceoplevelse.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele det.

5つ星のうち5の評価

Behagelig mennesker med god service

Jeg havde en rigtig god oplevelse hos Power i Ishøj i går, da jeg købte min nye iPhone 17 Pro Max.

Sophus og Jeppe leverede begge en fantastisk service fra start til slut. De var i højt humør, utroligt behjælpelige og tog sig god tid til at besvare alle vores spørgsmål omkring både telefonen og købet generelt.

Det er tydeligt, at de går op i deres arbejde og i at give kunderne en god oplevelse. Stor ros til dem begge for deres professionelle og venlige service, medarbejdere som dem gør virkelig en forskel.

2026年5月30日

Hej Ömer,

Tusind tak for den flotte anmeldelse og for de pæne ord om oplevelsen i Ishøj.

Det er virkelig dejligt at høre, at I fik en så god oplevelse, og at servicen gjorde en forskel hele vejen igennem købet.

Den slags feedback sætter vi stor pris på, og det er skønt at høre, at stemningen, hjælpen og den gode rådgivning var med til at gøre besøget ekstra positivt.

Hurtig og venlig betjening

Hurtig og venlig betjening

2026年6月1日

Hej Mette,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at oplevelsen var hurtig og venlig. Den slags feedback sætter vi stor pris på.

5つ星のうち2の評価

Lidt langsom proces at hente reserveret…

Lidt langsom proces at hente reserveret vare. Først var beskeden forkert i sms, skulle hente andet sted. Så skulle sælger forsøge:
1: Sælge andet produkt
2: Sælge et abonnement på EL
3: Sælge en forsikring på produktet
Man bliver lidt træt...

2026年6月5日

Hej Karina

Jeg er ked af at høre, at afhentningen af din reserverede vare ikke blev så enkel og hurtig, som den burde have været. Jeg kan godt forstå, at det har været frustrerende først at få en forkert besked om afhentningssted og derefter blive mødt af flere forsøg på mersalg.

Det er naturligvis ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder, og jeg forstår godt, at det kan tage fokus væk fra det, du egentlig kom for.

Din feedback omkring både vores kommunikation og mersalg bliver taget med videre internt i arbejdet med at forbedre kundeoplevelsen.

Service

Jeg fik hjælp af murathan hamza Kaya i power ishøj.. Han tog sig tid og var meget hjælpsom.
Og han svarede på alle mine spørgsmål med tålmodighed.
Tak til ham

2026年6月4日
自発的なレビュー

Hej Akram,

Tusind tak for de flotte ord og for den fine anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at du fik en hjælpsom og tålmodig oplevelse i POWER Ishøj, og at du fik svar på alle dine spørgsmål.

Hurtigt og nem at afhente

Hurtigt og nem at afhente
God pris

2026年5月26日

Hej Anders,

Tak for den flotte anmeldelse.

Det er skønt at høre, at afhentningen var hurtig og nem, og at prisen også levede op til forventningerne.

Hej Michael,

Mange tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at oplevelsen var god, og at rådgivningen blev oplevet som professionel.

5つ星のうち5の評価

Jeg bestilte et køleskab via Click &…

Jeg bestilte et køleskab via Click & Collect. Selve bestillingen fungerede fint, men det var lidt irriterende, at man først skulle ind i butikken for at registrere afhentningen og derefter vente omkring 15 minutter, mens varen blev fundet frem.

Desværre viste det sig, at køleskabet havde en fejl og ikke fungerede som det skulle. Jeg kontaktede kundeservice, som henviste mig til varehuset i Ishøj. Der gik lidt tid, før sagen kom i gang, men da medarbejderne først tog fat på den, var oplevelsen rigtig god.

Personalet tog ansvar for opgaven med det samme, kommunikationen var god, og løsningen kom hurtigt på plads. Det defekte køleskab blev afhentet, et nyt blev leveret, og alt fungerer nu præcis som det skal.

Det er selvfølgelig ærgerligt at modtage en defekt vare, men fejl kan ske. Det, der gør forskellen, er måden de håndteres på, og her synes jeg, at POWER leverede en rigtig god oplevelse. Derfor giver jeg topkarakter for den service og det engagement, jeg oplevede fra medarbejderne.

2026年6月1日
自発的なレビュー

Hej Jesper,

Mange tak for den flotte anmeldelse og for at dele oplevelsen så grundigt.

Det er virkelig godt at høre, at sagen endte med en hurtig og velfungerende løsning, og at både kommunikationen og håndteringen i Ishøj gjorde en positiv forskel.

Tak også for den ærlige feedback om Click and Collect forløbet ved afhentning. Det er værdifuldt at få med.

Det betyder meget, at indsatsen og engagementet blev bemærket, især når der først opstod en fejl med produktet.

Order

Satisfactory.

2026年5月31日

Hi Raz,

Tak for de 5 stjerner og for din anmeldelse.

Det er godt at høre, at ordren var tilfredsstillende.

God betjening

God betjening

2026年5月30日

Hej Rejsende,

Mange tak for de fine ord.

Det er dejligt at høre, at oplevelsen var god, og at betjeningen levede op til forventningerne.

Svært at finde rundt i butikken

Svært at finde rundt i butikken

Hej Allan,

Tak for anmeldelsen.

Det er godt at få med, at det var svært at finde rundt i butikken. Den slags feedback er værdifuld og bliver taget med videre.

Vi sætter pris på, at du tog dig tid til at dele oplevelsen.

5つ星のうち5の評価

Fik returneret mit fejlkøb uden…

Fik returneret mit fejlkøb uden problemer

2026年5月31日

Hej Kunde,

Tak for den flotte anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at returneringen gik uden problemer, og at oplevelsen levede op til forventningerne.

Super service 😊

Hej Maja,

Tusind tak for de flotte ord og den gode anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at du har fået super service i Ishøj.

5つ星のうち5の評価

Servicen er verdens klasse..

Servicen er verdens klasse... Og produkterne ligeledes...

Hej Bjarne,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig skønt at høre, at både servicen og produkterne har levet op til forventningerne.

Den slags feedback sætter vi stor pris på.

5つ星のうち2の評価

For mange mails på at lægge en…

For mange mails på at lægge en anmeldelse og efter jeg har afmeldt den kommunikation på min email så får jeg her et par dage efter en SMS om det samme.

2026年5月21日

Hej Martin

Tak for din anmeldelse. Jeg er ked af at høre, at du oplever kommunikationen omkring anmeldelser som for påtrængende.

Jeg kan godt forstå din frustration over fortsat at modtage henvendelser om anmeldelser, selv efter at du har afmeldt mails. Det er naturligvis ikke meningen, at vores kommunikation skal opleves som spam eller være til irritation.

Din feedback omkring mængden af henvendelser og kommunikationen via både mail og SMS bliver taget med videre internt i arbejdet med at forbedre kundeoplevelsen.

Flinke og hjælpsomme

Flinke og hjælpsomme

Hej Birthe,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at oplevelsen var flink og hjælpsom.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din anmeldelse.

5つ星のうち1の評価

Ingen hjælp og hente overhovedet

Ingen hjælp og hente overhovedet , selvom vi spurgte efter hjælp .

Hej Dorthe

Tak for din anmeldelse. Jeg er ked af at høre om din oplevelse i butikken.

Jeg kan godt forstå jeres frustration over ikke at få hjælp, selvom I bad om det. Det er naturligvis ikke den service eller kundeoplevelse, vi ønsker at give.

Din feedback bliver taget med videre internt i arbejdet med at forbedre serviceniveauet i butikkerne.

5つ星のうち4の評価

God vejledning og venlig betjening da…

God vejledning og venlig betjening da vi endelig efter ca. 20 minuter endelig blev serviceret

2026年5月23日

Hej jørgen,

Tak for anmeldelsen.

Det er dejligt at høre, at I fik god vejledning og venlig betjening, da I blev hjulpet.

Samtidig tager vi også med, at ventetiden var lidt for lang.

Tak fordi I delte oplevelsen med os.

Dejlig imødekommende salgsmedarbejder

Dejlig imødekommende salgsmedarbejder, der kunne se jeg havde brug for hjælp.
God rådgivning, meget venlig og behaglig uden at virke påtrængende.

Hej Claus,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at du fik imødekommende og behagelig hjælp, samt god rådgivning undervejs.

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。