Först träffade jag en säljare som verkade vara mest intresserad av att sälja dyrt. Sedan hade jag tur att träffa en annan säljare som verkligen engagerade sig och dessutom föreslog billigare alternati... もっと見る
企業が回答しました
Hittade min vara snabbt. Dock fick jag intrycket att stämningen bland personalen i butiken inte var så god. Ingen arbetsglädje eller glädje överhuvudtaget faktiskt. Fick vänta en stund i kassan (trots... もっと見る
企業が回答しました
Den försäljarn var bra och talade om allt som jag frågade. Sen kunde man välja till saker om det händer fel eller något annat. Har köpt en viktig sak om det händer något i diskmaskinen då har jag 10... もっと見る
企業が回答しました
Otroligt proffsigt bemötande utan något strul. Lämnade min gamla vara pga av fel och fick frågan om jag ville ha pengarna tillbaka eller ny vara. Gick in och hämtade ett nytt tangentbord som visade s... もっと見る
Lona Knapes gata 1, 421 32, Västra Frölunda, Göteborg, スウェーデン

顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Jag har inte fått denna produkt ännu fanns ej på lager .

POWER.se - Högsbo からの回答
Jag är jätte nöjd power är min bästa elektronisk plats

POWER.se - Högsbo からの回答
Mycket hjälpsam och trevlig personal som guidade oss rätt vid köp av en löparklocka,

POWER.se - Högsbo からの回答
Ett stort tack till Power för ert professionella bemötande, er vänlighet och utmärkta kundservice. Ert engagemang och er respekt för kunder uppskattas verkligen .
Med vänliga hälsningar.

POWER.se - Högsbo からの回答
Inget engagemang. Inga kunder i butik, säljarna brydde sig inte om mig. Stod och pratade med varandra.

POWER.se - Högsbo からの回答
Andreas var väldigt duktig på att ta hand om oss!👍🏼👍🏼👍🏼väldigt tålmodig och trevlig!👏👏👏

POWER.se - Högsbo からの回答
Nöjd i helhet. Fick vänta ganska länge på hjälp ifrån en anställd men å andra sidan så var det väll bra att kunden innan fick ordenligt hjälp

När det bara en i kassan å man får vänta 10 minuter blir det bara en

POWER.se - Högsbo からの回答
Vid min kontakt via er hemsida för butiken på Torpavallen skulle det finnas två st av den varan jag sökte. Jag bokade för avhämtning, fick svar efter en stund att det fanns ingen vara, fel uppgifter i datorn. Sökte då efter varan i Högsbo, där fanns det en styck, jag bokade för avhämtning. Fick svar att jag var Välkommen att hämta varan. När jag kom till Högsbo så fanns det ingen vara att hämta. Hur går det till, plockar man inte fram varan innan man meddelar kunden att varan kan hämtas???????? Hur har ni det med era datasystem?¿???? Två butiker med fel på sina lagersaldo, inte bra! Ingen bra reklam för Power. Mvh Stig-Owe

POWER.se - Högsbo からの回答
Svårt att betygsätta något som levereras om några veckor men betalades på plats…! Personalen tillmötesgående men alltid önskan om ytterligare köp, tänk om kundens behov och efterfrågan fick styra istället för att extra provision lyser i ögonen för merköp. Det tycker ni som företag är bra men gör att jag drar mig för att handla i butik nästa gång.

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。
Trustpilot におけるレビュー プロセスの詳細についてはこちらをご覧ください。