Vi skulle bruge en fan til afkøling i sommervarmen. Power havde et stort udvalg, gode priser og jeg havde tilmed Power-points fra et andet køb tidligere i år. Jeg valgte click-and-collect. 1 time efte... もっと見る
企業が回答しました
Vi havde booket en dato til levering og installation af vores komfur, og havde derned koordineret og taget en hel dag fri fra arbejde for at installationen kunne foregå. Det var 4-5 dage efter at vi... もっと見る
企業が回答しました
Købte printer patroner til min HP printer - ok god betjening i Lyngby. Hvorfor skal vi gå en meget lang omvej i butikken for at finde udgangen? Nej jeg køber ikke flere varer alligevel ..
Klampenborgvej 215A, 2800, Kongens Lyngby, デンマーク
顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

POWER.dk - Lyngby からの回答
Varen jeg havde bestilt og betalt, blev ikke udleveret ? Vi kunne stå i en P kælder en rum tid og ringe og ringe til det telefonnummer der var angivet ingen tog telefonen. Elendig service.

POWER.dk - Lyngby からの回答
Det var let at bestille varen på nettet. Ved ankomsten til butikken blev jeg mødt af indtil flere glade og imødekommende medarbejdere som gjorde det meget let at handle. Jeg fortalte det til et familiemedlem som på denne baggrund bestilte den samme vare - så god betjening blev til dobbeltsalg :-)

POWER.dk - Lyngby からの回答
Jeg kan godt lide at komme hos Power Der er hurtig og venlig kompetent ekspedition

POWER.dk - Lyngby からの回答
God service, meget godt udvalg af produkter, men det er da helt vildt hvordan de aldrig kan sætte det rigtige prismærke på videospil.

POWER.dk - Lyngby からの回答
Jeg har sjældent oplevet så dårlig service.
Jeg havde bestilt et produkt via Click & Collect hos Power Lyngby på en helt almindelig hverdag, hvor der ikke engang var særligt mange kunder i butikken. Alligevel endte jeg med at vente 1 time og 20 minutter, fordi personalet – herunder Ahmed – ikke kunne finde det produkt, jeg allerede havde bestilt og betalt for. Hvordan et Click & Collect-produkt kan blive væk på lageret, er svært at forstå.
Efter den lange ventetid fik jeg beskeden om, at produktet alligevel ikke kunne findes, og at jeg i stedet måtte køre til Power Rødovre for at hente det. Så selvom jeg havde lavet min bestilling korrekt, blev problemet skubbet videre til mig som kunde.
Sammenlagt brugte jeg 2 timer og 15 minutter på at hente et produkt, som burde have været klar til afhentning.
Det mest chokerende var dog manglen på service. Der kom ingen oprigtig undskyldning, ingen beklagelse og ingen forsøg på at rette op på situationen. Man stod bare tilbage med følelsen af, at ens tid var fuldstændig ligegyldig.
Det er uden tvivl en af de dårligste serviceoplevelser, jeg nogensinde har haft – ikke kun i elektronikbranchen, men generelt. Det er simpelthen uacceptabelt.

POWER.dk - Lyngby からの回答
Det var en god oplevelse en rigtig engageret medarbejder stor ros til ham 😋

POWER.dk - Lyngby からの回答
Blev bonget 900 kr for en joycon som koster 500 online. Prismatch min bare … virkelig skuffende indstilling til at drive forretning med

POWER.dk - Lyngby からの回答
Power“ kundeservice” skrev efter min ringe oplevelse og anmeldelse, at jeg skulle kontakte dem på mail og vedhæfte diverse. Dette gjorde jeg for to måneder siden og har tilmed rykket for svar og intet hørt. Det klinger hult, at I besvarer folk her, men ikke over mail. Jeg kommer aldrig til at handle i Power igen.

POWER.dk - Lyngby からの回答
Selve købet gennem “click and collect” var ok, men det er irriterende at skulle gå spidsrod gennem hele forretningen for at hente en tandbørste.
En ide ville være, at lave en genvej til “click and collect”
Helle Christensen

POWER.dk - Lyngby からの回答
Jeg var i Power i lyngby i torsdags om eftermiddagen, efter var blevet tæt af de forskellige forretninger, som ikke kunne finde en god løsning omkring en bestemt Apple Watch. Jeg have hellere ikke gode forventninger hos Power i lyngby, da jeg var blevet skuffet sidste gang jeg var hos dem for flere år siden. Trods alle min forventninger, mødte jeg en ung mand, Anton, som var yderst positiv og serviceminded. Man fik bare lyst til at købe noget hos ham. Han gjorde sig umage, som om han ville finde et godt tilbud for sig selv eller sine nærmeste og til sidst fandt han den bedste tilbudt, han kunne, uden at virke påtrængende, samt en af hans kolleger kom forbi og tilbudt undertegnede noget koldt til at drikke i det varme vejret. Jeg kunne ikke få et bedre tilbud, så skiftede jeg både mit mobilselskab, samt min elaftale.
Jeg ønsker dem begge held og lykke, og takker dem for deres omsorgsfulde og handlekraftige behandling

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。