企業が回答しました
Selger var personlig og hyggelig, tok hensyn til min situasjon, og solgte meg inn/opp på abbonement og forsikring basert på dette. Jeg betalte ikke mer enn jeg hadde planer om når jeg gikk inn i but... もっと見る
企業が回答しました
Alltid super service hos Power Majorstua. Fredrik ga meg glimrende service ved at jeg fikk byttet inn et defekt munnstykke til en støvsuger jeg har kjøpt hos dere.
Sørkedalsvn. 33, 0369, Oslo, ノルウェー

顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Alltid super service hos Power Majorstua.

Power.no - Majorstuen からの回答
Meget god kundebehandling. Han var sericeminded og veldig fremoverlent

Power.no - Majorstuen からの回答
Super service ved kjøp av TV! Fikk veldig god hjelp med Emilio, og har fått en TV som var tilpasset mine behov og ønsker. Anbefales!

Power.no - Majorstuen からの回答
Meget god informasjon om alle de hvitevarene jeg skulle ha. Også bra pakkepris

Power.no - Majorstuen からの回答
Jeg hadde klikk og hent på en støvsuger til 899kr på kampanje. Ansatte jeg møtte var veldig bestemt på at den var dårlig og at jeg måtte kjøpe en mye dyrere en til 3000kr. ( Snakket ned Power sitt produkt) Opplevde det som ukomfortabel. Følte at ansatte ble irritert når jeg sa i fra at jeg ville ha den jeg har bestilt, og ikke den til dyrere. Gikk ikke ut med en god følelse.

Power.no - Majorstuen からの回答
Vil bare si fikk fantastisk kundeservice på power Majorstua av en som heter Emilio. Han var utorlig service innstilt, tross for at en outlet vare ikke følgte med bein (ikke skrevet på nettsiden dems, brukte klikking hent) men da ga han gode tips til andre type universal føtter. Han var så grei og hyggelig, og han var så snill å hjalp meg å børe TV-en helt inn i bilen. Aldri vært borti en sånn kundeservice før. Finn Emilio på power så møter han deg med et smil og gjør det han kan for at du skal få en god og trygg handel.

Power.no - Majorstuen からの回答
Fikk en kundeorientert super behandling av support desk, lette etter mulighet til å oppspore krenkende melding.

Opplever at 4 stykk står i kasssen nede uten å
Komme bort å hjelpe. Spurte om hjelp n og alle så på hverandre og pekte hvem som skulle ta ansvar.
Lite smil og få. Han som betjent meg i kassen stoppet opp i betalingen for å gi en bro klem til en annen ansatt for så å spørre «hva var telefon nummeret ditt igjen ?»

Power.no - Majorstuen からの回答
God service og gode kunnskaper forklart enkelt. Ørjan

Power.no - Majorstuen からの回答
Helt fantastisk service , kunne ikke vært bedre, raske blide og løser alt du spør om på raskest mulig måte- en glede å dra til de

Power.no - Majorstuen からの回答
Sendte in en switch2 som ikke 2 ansatte eller vi greide å få i live etter ca 30min med de ansatte som prøvde flere ladere og "jump starte" med en sterkere lader. Det ble skrevet i rapporten til verkstedet, men likevell så fikk man en regning på 450 at det ikke var noe feil ifølge verkstedet. ( det kan være jump starten fra de ansatte som startet en prosess i switchen, hvem vet?)
Det var som å prate med en vegg, vi har brukt 6 sikret beløp på denne butikken. Men likevell så finnes det ikke noen goodwill eller benefit å være lojal kunde hos dem.
Hvis folk trur de bryr seg så er det lang ifra virkeligheten. Styr Lang unna.

Power.no - Majorstuen からの回答
Jeg fikk ikke webkameraet som ble godkjent ny levering. Har ikke hørt noe nå heller etter snart to uker.

Power.no - Majorstuen からの回答
Ørjan svarte veldig bra, tålmodig og hyggelig på alle mine spørsmål i sommervarmen og hjalp meg med det jeg ønsket. Det har han gjort tidligere også. Kvinnelig kollega var også veldig flink. Kort ventetid.

Power.no - Majorstuen からの回答
Super service, vennlige og imøtekommende personell i en ryddig og oversiktlig butikk, hyggelig atmosfære.

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。
Trustpilot におけるレビュー プロセスの詳細についてはこちらをご覧ください。