Power.no - Fredrikstad レビュー

TrustScore 5段階評価の4.5

Dikeveien 37, 1661 Rolvsøy, NO

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

En selger som har tålmodighet med mitt autistiske selv er sjeldent (Jeg dro selvfølgelig på et tidspunkt jeg regnet med det ville være få kunder). Hun hjalp meg finne maskinen jeg trengte og tok hensy... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Skulle handle en luftfukter men det var butikken total tom for. Da ble jeg anbefalt en modell som en konkurrent hadde. De sjekket det på nettet for meg men også nærlignde konkurrent var utsolgt for de... もっと見る

企業情報

1. 電子機器店

当該企業による記述

連絡先

• Dikeveien 37, 1661, Rolvsøy, ノルウェー

• 21004000
Promotion box for Power.no - Fredrikstad

Ukens kampanjer hos POWER

Oppdag ukens tilbud på elektronikk og hvitevarer.

優良

Hyggelig betjening

Hyggelig betjening

自発的なレビュー

Hei Espen,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du opplevde betjeningen i Fredrikstad som hyggelig.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Med vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Fredrikstad⚡

5つ星のうち5の評価

Bra utvalg meget bra service

Bra utvalg meget bra service, i elektronikk avd...

Hei Elling,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du opplevde både bra utvalg og meget bra service i elektronikkavdelingen i Fredrikstad.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din, og vi håper å se deg igjen.

Med vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Fredrikstad⚡

5つ星のうち3の評価

Bestillt kjøkken syntes selger var for…

Bestillt kjøkken syntes selger var for intens for å selge.følte meg litt presset til at kjøkkenet skulle tegnes da vi så på kjøkken.følte litt press med mailer.var like før jeg gikk ett annet sted.sa fra flere ganger at jeg kommer når jeg er klar for det. Følte dette ble press. Anbefaler ikke andre å bruke dere.ellers var selger veldig hygglig

Hei Anita,

Takk for at du deler opplevelsen din. Det er leit å høre at dialogen rundt kjøkkenet opplevdes som for pågående, selv om selger ellers var hyggelig.

Det skal være rom til å tenke i eget tempo, og vi forstår godt at for mye press kan gi en dårlig følelse.

Vi setter pris på at du sier fra. Tilbakemeldingen din er viktig og tas med videre.

supportdisken…

En kundebehandler i supportdisken konsentrerer seg dypt rundt en kunde med smartklokke.... ser oss og vi spør om hjelp. Han henter nesten alt... mangler bare en tlf. Tilbake til klokka.
Så ser jeg han som hjalp oss igår. Han finner tlf.
Veldig hyggelig og behjelpelig!!! Flere som han🤗

2026年6月28日

Hei Lill,

Takk for at du deler opplevelsen din fra POWER Fredrikstad.

Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god hjelp, og at innsatsen og servicen ble satt pris på. Slike tilbakemeldinger betyr mye.

Kjapp og god service

Kjapp og god service

2026年6月30日

Hei Jan,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du opplevde kjapp og god service hos oss.

Hei Elin,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du hadde en så god opplevelse med kundeservicen hos POWER Fredrikstad.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette med oss. Ønsker deg en fin dag, Erik - POWER Kundeservice på vegne av POWER Fredrikstad⚡

Kjøp av kjøleskap

Hyggelige selgere.

2026年6月28日

Hei Reidar,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du hadde en god opplevelse ved kjøp av kjøleskap, og at selgerne i Fredrikstad gjorde et godt inntrykk.

Enkelt og greit.

Enkelt og greit.

2026年6月26日

Hei Bjørn,

Takk for den fine tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at opplevelsen var enkel og grei.

5つ星のうち1の評価

Fikk oppgitt 2700 for min mobil i…

Fikk oppgitt 2700 for min mobil i innbytte. Betalte for varene og kunne hente de dagen senere. Da ble prisen endret til 1600. Fikk heller ikke de ført til min konto igjen. Det ble orientert om at de ble satt på Power sin konto som jeg kunne bruke på andre produkter ved en senere anledning.???

2026年6月24日

Hei Svend,

Takk for at du tar deg tiden til å fortelle oss om din opplevelse.

Forstår at det er frustrerende dersom du fikk forespeilet en annen verdig på din telefon via vår pantekalkulator, eller av en annen ansatt du var i kontakt med hos oss. Men det stemmer at ved panting av mobil eller annen elektronikk hos oss, så får du dette tildelt som MyPOWER-bonuspoeng, som er tilgjengelig på ditt medlemskap. Denne bonusen er gyldig i 2 år fra den blir opptjent, og kan brukes både på nett og i butikk hos oss.

Butikken er informert om din tilbakemelding, og du er hjertelig velkommen innom igjen slik at dere sammen kan se på din sak videre.

Ønsker deg en fin dag videre!✨

Med vennlig hilsen
Linn
POWER

5つ星のうち5の評価

Møtte først en kjempe hyggelig ung gutt…

Møtte først en kjempe hyggelig ung gutt i Sarpsborg som virkelig var en utrolig bra selger. Vi kjøpte i Fredrikstad grunnet at vi så videre rundt. Men også der var selger utrolig flink og imøtekommende på en utrolig hyggelig måte. Bunn og grunn hadde vi nok allerede bestemt oss i Sarpsborg.

2026年6月25日

Hei Rolf-Helge,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at dere fikk så god hjelp både i Sarpsborg og Fredrikstad, og at opplevelsen var så positiv hele veien.

Vi setter stor pris på at dere tok dere tid til å dele dette, og det er ekstra fint å høre at dere opplevde selgerne som både dyktige og imøtekommende.

God informasjon

God informasjon, hyggelig og imøtekommende.

2026年6月24日

Hei Rune,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at opplevelsen i Fredrikstad var informativ, hyggelig og imøtekommende.

Dyktig ekspeditør

Dyktig ekspeditør

2026年6月23日

Hei Marit,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du hadde en god opplevelse og møtte en dyktig ekspeditør i Fredrikstad.

5つ星のうち4の評価

Veldig fornøyd med personen som…

Veldig fornøyd med personen som betjente meg.

2026年6月20日

Hei Frank,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du hadde en så god opplevelse og var fornøyd med hjelpen du fikk i Fredrikstad.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette med oss, og vi håper å se deg igjen.

2026年6月19日

Hei Thea,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du hadde en god opplevelse og fikk god service hos POWER Fredrikstad.

Hei Else,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god og hyggelig service hos POWER Fredrikstad.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Fantastisk kundeservice som vanlig!🫶🏼

Fantastisk kundeservice og hyggelige ansatte som vanlig ❤️

2026年6月13日

Hei Tove,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du hadde en så god opplevelse hos POWER Fredrikstad, og at både servicen og de ansatte leverte som vanlig.

5つ星のうち5の評価

Jeg møtte en hyggelig dame som kunne…

Jeg møtte en hyggelig dame som kunne jobben sin. Hun var veldig immøtekommende og hjelpsom. En veldig hyggelig opplevelse.

Hei Tore,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk så god hjelp og en så fin opplevelse i Fredrikstad.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette, og det er ekstra kjekt å høre at møtet ble både imøtekommende og hjelpsomt.

5つ星のうち5の評価

Hyggelig og hjelpsom betjening med god…

Hyggelig og hjelpsom betjening med god produktkunnskap.

自発的なレビュー

Hei Arne,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du opplevde betjeningen i Fredrikstad som både hjelpsom og kunnskapsrik.

5つ星のうち5の評価

De ansatte er ekstremt servicevennlige…

De ansatte er ekstremt servicevennlige og har en enorm produkt kunnskap.

Hei Ane-Kristin,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at opplevelsen i Fredrikstad var så god, og at både service og produktkunnskap traff så bra.

5つ星のうち4の評価

God veiledning og blid og hyggelig…

God veiledning og blid og hyggelig personale.

Hei Marianne,

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen! Det er veldig fint å høre at du fikk god veiledning og møtte blide og hyggelige medarbeidere i Fredrikstad.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din, og håper å se deg igjen.

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。