Dejligt stort udvalg inden for de forskellige varegrupper. Personalet yder en god service overfor kunderne. Vi fik rigtig god vejledning omkring de hvidevarer vi købte. Lidt kritik: Vi købte en d... もっと見る
企業が回答しました
Jeg skrev til jeres chat for at få vejledning til at købe det bedste headset/in ear med støj reduktion og jeg bliver igen og igen anbefalet at købe JBL Tune Buds 2 også selvom jeg skriver at jeg har s... もっと見る
Blev i dag vejledt af Marius ifm. køb af hvidevarer. Suveræn sælger, med ekstrem stor viden om produkterne… Helt igennem en “klasse”oplevelse! Tak 👍
企業が回答しました
Vi har ikke fået produktet endnu, men servicen og købsoplevelsen var fantastisk. Christian fandt den opvaskemaskine og vaskemaskine, der passede til vores behov. Vi har handlet med Christian flere gan... もっと見る
Ørbækvej 75, 5220, Odense SØ, デンマーク
顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Det kan ikke passe at man skal stå og vente i over en halv time på at få taget en alarm af en vare man har betalt

POWER.dk - Odense からの回答
Jeg havde bestilt en click og collect vare, og kom for at afhente den, men der var efter 15 min. Stadig ingen medarbejdere i afdelingen.
Der gik næsten en times ventetid inden jeg fik min vare udleveret….
Det er vel ikkemeningen med click and collect?

POWER.dk - Odense からの回答
Jeg bliver nød til at give jer endnu en dårlig stjerne, denne er for at være totalt ligegyldig med hvad man skriver og anmelder jer på her.
Nu har vi skrevet til jer 3 gange, hver gang melder I ud at der er lavet en ammeldelse og at i vil komme tilbage indenfor 48 timer, det er nu snart en uge siden I meldte ud første gang og INTET er sket som i INTET, er det forbruger ombudsmanden man skal række ud efter, eller Morten spiegelhauer før I tager dette seriøst????
Sjældent har jeg oplevet mere uprofessionel tilgang til en klage, en klage der opbrugt gør igen og igen her, at man bestiller en vare, følger den på track and trace indtil man får at vide nu er den klar til afhentning, for så at bruge tid på at kører ud til jer, for at få beskeden den er væk??? Det må være en fejl med track and trace??? Come on man kan ikke lave den slags track and trace på en pakke som ikke er der, så tænker i ganske enkelt har solgt den til en anden kunde…..
skal man virkelig møde op i jeres butik og bede få lov at tale med en voksen, inden i gider tage dette seriøst?????

POWER.dk - Odense からの回答
Lever ikke varerne som aftalt. Supper dårlig information om leveringsstatus. Det er næsten umuligt at få fat i et fysik menneske som vil tage action.

POWER.dk - Odense からの回答
At jeg blev betjent professionelt og tålmodigt da jeg skulle have hjælp til mit ur. Det var en kompliceret opgave der tog tid, men medarbejderen Bjørn løste opgaven til min fulde tilfredshed og med godt humør

POWER.dk - Odense からの回答
Den unge mand, som hjalp mig, var meget engageret og ydede en god service i forbindelse med mit køb af telefon.

POWER.dk - Odense からの回答
D. 22 juni fik jeg en mail, at i kiggede på min sag, og ville vende tilbage inden for 48 timer. I dag er det d. 29.juni og jeg har ingenting hørt 🤔
Føler simpelthen at i er helt og aldeles ligeglad med jeres kunders tilfredshed. Det gælder på ingen måde om at have glade og tilfredse kunder, det er ligegyldigt. Der skal bare skovles noget over disken. At der er 0 % i kunde service betyder intet.
Kunne jeg give 0 stjerner ville jeg gøre det, for den ligegyldighed over for kunder, man oplever hos Powe.

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。
Trustpilot におけるレビュー プロセスの詳細についてはこちらをご覧ください。