POWER.se - Gävle レビュー

TrustScore 5段階評価の4

Valbovägen 331, 818 32 Valbo, Gävleborgs län, SE

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち4の評価

Idetstorahela var det bra, men ganska virrigt av personalen. Betalningen (hur och när), var ska vi hämta tvättmaskinen och väl på lagret visste dom inte var maskinen var. Men till slut fick vi maskine... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Jag var egentligen 5 stjärnor nöjd med uppmärksamheten jag fick i butiken men inser när jag kommer hem att klockan jag köpte hade 24h laddning och inte 10 dgr som vi pratade om att jag ville ha! Ba... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Det gick snabbt att få hjälp av säljare i butiken. Hon var lyhörd för våra önskemål. Köpet var snabbt ordnat. Hemtransport kunde ordnas inom tre vardagar. Varan, en tvättmaskin, har vi fått idag så de... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Jag uppskattade verkligen servicen. Jag kom dit för att köpa en MacBook, när jag stod och kollade frågades jag om jag ville ha hjälp, och sa att jag funderade lite. Då fick jag lite space så jag kunde... もっと見る

企業情報

• Valbovägen 331, 818 32, Valbo, Gävleborgs län, スウェーデン

• 08 517 66 000
Promotion box for POWER.se - Gävle

Veckans kampanj

Se veckans utvalda deals!

ほぼ満足

過去12か月のレビュー数: 14,909

レビューを書く

5つ星のうち3の評価

Lite dåligt med personal

Lite dåligt med personal. Man får leta efter innan någon kommer.

2026年6月26日

Hej Irena,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse.

Det ska vara enkelt att få hjälp i varuhuset, så det är förstås inte bra när du behöver leta efter personal. Vi uppskattar att du lyfter det och tar med oss din feedback vidare.

Vi hoppas ändå att ditt besök i Gävle i övrigt fungerade bra.

5つ星のうち1の評価

Otydlig storleksinformation på Apple Watch vid leverans

Jag beställde en Apple Watch Series 3 med M/L-band i 44 mm enligt min order. När jag öppnade produkten såg jag att storleken inte stämde helt med vad jag hade beställt, och det stod 46 mm på förpackningen. Detta gjorde mig osäker eftersom det inte matchade min beställning.

Annars fungerade leveransen bra och jag har kontaktat kundservice för att få klarhet i situationen. Jag tycker att företaget kan bli tydligare med produkt- och storleksinformation för att undvika missförstånd.

Hej Tesfaye,

Stort tack för att du har tagit dig tid att dela med dig av din upplevelse hos oss. Det är väldigt roligt att höra att leveransen fungerade bra och att du är nöjd med den biten av ditt köp.

Vi uppskattar verkligen att du gör oss uppmärksamma på otydligheten kring produktens storleksinformation. Vi strävar alltid efter att vara så precisa som möjligt, och din feedback är värdefull för att vi ska kunna förbättra oss och undvika liknande missförstånd framöver.

Smidigt och enkelt

Hej Simon,

Tack för de fina orden! Härligt att höra att allt upplevdes smidigt och enkelt.

Vänliga hälsningar Erik, POWER Kundservice på uppdrag av POWER Gävle⚡

5つ星のうち4の評価

Kassan kollade att jag fått rätt toner…

Kassan kollade att jag fått rätt toner till skrivaren jag köpt hos er.

2026年6月25日

Hej Johnny,

Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Det är väldigt fint att höra att du fick hjälp i kassan att kontrollera att tonern passade skrivaren. Sådant gör stor skillnad och vi uppskattar att du delar med dig av din upplevelse.

5つ星のうち2の評価

Jag ville köpa en varor men jag fick…

Jag ville köpa en varor men jag fick ingen hjälp

Hej Hamdi!

Tack för att du tog dig tid att skriva till oss! Det var tråkigt att läsa att du inte fick den hjälp du hade hoppats på när du besökte oss. Vi vill att det ska kännas enkelt att få hjälp när man har frågor eller funderingar inför ett köp och vi förstår att upplevelsen inte blev som du hade tänkt dig den här gången.

Vi uppskattar verkligen att du delar med dig av din upplevelse eftersom den hjälper oss att bli bättre. Vi tar med oss din feedback och ser över hur vi kan bli ännu bättre på att finnas tillgängliga när någon behöver hjälp i varuhuset.

Nästa gång hoppas vi att du möts av den service och det bemötande som vi vill erbjuda!

Ha en fin dag,
Ebba på POWER!⚡

5つ星のうち4の評価

Vi känner oss lurade av en påstridig…

Vi känner oss lurade av en påstridig försäljare som fick oss att byta abonnemang på telefonen till något vi inte ville ha! Dessutom sa han att det var samma som vi hade, vilket det inte var😡 var in i butiken igen och fick bättre hjälp denna gång av försäljaren som förklarade mer ingående om allt som vi inte förstått. Känns bättre nu.

POWER.se - Gävle からの回答

Tack för att ni tog er tid att skriva till oss. Det var förstås inte den känslan vi hade velat att ni skulle få från början. När det gäller abonnemang är det viktigt att allt känns tydligt och att man känner sig säker på vad man väljer.

Därför är vi samtidigt väldigt glada över att ni kom tillbaka till butiken och fick en mer utförlig genomgång. Det låter som att många av frågetecknen kunde rätas ut, och det är alltid skönt när saker blir tydligare.

Vi uppskattar verkligen att ni även lyfter fram att ni fick bättre hjälp vid ert andra besök. Att få höra både det som kan förbättras och det som fungerade bra betyder mycket för oss.
Tack igen för att ni delade med er av er upplevelse. Vi hoppas att ni får glädje av er lösning framöver!

Ha en fin dag,
Ebba på POWER!⚡

5つ星のうち3の評価

Lång leveranstid ….

Tog 7 dagar inkl helgdagar innan gräsklipparen kom och då fick jag inget SMS innan utan gick själv in för att ringa då det stod att den var klar för avhämtning ( fick mail typ samtidigt).
Gick inte heller att ringa till affären några dagar innan.

2026年6月24日

Hej Lott,

Tack för att du delar med dig. Det låter som att leveransen och aviseringen inte fungerade så smidigt som de borde, och det förstår jag att du reagerade på.

Det är också bra att du lyfter att butiken inte gick att nå per telefon. Våra butiker kan inte kontaktas direkt via telefon, så hjälp och uppdateringar kring order brukar i stället visas via MyPOWER, orderstatuslänken i bekräftelsemailet samt via e-post eller SMS när det finns nya uppdateringar.

Vid Click & Collect skickas normalt ett SMS när ordern är redo för upphämtning, och det kan även komma ett mejl. Om aviseringen uteblir är det förståeligt att upplevelsen blir onödigt krånglig.

Tack för att du tog dig tid att lämna omdömet. Den här typen av återkoppling är värdefull.

Med vänlig hälsning Erik, POWER Kundservice på uppdrag av POWER Gävle⚡

5つ星のうち5の評価

Mycket nöjd med säljare Najjibullah…

Mycket nöjd med säljare Najjibullah 711660 på Power i Valbo. Han var hjälpsam över förväntan så cred till honom 😊

2026年6月24日

Hej Marlen,

Tack för din fina recension! Det är verkligen roligt att höra att du fick så bra hjälp i Valbo och att besöket överträffade dina förväntningar.

Vi uppskattar att du tog dig tid att lyfta fram den positiva upplevelsen.

Kind regards Erik, POWER Kundservice on behalf of POWER Valbo⚡

Hej Agne,

Tack för din fina recension.

Vad roligt att höra att du fick hjälp att hitta det du behövde köpa. Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Service

Snabb och bra service av kunnig personal !

2026年6月23日

Hej Håkan,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att du fick snabb och bra service av kunnig personal i Gävle.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse, och vi hoppas att vi får hjälpa dig igen framöver.

5つ星のうち4の評価

Fick tag på det jag skulle ha och…

Fick tag på det jag skulle ha och betalade. Inget märkvärdigare än det.

Hej Björn,

Tack för din recension! Härligt att du hittade det du behövde och att köpet gick smidigt, även om det var rakt på sak.

Välkommen tillbaka.

Otroligt nöjd kund

Otroligt duktig å snabb, kunnig å trevlig säljare

Hej Tord,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att du hade en så bra upplevelse i Gävle och att du blev hjälpt snabbt, kunnigt och trevligt.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av detta.

Supporten var bra

Supporten var bra. Bra bemötande i butiken.

Hej Kent,

Tack för din fina recension! Det är väldigt roligt att höra att du fick bra support och ett bra bemötande i butiken.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Trevlig och hjälpsam personal

Trevlig och hjälpsam personal

Hej Lise-Lotte,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att du upplevde personalen i Gävle som trevlig och hjälpsam.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse, och vi hoppas att få välkomna dig igen.

Trevlig personal

Hej Carin,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att du hade en så bra upplevelse och att personalen i Gävle gjorde ett trevligt intryck.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig.

KUNG SMUFFE

KUNG SMUFFE LEVERERAR DUNDER DEAL WALLA

Hej Ketsper,

Tack för din fina recension! Härligt att höra att du är nöjd och att upplevelsen levererade ordentligt.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig.

5つ星のうち5の評価

Väldigt bra bemötande och snabb…

Väldigt bra bemötande och snabb leverans🙂🙂🙂👍

Hej Lennart,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att du är nöjd med både bemötandet och den snabba leveransen.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse och hoppas att du blir lika nöjd nästa gång också.

5つ星のうち1の評価

Som turist med utländskt pass och…

Som turist med utländskt pass och bosatt i ett annat land ska man kunna få tillbaka en del av momsen. Detta fungerar utan problem hos andra butiker, men personalen på Power verkade helt sakna kunskap om processen och påstod felaktigt att det räckte att visa upp kvittot. Deras felaktiga information kostade mig pengar.

Hej Elva,

Tack för din feedback. Vi förstår att det här skapade stor irritation, särskilt när felaktig information från personalen ledde till att du förlorade pengar på momsåterbetalningen.

Det ska inte behöva hända, och vi beklagar verkligen att det blev så här. För att få hjälp med momsåterbetalningen rekommenderar vi att du besöker vår butik så kan de hjälpa dig att reda ut detta och se vad vi kan göra.

BRAAAA

Personal, pris, service

Hej Refik,

Tack för den fina recensionen!

Det är väldigt roligt att höra att du är så nöjd med personal, pris och service i Gävle.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse, och vi hoppas att vi får möjlighet att hjälpa dig igen framöver.

5つ星のうち2の評価

Extremt lång väntetid vid kassan

Extremt lång väntetid vid kassan då en person skötte både kundservice och kassan, fel produkt hade blivit hämtad vid "click & collect vilket gjorde vänte tiden ännu längre.

Från att jag kommit till kassan till betalning hade säkert 15-20 min gått, hade jag inte gjort "click & collect" hade jag lämnat och gjort mitt köp vid annan butik

Personalen var trevlig, och ursäktade för fördröjningen så inget illa menat mot hen.

POWER.se - Gävle からの回答

Tack för att ni tagit er tid att lämna ett omdöme. Vi beklagar den negativa upplevelsen ni hade gällande väntetiden i kassan och hanteringen av er Click & Collect-order. Det är givetvis inte den servicenivå vi strävar efter, och vi förstår att det skapade irritation när både bemanningen och plockningen av varan brast.

Vi är mycket tacksamma för er förståelse gentemot vår kollega som hjälpte er, och vi kommer att föra er feedback vidare till butiksledningen för att säkerställa att vi har rätt resurser på plats för att ge våra kunder en effektiv och bra upplevelse.

Vi hoppas att ni får stor nytta av er nya vara och önskar er en fortsatt fin dag.

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。