POWER.se - Högsbo レビュー

TrustScore 5段階評価の4

Lona Knapes gata 1, 421 32 Västra Frölunda, Göteborg, SE

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Först träffade jag en säljare som verkade vara mest intresserad av att sälja dyrt. Sedan hade jag tur att träffa en annan säljare som verkligen engagerade sig och dessutom föreslog billigare alternati... もっと見る

5つ星のうち3の評価

Hittade min vara snabbt. Dock fick jag intrycket att stämningen bland personalen i butiken inte var så god. Ingen arbetsglädje eller glädje överhuvudtaget faktiskt. Fick vänta en stund i kassan (trots... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Den försäljarn var bra och talade om allt som jag frågade. Sen kunde man välja till saker om det händer fel eller något annat. Har köpt en viktig sak om det händer något i diskmaskinen då har jag 10... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Otroligt proffsigt bemötande utan något strul. Lämnade min gamla vara pga av fel och fick frågan om jag ville ha pengarna tillbaka eller ny vara. Gick in och hämtade ett nytt tangentbord som visade s... もっと見る

企業情報

• Lona Knapes gata 1, 421 32, Västra Frölunda, Göteborg, スウェーデン

• 08 517 66 000
Promotion box for POWER.se - Högsbo

Veckans kampanj

Se veckans utvalda deals!

ほぼ満足

Bra bemötande kunnig personal

Bra bemötande kunnig personal

2026年7月23日

Hej Tommy,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att du fick ett bra bemötande och mötte kunnig personal i Högsbo. Sådan återkoppling betyder mycket och vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig.

Ganska ointressant personal

Ganska ointressant personal. Verkade besvärligt att jag hade en c&c

2026年7月23日

Hej Xx,

Tack för att du delar med dig. Det är tråkigt att besöket i Högsbo inte kändes särskilt välkomnande, särskilt när du hämtade med click & collect.

Vi uppskattar att du tog dig tid att lämna omdömet. Sådan återkoppling är viktig och hjälper oss att se var upplevelsen kan bli bättre.

Hej Marcus,

Tack för din fina recension! Härligt att höra att du upplevde både priset och köpet som smidigt, och att upphämtningen fungerade bra.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

5つ星のうち2の評価

Rörigt och okunnig personal

Rörigt och okunnig personal! Hade beställt varor för upphämtning. Fick besked att hämta i kassan. Där visste ingen nånting, visade sig att grejerna skulle hämtas på lagret. Väl där tar det jättelång tid och allt är inte med... Påpekar detta. Tar ännu längre tid. Sen ser jag att en av grejerna ser konstig ut, då involveras 3 olika medarbetare innan vi till slut kommer fram till en lösning. 40 (!) minuter senare lämnar jag. Stor idé att förboka?!?

2026年7月20日

Hej Björn,

Tack för att du delar med dig av detta, Björn. Det låter verkligen som en frustrerande upphämtning, särskilt när en förbokat order först hänvisas fel, sedan tar lång tid att få fram och dessutom inte är komplett. 😊

Det är inte den upplevelse vi vill ge, och jag förstår att du ifrågasätter nyttan med att förboka när processen blev så rörig och drog ut till 40 minuter. Din återkoppling om både upphämtningsrutinen, kommunikationen i butiken och hanteringen på lagret har tagits vidare internt för genomgång. 💬

Tack för att du uppmärksammade oss på detta. Den här typen av synpunkter är viktiga för att vi ska kunna förbättra både service och upphämtning framöver. 🤗

5つ星のうち1の評価

Hej Ing-Marie,

Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse. Det är väldigt fint att höra att du fick bra och informativ hjälp i Högsbo 😊

Din återkoppling har förts vidare till butiken så att den kan delas med medarbetaren och teamet där 💬✨

Vi uppskattar verkligen att du berättade detta. Sådan feedback betyder mycket och hjälper oss att fortsätta ge bra service även framöver 😊

Snabbt

Snabbt, kunnigt mao bra sortiment och service!

2026年7月19日

Hej JAN,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att du upplevde besöket som snabbt, kunnigt och med bra sortiment och service.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Välkommen tillbaka!

5つ星のうち5の評価

Bra service och smidigt sätt att handla…

Bra service och smidigt sätt att handla 👍

Hej Tom,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att du upplevde både bra service och ett smidigt sätt att handla hos POWER Högsbo.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse och hoppas att vi får hjälpa dig igen framöver.

5つ星のうち5の評価

Superbra säljare som verkligen gjorde…

Superbra säljare som verkligen gjorde sitt allra bäst🙏🏻
Supernöjd med all

2026年7月18日

Hej Birgitta,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att du fick så bra hjälp i Högsbo och att du är supernöjd med upplevelsen.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av detta.

5つ星のうち4の評価

Fanns endast ett ex kvar av varan

Fanns endast ett ex kvar av varan. Emballage var trasigt så de drog av 1000 skr. När jag packade upp visade det sig att det var stora skador på varan. Fick den bytt snabbt och smidigt med transport ordnat av butiken. Tråkigt med få exemplar i butik men de löste problemet på bästa tänkbara sätt!

Hej Rikard,

Tack för att du delar med dig. Det var förstås tråkigt att varan hade stora skador vid uppackning, men väldigt roligt att höra att butiken kunde lösa det snabbt och smidigt med byte och transport.

Vi uppskattar också att du lyfter både det som inte fungerade och att det ändå slutade på bästa sätt. Den typen av återkoppling är värdefull.

Nöjd med inköpet

Nöjd med senaste inköp av skrivarpatroner😀

Hej Mikael,

Tack för din fina recension! Härligt att höra att du är nöjd med ditt senaste köp av skrivarpatroner och att allt fungerade bra.

5つ星のうち4の評価

Både köpet och leveransen av spisen…

Både köpet och leveransen av spisen gick bra och snabbt. Bring bar in den nya spisen och tog med den gamla som överenskommet. Vi trodde dock att de skulle ta med den nya spisens förpackningsmaterial. Bring förklarade dock att de inte får packa upp den nya spisen eftersom installation inte var beställd utan endast inbärning. Ingen stor sak fast lite oklart när vi köpte spisen.

2026年7月14日

Hej Per,

Tack för att du delar med dig. Vad roligt att höra att både köpet och leveransen gick smidigt och snabbt, och att den gamla spisen togs med som planerat.

Det är också värdefullt att du lyfter att informationen kring emballaget upplevdes som lite otydlig vid köpet. Vi tar med oss den synpunkten, eftersom tydliga förväntningar inför leverans gör stor skillnad.

Hej Hans,

Tack för din fina recension. Härligt att höra att allt var lätt och smidigt, precis som det ska vara.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig.

Hjälpsam personal.

Hjälpsam personal.

2026年7月14日

Hej Sara,

Tack för din fina recension! Det är väldigt roligt att höra att du upplevde personalen i Högsbo som hjälpsam. Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Hej Amer,

Tack för din fina recension! Härligt att höra att Click & Connect fungerade utmärkt och att allt gick smidigt.

Hej Jack,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att du fick ett kanonbra bemötande och bra service i Högsbo.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse, och vi hoppas att vi får hjälpa dig igen framöver.

5つ星のうち3の評価

Känns likadant som när det var media…

Känns likadant som när det var media markt. Säljarna hovrara som gamar över en och stressar till köp och beslut. Ingen hjälp i frågor eller har någon kunskap. Riktigt jobbigt, handlar så mycket hellre online

2026年7月12日

Hej kund,

Tack för att du delar med dig. Det låter som att besöket i Högsbo inte gav den hjälp och det lugn du hade väntat dig, och det är tråkigt att upplevelsen kändes stressande.

Vi uppskattar att du lyfter både bemötandet och känslan i butiken. Den typen av feedback är viktig och tas vidare för att se över hur upplevelsen kan bli bättre.

Det är också värdefullt att du berättar att du hellre handlar online när butiksmiljön inte känns rätt. Vi hoppas att ett framtida köp, oavsett kanal, ska kännas smidigare och mer hjälpsamt.

5つ星のうち2の評価

Jag gillade inte att bli erbjuden att…

Jag gillade inte att bli erbjuden att byta mobilabonnemang i samband med köpet. Det kändes ”fel”. Personalen var trevlig och inte påstridig men situationen kändes obekväm.

2026年7月5日

Hej Anna,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Det är tråkigt att höra att erbjudandet om att byta mobilabonnemang i samband med köpet kändes fel och obekvämt, även om bemötandet i övrigt var trevligt. 😊

Den här typen av återkoppling är viktig, och vi har därför fört den vidare till varuhuset så att de kan se över hur sådana erbjudanden tas upp i säljsituationen. 💬

Vi uppskattar att du tog dig tid att berätta detta, och vi hoppas att du får en bättre helhetsupplevelse nästa gång. 🤗

5つ星のうち4の評価

Jag är nöjd med min köp och vi kommer…

Jag är nöjd med min köp och vi kommer handla mer .

2026年7月12日

Hej Aso,

Tack för din fina recension! Det är verkligen roligt att höra att du är nöjd med ditt köp och att ni gärna handlar hos oss igen.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Varmt välkommen tillbaka.

Hej Madeleine,

Tack för de fina orden! Det gläder oss att du fick ett trevligt och kunnigt bemötande i Högsbo.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Trevligt lokal bra erbjudanden

Trevligt lokal bra erbjudanden
Trevligt personal

2026年7月10日

Hej Karim,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att du uppskattade både lokalen, erbjudandena och det trevliga bemötandet i Högsbo.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。