Power.no - Fredrikstad レビュー 84

4.5

Dikeveien 37, 1661 Rolvsøy, NO

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Skulle handle en luftfukter men det var butikken total tom for. Da ble jeg anbefalt en modell som en konkurrent hadde. De sjekket det på nettet for meg men også nærlignde konkurrent var utsolgt for de... もっと見る

5つ星のうち2の評価

Problemer med bankterminalene. Beløp kr. 899/— trukket fra bankkonto. Sa at de ikke kunne se at beløpet var trukket. 889/— kr. Trukket uten at jeg har fått noen vare. Betjeninger var hyggelig men kla... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Handlet flere ting. Spesielt kjøpet av lydplanke til TV var eksepsjonelt positivt. Ekspeditøren Mahmoud var svært vennlig og behagelig, hadde veldig stor produktkunnskap og anbefalte oss det riktige p... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Rask god behandling av dere. Hadde en tilsvarende sak med Elkjøp og den negative behandlingen jeg fikk der førte til at jeg aldri vil handle hos Elkjøp igjen. Jeg vil også anbefale alle andre ikke han... もっと見る

企業情報

1. 電子機器店

当該企業による記述

連絡先

• Dikeveien 37, 1661, Rolvsøy, ノルウェー

• 21004000
Promotion box for Power.no - Fredrikstad

Ukens kampanjer hos POWER

Oppdag ukens tilbud på elektronikk og hvitevarer.

4.5

この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Veldig fornøyd

Veldig fornøyd, glad for å kjøpe Senseo Classic Pads .

2026年5月30日

Hei Lisbeth,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen. Så hyggelig å høre at du er veldig fornøyd og at du fant Senseo Classic Pads hos POWER Fredrikstad.

5つ星のうち4の評価

👍👍👍👍

Billig og god tilbud

2026年5月28日

Hei Jack,

Takk for tilbakemeldingen.

Så hyggelig å høre at du er fornøyd med både pris og tilbud. Det setter vi stor pris på.

Utrolig hyggelig personale.

Utrolig hyggelig personale.
Kunnskapsrik og engasjert.

2026年5月24日

Hei Thor,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at opplevelsen i Fredrikstad var så god, og at dere møtte kunnskapsrike og engasjerte medarbeidere.

En positiv opplelvese.

Veldig hjelpsomme butikkmedarbeider i Fredrikstad Power. Altid godt informert om produkter of er tålmodige.

2026年5月21日

Hei Gordon,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at opplevelsen i Fredrikstad var så god, og at dere møtte hjelpsomme og kunnskapsrike medarbeidere.

5つ星のうち5の評価

Fikk god hjelp av ekspeditør

Fikk god hjelp av ekspeditør, som hjalp meg å finne riktig produkt.

2026年5月20日

Hei Åge,

Takk for den fine tilbakemeldingen. Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god hjelp med å finne riktig produkt.

5つ星のうち4の評価

Lett å bestille på nett og hente…

Lett å bestille på nett og hente lokalt.
Hyggelig betjening og alt var klart når jeg hentet

2026年5月16日

Hei Frode,

Takk for den fine tilbakemeldingen.

Så hyggelig å høre at det var enkelt å bestille på nett, og at henting i Fredrikstad gikk smidig. Det er også veldig kjekt at alt var klart ved henting og at opplevelsen i butikk var god.

Greit levert ingen problemer

Greit levert ingen problemer

2026年5月16日

Hei FINN HALVORSEN,

Takk for tilbakemeldingen.

Så bra å høre at leveringen gikk greit og uten problemer. Det setter vi pris på.

5つ星のうち1の評価

Kom for å kjøpe en oppvaskmaskin

Kom for å kjøpe en oppvaskmaskin, så på utstilling og spurte hvorfor noen av oppvaskmaskinene var satt ned i pris, de var brukte maskiner. Ved siden sto en maskin som hadde en annen pris, denne var priset feil sa de, litt rimeligere enn de brukte. Dette er en utstilling modell, kjøper jeg den, de pakker den inn. Kommer hjem og ser at den også er brukt, blir irritert lurer på om å returnere den men bestemmer meg for å montere den inn. Bruksanvisningen har vært bløt, nesten ikke lesbar, men som rørlegger har jeg montert mange maskiner så det går greit. Skal så montere ny front, da stopper det opp, nå er det manko på innfestnings deler. Demonterer maskinen og lever den tilbake. I maskinen lå det 2 poser med skruer og klips som ikke hadde noe med maskinen å gjøre, så at det var skruer og deler til å montere kjøkken innredning. Ble veldig skuffet over Power denne gang, tidligere hatt bare gode opplevelser har handlet mye hvitevarer siden de kom til Fredrikstad.

2026年5月5日

Hei Tor,

Vi beklager for den skuffelsen du opplevde med oppvaskmaskinkjøpet i Fredrikstad. Dette er ikke den standarden vi skal holde.

At en utstillingsmodell ble solgt som ny uten at det ble tydelig kommunisert, og at den i tillegg manglet nødvendige monteringsdeler mens den inneholdt fremmede deler fra andre produkter, er helt uakseptabelt.

Som kunde skal du kunne stole på at produktinformasjonen er korrekt, og at utstyr er komplett – spesielt når du har brukt tid på montering.
Vi setter pris på at du har vært en lojal kunde gjennom årene, og vi beklager at vi sviktet deg denne gangen. Vi tar tilbakemeldingen din på alvor og har gitt denne informasjonen videre til butikken, slik at de kan se over dette selv også.

Jeg beklager for ulempen dette har forårsaket deg, du skal ha fått en epost angående kompensasjon for hendelsen.😊

Ønsker deg en fin dag videre, og ønsker det varmt velkommen tilbake!✨

Med vennlig hilsen
Linn
POWER

5つ星のうち5の評価

Veldig bra produkt til mitt bruk

Bra produkt og grei veiledning

2026年5月12日

Hei Sissel,

Takk for den flotte tilbakemeldingen.

Så hyggelig å høre at produktet passet godt til ditt bruk, og at veiledningen var grei.

Hygeligge ansatte

Hygeligge ansatte , god scervice.

2026年5月11日

Hei Ottar,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen. Det er veldig hyggelig å høre at du hadde en god opplevelse og møtte hyggelige ansatte med god service.

5つ星のうち5の評価

God service Hyggelig betjening.

Hjelpsom og hyggelig.

2026年5月11日

Hei Tore,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at du opplevde god service, med hjelpsom og hyggelig betjening i Fredrikstad. Slike tilbakemeldinger setter vi stor pris på.

5つ星のうち5の評価

Veldig bra service og informasjon

Veldig bra service og informasjon.
Godt tilbud og bra pris.
En god opplevelse.

2026年5月9日

Hei Steinar,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen.

Så hyggelig å høre at du hadde en god opplevelse med både service, informasjon, tilbud og pris. Det setter vi stor pris på.

5つ星のうち5の評価

Behjelpelig betjening ved henting av…

Behjelpelig betjening ved henting av varer.

2026年5月9日

Hei Linda,

Takk for den flotte tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at du opplevde behjelpelig betjening ved henting av varer. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette.

5つ星のうち5の評価

Fikk god informasjon og dere hadde…

Fikk god informasjon og dere hadde produktet vi var ute etter

2026年5月8日

Hei Hans,

Takk for den flotte tilbakemeldingen. Så hyggelig å høre at dere fikk god informasjon og fant produktet dere var ute etter.

Vi setter stor pris på at dere tok dere tid til å dele opplevelsen deres med POWER Fredrikstad.

5つ星のうち5の評価

Jeg kommer inn og skal ha en høytaler…

Jeg kommer inn og skal ha en høytaler til min datter deres ansatte hjelper med og finne en som var på tilbud . Denne var ikke på lager han ordnet da slik at jeg fikk utstillings modellen og jeg slapp og kjøre til Halden . Takk super servise.

2026年5月8日

Hei Atle,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god hjelp i Fredrikstad, og at det ble funnet en praktisk løsning så du slapp ekstra kjøretur. Slik service setter vi stor pris på å høre om.

Helt supert

2026年5月5日

Hei Michael,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at opplevelsen var helt super.

Hyggelig og behjelpelig betjening

Hyggelig og behjelpelig betjening

2026年5月4日

Hei Carl,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at du opplevde betjeningen som både hyggelig og behjelpelig i Fredrikstad. Slike tilbakemeldinger setter vi stor pris på.

5つ星のうち3の評価

Bra og kjapp service, men bomkjøp mtp pris!!

Bra og kjapp service. Det kjipe var at TV jeg kjøpte var 60% dyrere enn hos annen leverandør. Min tabbe at jeg ikke tok søkerunde før kjøp. Men føles ugreit at de skal holde så mye høyere pris!

2026年4月28日

Hei Fredrik,

Takk for at du deler opplevelsen din. Det er veldig fint å høre at servicen var bra og kjapp.

Samtidig skjønner jeg godt at prisforskjellen oppleves kjip når du oppdager den i etterkant. Etter kjøp gjelder prisgaranti i 60 dager, men den gjelder kun mot lavere pris hos POWER.no eller i fysiske POWER butikker, ikke hos andre leverandører.

Hvis du fant en lavere pris hos POWER innen 60 dager etter kjøpet, kan du be om prisgaranti med ordrenummer og dokumentasjon på den lavere prisen.

5つ星のうち5の評価

Veldig hyggelig folk som jobber hos…

Veldig hyggelig folk som jobber hos power Fredrikstad, og de setter pris på alle besøkene, alltid smiler og hjelper..osv. Takknemlig for det.

2026年5月1日

Hei Mohammad,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at opplevelsen hos POWER Fredrikstad har vært så god, og at hjelpen og servicen blir satt pris på.

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。