Power.no - Askøy レビュー 34

4.6

Juvikflaten 34, 5308 Kleppestø, NO

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Alltid god service og hyggelige ansatte. God hjelp og gode priser. Og betryggende med 60 dagers åpent kjøp og prisgaranti.

5つ星のうち5の評価

Hyggelig og kompetent betjening. Jeg har stort sett alltid vært fornøyd med betjeningen på Power Juvik.

5つ星のうち5の評価

Selger hadde god kunnskap om produktet, hjalp oss med å velge riktig produkt. Gitt god service og har vært behjelpelig

企業情報

1. 電子機器店

当該企業による記述

連絡先

• Juvikflaten 34, 5308, Kleppestø, ノルウェー

• 21004000
Promotion box for Power.no - Askøy

Ukens kampanjer hos POWER

Oppdag ukens tilbud på elektronikk og hvitevarer.

4.6

Fikk god service på Power Juvikflaten

Fikk god service på Power Juvikflaten

2026年4月8日

Hei Ann Kristin,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du fikk god service på POWER Juvikflaten. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med oss.

Vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Juvikflaten⚡

Topp kundeservice

Topp kundeservice

2026年4月8日

Hei Vigdis Iren Johnsen,

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Det er flott å høre at du opplevde topp kundeservice hos oss. Slike positive opplevelser betyr mye for oss og teamet vårt.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele erfaringen din.

Hyggelig og kompetent betjening

2026年4月1日

Hei Sigrid,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du har vært fornøyd med betjeningen på POWER. Vi setter stor pris på at du tar deg tid til å dele dine positive opplevelser med oss.

Det er flott å vite at teamet vårt leverer hyggelig og kompetent service som møter dine forventninger. Slike tilbakemeldinger motiverer oss til å fortsette å gi den beste kundeopplevelsen.

Takk igjen for at du velger POWER!

Fikk god hjelp

2026年4月1日

Hei kunde,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du fikk god hjelp hos oss. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

God service som alltid

2026年3月30日

Hei Dennis,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du er fornøyd med servicen på Askøy. Vi setter stor pris på at du tar deg tid til å dele dine positive opplevelser med oss.

Hei Gjertrud,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du opplevde hyggelig betjening og god service hos oss på Askøy. Slike positive opplevelser er akkurat det vi streber etter å gi alle våre kunder.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele erfaringen din med oss!

Handler alltid elektronikk hos Power

Handler alltid elektronikk hos Power. Får god hjelp hos Tommyen.

2026年3月17日

Hei Asbjørn,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du alltid handler elektronikk hos oss og at du får god hjelp. Vi setter stor pris på at du velger POWER for dine elektronikkbehov.

5つ星のうち5の評価

Fikk handle det e skulle ha

Fikk den hjelpen, og det eg skulle ha

2026年3月20日

Hei Catrine,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du fikk akkurat det du trengte og den hjelpen du var ute etter. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med oss.

Det betyr mye for oss at du var fornøyd med både produktene og servicen du mottok. Slike tilbakemeldinger motiverer oss til å fortsette å levere den beste kundeopplevelsen.

Takk igjen for at du valgte oss!

God service.

Alltid god service og hyggelige ansatte.

2026年3月14日

Hei Kjetil,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du er fornøyd med servicen på Askøy og at de ansatte har vært hyggelige og hjelpsome. Vi setter stor pris på at du verdsetter både prisene våre og trygghetsfølelsen som følger med våre 60 dagers åpent kjøp og prisgaranti.

Det betyr mye for oss at du har hatt en så positiv opplevelse, og vi gleder oss til å fortsette å gi deg god service i fremtiden!

Ryddig og ok service

2026年3月10日

Hei Terje,

Takk for den fine tilbakemeldingen! Det er flott å høre at du opplevde god service hos oss på Askøy. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele erfaringen din.

Velkommen tilbake når som helst!

5つ星のうち5の評価

Selger (Lucas) var velig snill og…

Selger (Lucas) var velig snill og samarbeidsvillig

2026年3月5日

Hei Vebjørn,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du fikk en så positiv opplevelse med vennlig og samarbeidsvillig service. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette med oss.

Slike tilbakemeldinger betyr mye for oss og våre ansatte. Det motiverer oss til å fortsette å levere den beste kundeservicen.

Takk igjen for at du valgte POWER!

Hei AUD,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du opplevde hyggelig og hjelpsom betjening hos oss på Askøy. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din positive opplevelse.

5つ星のうち5の評価

Som alltid god service og vennlig…

Som alltid god service og vennlig betjening

2026年2月27日

Hei RUNE,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du alltid opplever god service og vennlig betjening hos oss. Slike positive opplevelser er akkurat det vi streber etter å gi alle våre kunder.

Vi setter stor pris på at du tar deg tid til å dele erfaringene dine, og det motiverer oss til å fortsette å levere den samme høye kvaliteten på service.

Kjøp av TV

Hei Mohammad,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at selgeren på Askøy hadde god kunnskap om produktet og hjalp dere med å velge riktig TV. Vi setter stor pris på at dere opplevde god service og at teamet vårt var behjelpelige gjennom hele prosessen.

Flott at TV-kjøpet deres ble en positiv opplevelse!

5つ星のうち2の評価

Lang ventetid i kassen

Lang ventetid i kassen. Flere som reagerte.

Hei Stein Jarle,

Leit å høre at du opplevde lang ventetid i kassen denne dagen, vi ønsker selvfølgelig å ha riktig bemanning til riktig tid og dessverre klarte vi ikke dette denne gangen og det beklager vi for.

Vi setter allikevel stor pris på din tilbakemelding da dette hjelper oss med å bli bedre til neste gang.

Ønsker deg en fin dag videre!

Med vennlig hilsen
Linn
POWER

Hei John,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du opplevde god service hos oss. Slike positive tilbakemeldinger motiverer teamet vårt til å fortsette å levere den beste kundeopplevelsen.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med oss.

5つ星のうち5の評価

Hyggelig kunnskapsrik og hjelpsom…

Hyggelig kunnskapsrik og hjelpsom person som tok mine spørsmål på alvor.

2026年2月23日

Hei Marianne,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du opplevde personalet vårt som hyggelig, kunnskapsrikt og hjelpsomt.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din positive opplevelse, og at spørsmålene dine ble tatt på alvor.

Takk for at du valgte POWER!

Super service

Super service

2026年2月24日

Hi Harald,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er alltid hyggelig å høre at du er fornøyd med servicen hos POWER Askøy. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Håper vi sees igjen snart!

5つ星のうち5の評価

Svært hyggelig og hjelpsom…

Svært hyggelig og hjelpsom kundebehandler. God sevice

2026年2月17日

Hei Else,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du opplevde hyggelig og hjelpsom kundebehandling hos oss. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din positive opplevelse.

5つ星のうち4の評価

Veldig flink han som hjalp oss på…

Veldig flink han som hjalp oss på teleavdeling.

2026年2月13日

Hei Synnøve,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du fikk så god hjelp på teleavdelingen. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med oss.

Det betyr mye for oss å vite at teamet vårt leverer den servicen dere fortjener. Vi skal sørge for at tilbakemeldingen din når frem til de rette personene.

Takk igjen for at du valgte POWER!

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。