企業が回答しました
🎼 Power på Kongsberg er de beste, fordi de har det aller meste! 🛒 Hyggelige og blide fra vi kommer, om det er TV, mobiler, kabler eller airfryer!🎧📻☎️ Ikke no problem vi bytte... もっと見る
企業が回答しました
Bra sørvis, hyggelig betjente, eneste jeg ble litt skuffa over er at de ikke kunne pris matche med andre norske leverandører, bare med Elkjøp, så endte opp med å kjøpe hoved varen på nett
企業が回答しました
Fikk hjelp av en meget hyggelig og kompetent ansatt ved navn Moha. Hjalp meg med å skifte leverandør av mobilt bredbånd. Det sparte jeg mye penger på. Tusen takk for god jobb. Paul.
Schwabesgt. 5, 3611, Kongsberg, ノルウェー

顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Skulle hente nytt fryseskap på Click and Collect. Måtte først vente 20 minutter i hvitevareavdelingen da ingen personell var tilgjengelig. Deretter måtte jeg vente 30 minutter i serviceavdelingen da betjeningen var fullt engasjert i samtale med en annen kunde uten å ta hensyn til flere sto i kø. Høflige forsøk på å få kontakt ble avvist med at denne kunden var foran meg.
Har vært lojal kunde på Power i mange år, og er nå ikke motivert til komme tilbake.

Power.no - Kongsberg からの回答
Fikk rask og god hjelp av en hyggelig og kunnskapsrik mann (var det sjefen, tro?)

Power.no - Kongsberg からの回答
Ekspeditøren hadde kunnskap om produktet jeg var ute etter. Ble kontaktet etter kort tid.

Power.no - Kongsberg からの回答
Alltid kunnskapsrike og hyggelig betjening på Power Kongsberg!

Power.no - Kongsberg からの回答
Veldig hyggelig dame som hjalp meg med å finne riktig produkt.👍🤗

Power.no - Kongsberg からの回答
Hyggelig å bli spurt om jeg trenger hjelp til noe og blitt fulgt med en service kyndig butikkansatt som kan svare på mine spørsmål eller tilkalle en som har bedre greier på produktene som jeg er interessert i.👍
Power burde totaltsett tjener på å gi 10% rabatt til alle sine registrerte kunder på alle produkter over 400 - 500 kr.😊

Power.no - Kongsberg からの回答
Selgeren var solid faglig og tålmodig med oss. Han var dessuten en hyggelig kar. Mange gode råd uten å presse på kjøp. Kjøpet ble gjennomført trygt og godt slik vi ønsket. Vi er godt fornøyd med hele prosessen.

🎼 Power på Kongsberg er de beste,
fordi de har det aller meste! 🛒
Hyggelige og blide fra vi kommer,
om det er TV, mobiler, kabler eller airfryer!🎧📻☎️
Ikke no problem vi bytter eller angrer,
sjefen og de andre fixer og henter!🤓
Mange hvitevarer har vi kjøpt,
om det er sommer, vinter og høst! 🌳 ☔
Til og med kjøkken har vi valgt, og venter spent på benker, skaper og alt! 🍳🥣
Så til Power vil vi gå, når barna elektronikk skal få💕
Hilsen oss på Vego avlastning, Krekling

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。