POWER.se - Gävle レビュー

TrustScore 5段階評価の4

Valbovägen 331, 818 32 Valbo, Gävleborgs län, SE

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち4の評価

Jag var egentligen 5 stjärnor nöjd med uppmärksamheten jag fick i butiken men inser när jag kommer hem att klockan jag köpte hade 24h laddning och inte 10 dgr som vi pratade om att jag ville ha! Ba... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Det gick snabbt att få hjälp av säljare i butiken. Hon var lyhörd för våra önskemål. Köpet var snabbt ordnat. Hemtransport kunde ordnas inom tre vardagar. Varan, en tvättmaskin, har vi fått idag så de... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Jag uppskattade verkligen servicen. Jag kom dit för att köpa en MacBook, när jag stod och kollade frågades jag om jag ville ha hjälp, och sa att jag funderade lite. Då fick jag lite space så jag kunde... もっと見る

企業情報

• Valbovägen 331, 818 32, Valbo, Gävleborgs län, スウェーデン

• 08 517 66 000
Promotion box for POWER.se - Gävle

Veckans kampanj

Se veckans utvalda deals!

ほぼ満足

Trevlig personal

Trevlig personal. Snabb service

2026年9月2日

Hej Sören,

Tack för din fantastiska recension och fem stjärnor! Det gläder oss att du upplevde personalen som trevlig och servicen som snabb. Vi ser fram emot att få välkomna dig tillbaka till POWER Gävle framöver.

Hej Eva-Lena,

Tack för din fina recension och fyra stjärnor! Det gläder oss att du upplever vår personal i Gävle som trevlig och kunnig. Det är precis så vi vill att det ska kännas när du besöker oss. Vi hoppas att få välkomna dig tillbaka snart igen.

5つ星のうち5の評価

Bra bemötande personal som hjälper med på butik

bra och snabb hjälp

Hej Thi Thuy Tien,

Tack för den fantastiska recensionen! Det gör oss riktigt glada att höra att du fick bra bemötande och snabb hjälp i vår butik i Gävle. Vi ser fram emot att få välkomna dig tillbaka en annan dag.

5つ星のうち1の評価

Jag köpte den två gånger

Jag köpte den två gånger, men när jag fick den fanns det ingenting kvar... och det är en dålig känsla....tack

Hej ahmadrashad alyabroudi,

Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse med oss 😊 Det är väldigt tråkigt att höra att du fick tomma paket vid två tillfällen, och jag förstår verkligen att det skapar en dålig känsla. Det är inte den upplevelse vi vill att du ska ha hos oss.

Din feedback har skickats vidare till butiken i Gävle så att de kan titta närmare på vad som har hänt med dina beställningar och pakethanteringen 🤗 Vi kommer att se över rutinerna kring plock och packning för att undvika att något liknande händer igen.

Vi hoppas att du ger oss en ny chans att leverera en bättre upplevelse nästa gång ✨

Kind Regards POW, POWERs AI assistant

5つ星のうち5の評価

Hittade det jag skulle ha på en gång

Hittade det jag skulle ha på en gång. Det gick snabbt i kassan. Trevlig personal.

Hej Margareta,

Vad roligt att höra att du hittade det du letade efter på en gång och att besöket flöt på så smidigt. Det är alltid fantastiskt att få komma in i en butik och få både snabb service och trevligt bemötande. Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse med oss.

5つ星のうち5の評価

Det blev ett snabbt och enkelt inköp

Det blev ett snabbt och enkelt inköp. Hade redan bestämt vad jag skulle ha.

Var till Elgiganten först, men vände ut igen efter tjat om allt möjligt.

Hej Eva,

Tack för en fantastisk recension! Det gläder oss verkligen att du fick ett snabbt och enkelt inköp hos oss i Gävle. Att kunna gå in och hämta det man redan har bestämt sig för, utan krångel, är precis så vi vill att det ska fungera. Vi uppskattar verkligen att du valde POWER efter att ha haft en mindre bra upplevelse någon annanstans. Välkommen åter!

5つ星のうち3の評価

Ja den första Dator var ju trasig så…

Ja den första Dator var ju trasig så fick åka ex antal mil tillbaka och hem igen för jag fick en otroligt ledsen på sin födelsedag. Vi hade tagit över en IT teckniker som skulle hjälpas även den dagen.

Hej Jennie,

Tack för att du delar din upplevelse med oss. Det låter som en otroligt frustrerande situation, särskilt när det rörde sig om en födelsedag och dessutom innebar extra resor. Vi vill gärna se över vad som hände här. Om du kontaktar vår kundservice direkt kan en specialist hjälpa dig att titta närmare på ditt ärende.

Idetstorahela var det bra

Idetstorahela var det bra, men ganska virrigt av personalen. Betalningen (hur och när), var ska vi hämta tvättmaskinen och väl på lagret visste dom inte var maskinen var. Men till slut fick vi maskinen och kunde åka hem.

Hej Liisa,

Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse med oss! Det är roligt att höra att ni i slutändan fick er tvättmaskin och kunde åka hem nöjda. Vi noterade att det var lite rörigt kring betalning, var ni skulle hämta varan och att personalen hade svårt att hitta maskinen på lagret. Vi tar med oss denna feedback och kommer att se över våra rutiner för att göra upplevelsen smidigare framöver.

Inga konstigheter alls

Inga konstigheter alls. Jättenöjd

Hej Mattias,

Stort tack för din fantastiska recension och fem stjärnor! Det gläder oss verkligen att allt fungerade klockrent från början till slut och att du är jättenöjd med ditt besök hos oss i Gävle. Det är precis så vi vill att det ska vara, inga konstigheter alls, bara bra service och rätt produkt. Vi hoppas att vi får välkomna dig tillbaka en annan dag.

5つ星のうち1の評価

Bokat och betalat en vara via webben

Bokat och betalat en vara via webben, får ett meddelande om att den kan hämtas och strax därefter ett meddelande om ett varan är dubbelbokad. Får ett erbjudande om att den kan beställas.

Vid besök i butiken så vill jag få tillbaka de pengar som jag förbetalt. Och en återbetalning kommer jag få först efter 2 till 3 arbetsdagar, teknikutveckling ... dubbelbokning och kan ej genomföra ett återköp på en gång.

Det är egentligen ett minusbetyg och ett försök till fastlåsning då beloppet inte är en själv tillhanda för ett köp i en annan butik.

Förbetalning rekommenderas inte.

自発的なレビュー

Hej Anders!

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vi förstår absolut att det känns snopet att först få besked om att en vara kan hämtas och sedan få veta att beställningen ändå inte kan genomföras. Det är en sådan situation där man gärna hade sluppit den extra turen.

Vi förstår också din synpunkt kring att pengarna inte blir tillgängliga omedelbart när en återbetalning genomförs. Vi beklagar därför att köpet inte blev så enkelt och smidigt som du hade räknat med. Samtidigt uppskattar vi att du berättar vad som inte fungerade bra för dig, särskilt eftersom sådana här situationer kan vara svåra att upptäcka innan de faktiskt inträffar.

Vi hoppas att din feedback kan bidra till att vi fortsätter se över hur information kring lagerstatus, bokningar och återbetalningar upplevs. Vi håller med om att det är viktigt att det känns tydligt vad som händer med en order när förutsättningarna förändras.

Tack igen för att du tog dig tiden att lämna ett så utförligt omdöme.

Allt gott,
Ebba på POWER!⚡

5つ星のうち5の評価

Trevlig och hjälpsam personal som gav…

Trevlig och hjälpsam personal som gav tips och råd utan att vara påflugen

2026年8月27日

Hej Joakim,

Vad roligt att läsa om din upplevelse i vår Gävle-butik! Det är fantastiskt att höra att personalen var trevlig och hjälpsam och kunde ge tips och råd på ett avslappnat sätt. Det är precis så vi vill att ett besök hos oss ska kännas. Tack för att du tog dig tid att dela din feedback med oss.

Trevliga personal

Trevliga personal

Hej Ahmad,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att du hade en så bra upplevelse och att personalen i Gävle gjorde ett gott intryck.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att lämna ditt omdöme.

Bästa servicen

Bästa servicen, så nöjd🎉

Hej Ann-charlotte,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att du är så nöjd med servicen i Gävle.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse, och hoppas att vi får möjlighet att hjälpa dig igen.

5つ星のうち4の評価

Bra kunskap hos personalen men lång…

Bra kunskap hos personalen men lång väntan till kassan. Kvittot helt oläsligt. Hur går det med garantin då??

Hej Birgitta,

Tack för din recension och för att du lyfter både det som fungerade bra och det som kan bli bättre.

Vad gäller garantin är kvittot ditt garantibevis, och garantitiden varierar vanligtvis mellan 1 och 3 år beroende på produkt. Om leveransen tog längre tid än normalt börjar garantin gälla från den dag produkten överlämnades. Serienumret finns på själva produkten, inte på kvittot.

Om kvittot är oläsligt kan du, om dina uppgifter registrerades vid köpet, hitta kvittoinformation via MyPOWER. Du kan också ta med produkten till varuhuset, där en bedömning av servicebehov och skick görs på plats.

5つ星のうち5の評価

Mycket trevlig och kunnig säljare

Mycket trevlig och kunnig säljare på vitvaruavdelningen som också upplevdes ärlig. Något jag inte upplevt tidigare på Power.

Hej Frank,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse.

Det är väldigt roligt att höra att du fick ett trevligt, kunnigt och ärligt bemötande på vitvaruavdelningen i Gävle. Sådana upplevelser betyder mycket, och vi uppskattar att du tog dig tid att skriva om det.

Snabb

Snabbt och enkelt

Hej Ibrahim,

Tack för din fina recension! Härligt att höra att upplevelsen var snabb, smidig och enkel.

Super👍

Supertrevlig säljare som kunde mycke om produkten och svarade på alla frågor vi hade innan köpet👍👍

Hej Jeanette,

Tack för de fina orden och för att du tog dig tid att lämna omdömet.

Det är verkligen roligt att höra att du fick ett trevligt bemötande och tydliga svar inför ditt köp. Vi uppskattar att du delar med dig av din upplevelse från POWER Gävle.

Väldigt fint bemötande

Vi fick ett väldigt fint bemötande av all personal vi hade kontakt med i butiken. Vi hade även glömt att köpa ett golvskydd så de hjälpte oss att välja ut det som passade bäst för vår modell av kylskåp.

Hej Hans,

Tack för att du delar med dig av din fina upplevelse.

Det är verkligen roligt att höra att ni fick ett så gott bemötande i butiken och att personalen även kunde hjälpa er att hitta rätt golvskydd till er kylskåpsmodell.

Vi uppskattar att ni tog er tid att lämna ert omdöme. Vänliga hälsningar POW, POWER Kundservice AI på uppdrag av POWER Gävle⚡

5つ星のうち3の評価

Har kunnat få mer hjälp med överföring…

Har kunnat få mer hjälp med överföring av data

Hej LARS,

Tack för att du delar din upplevelse. Det är värdefullt att få veta att du hade önskat mer hjälp med överföringen av data, och vi tar med oss den återkopplingen vidare.

Vi hoppas ändå att besöket i Gävle i stort fungerade bra och uppskattar att du tog dig tid att lämna ett omdöme.

Hej Eva,

Tack för de fina orden. Det är väldigt roligt att höra att du fick bra bemötande och service i Gävle, och vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。