POWER.se - Kungsgatan レビュー

TrustScore 5段階評価の3.5

Kungsgatan 27, 111 56 Stockholm, Stockholm, SE

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち4の評価

Supertrevligt bemötande och snabb och bra hjälp av butikspersonalen! Avdrag på helhetsbetyget, då det inte gick att lösa delbetalning utan mobilt bank-id, trots giltigt id-kort.

5つ星のうち4の評価

Jag vara med invingning på Kungsholmen sist. Jag tror att det ska bli perfekt om du företag räknar 200 produkter som IPhone eller Apple Watch och man kan köpa bara 1 stycken per person. Jag står... もっと見る

5つ星のうち3の評価

En av era manliga försäljare är både misogyna och har svårt att lyssna på vad man säger. Ni behöver förbättra er utbildning av en del av era försäljare. 3 av fyra försäljare var utmärkta men den först... もっと見る

企業情報

• Kungsgatan 27, 111 56, Stockholm, Stockholm, スウェーデン

• 08 51 76 60 00
Promotion box for POWER.se - Kungsgatan

Veckans kampanj

Se veckans utvalda deals!

まあまあ

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 14,909

レビューを書く

5つ星のうち1の評価

No bags to fit what I bought

Picked up a parcel and they didn't have a bag to fit it. Not offered, not for free. I wanted to buy a bag to carry my purchase home and they didn't have any. Terrible customer experience.

2026年6月22日

POWER.se - Kungsgatan からの回答

Thank you for your review.

We can absolutely understand why this felt frustrating. When you're picking up a parcel, it's reasonable to expect there to be a practical way to carry it home, especially if you're prepared to buy a bag and none are available.

We're sorry that the visit left you with that impression. Even small details can make a big difference to the overall experience, and we appreciate you taking the time to highlight this.

All the best, Jinda at POWER!⚡

5つ星のうち4の評価

Ingen nummerlapp vad jag kunde se.

Ingen nummerlapp vad jag kunde se.

2026年6月18日

Hej Lena,

Tack för att du delar med dig. Det låter som att besöket fungerade ganska bra i stort, men att det blev otydligt när du inte såg någon nummerlapp.

Den typen av detaljer gör stor skillnad för upplevelsen, och vi uppskattar verkligen att du uppmärksammar det.

Vi tar med oss din synpunkt vidare. Tack för ditt omdöme.

Superlätt att beställa

Superlätt att beställa, lätt att hämta.
Kanon trevlig personal.

2026年6月15日

Hej Roger,

Tack för den fina återkopplingen.

Det är väldigt roligt att höra att det var smidigt både att beställa och att hämta ut, och att du fick ett så trevligt bemötande i varuhuset.

5つ星のうち5の評価

Trevlig personal och varm och skön…

Trevlig personal och varm och skön inredning.

2026年6月15日

Hej tom,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att du hade en så bra upplevelse hos oss på Kungsgatan och att både personalen och miljön gjorde ett gott intryck.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av detta.

5つ星のうち1の評価

Köpte en vara men,larmet var…

Köpte en vara men,larmet var fortfarande på, mot utgången den började pipa, jag hörde inte, seckehert vackt stoppade mej på trottoaren, alla tittade, det var inte roligt och det var inte mitt fel.

Hej Cristóbal,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse, även om det är mycket tråkigt att höra vad som hände. Vi ber hemskt mycket om ursäkt för situationen som uppstod utanför butiken. Det är absolut inte den bilden vi vill att våra kunder ska få av oss, och vi förstår att det inte var en rolig händelse.

Vi hoppas att du trots denna tråkiga start blir nöjd med din nya vara.

Felix på POWER! ⚡️

5つ星のうち5の評価

Var bra service från säljaren. Trevlig. Gav ett bra intryck.

Var bra service från säljaren.

Hej Otto,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att du fick ett trevligt bemötande och ett så gott intryck i varuhuset.

5つ星のうち1の評価

TV arrived and looked in good condition…but it wasn't

TV arrived and looked in good condition but back of TV has a large dent in the back upper frame. Shipping box and strayfoam was in good condition so I believe it was damaged at the factory?

Hello Jones,

Thank you for your review.
We're glad to hear that the TV arrived and that everything looked good upon delivery. At the same time, it's obviously disappointing to discover damage to the product itself when the packaging appears to be in great condition. It certainly sounds like something that may not have occurred during transit.

We'd be happy to take a closer look into this with you if you'd like. Please feel free to contact us at kundservice@power.se, and we'll be happy to investigate the matter further.

All the best,
Sara at POWER!⚡

Hej allihopa på Kungsgatan

Hej
Tack till alla på Power Kungsgatan för hjälpen.
Professionellt arbete av butikspersonalen.
Med vänliga hälsningar, AD

Hej Andrzej,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att du fick professionell hjälp av teamet på Kungsgatan.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse, och vi hoppas att vi får möjlighet att hjälpa dig igen framöver.

5つ星のうち5の評価

Jag köpt en fin Samsung telefon men det…

Jag köpt en fin Samsung telefon men det var ganska svårt för mig att starta i gång direkt, fick otrolig hjälp av personalen, två tjejer och en kille satsat mycket tid på mig så tacksam till dem! Rekommenderar varmt denna butik ligger på Kungsgatan

Hej Elen,

Tack för att du delar med dig av din fina upplevelse! Det är verkligen roligt att höra att du fick så mycket hjälp med att komma igång med din Samsung-telefon och att teamet i butiken tog sig tid att hjälpa dig ordentligt.

Det uppskattas mycket att du rekommenderar butiken på Kungsgatan, och det låter som att du fick ett varmt och engagerat bemötande.

Jätte bra service

Jätte bra service

Hej Her Ayad,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att du fick jättebra service hos oss på Kungsgatan.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse, och hoppas att vi får hjälpa dig igen snart.

Tack!

Att få bra information för att bestämma mig att ha en abonnemang enlig mina behov.

Hej Margarita,

Tack för de fina orden! Det är verkligen uppskattat att höra att du fick bra information och kunde hitta ett abonnemang som passar dina behov.

Vad roligt att besöket på Kungsgatan hjälpte dig att känna dig trygg i ditt val.

mobil och ps 5

bästa service hela tiden och bästa produkter .........

Hej Lotfi,

Tack för din fina recension! Det är verkligen roligt att höra att du är nöjd med både mobilen, PS5 och servicen i Kungsgatan.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse, och hoppas att du får mycket glädje av dina produkter framöver.

Det är bra

Det är bra Bemöta personal

Hej Genet Mörth,

Tack för din fina recension! Det är väldigt roligt att höra att du är nöjd och att du uppskattade bemötandet från personalen.

Vi hoppas att få välkomna dig igen.

Trevlig och hjälpsam personal

Trevlig och hjälpsam personal som gav mej möjlighet att välja och även kontrollerade så att det blev rätt.

Hej Mona,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att du fick trevlig och hjälpsam service och att besöket gjorde det lättare att välja rätt.

Superproffs!

Köpte nya telefoner till familjen och skulle lämna in gamla telefoner i utbyte. Krånglade till det genom att köpa telefonerna online och gick in med inbytesenheterna en vecka senare. Superproffset Jesper Lundin på Power Kungsgatan med kollegor hjälpte mig och löste allt supersmidigt.

Hej Slaskbob fyrkant,

Tack för den fina recensionen! Det är verkligen roligt att höra att allt löste sig smidigt med både onlineköpet och inbytet, och att ni fick så bra hjälp i varuhuset på Kungsgatan.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Sådant betyder mycket.

5つ星のうち3の評価

Duktig säljare men strulig installation trots köpt "paket".

Duktig säljare, fick mycket bra hjälp. Men strul vid installation. Datorn fungerade inte trots flera dagars hjälp i "sevicerummet"...

Hej Mats,

Tack för att du delar med dig. Det är glädjande att höra att du fick bra hjälp i butiken och att säljaren gjorde ett fint intryck.

Samtidigt är det förstås inte bra att installationen blev strulig och att datorn fortfarande inte fungerade som den skulle trots flera dagars hjälp.

Om du vill få hjälp vidare med just installationen eller fel på produkten, behöver ärendet hanteras via kundservice. Ha gärna ditt ordernummer eller telefonnumret som är registrerat på kvittot till hands, så blir det lättare att hitta uppgifterna.

Med vänlig hälsning Erik, POWER Kundservice på uppdrag av POWER Kungsgatan⚡

5つ星のうち2の評価

Trevligt med ny butik (på Kungsgatan)…

Trevligt med ny butik (på Kungsgatan) men otroligt dåligt kösystem. Kunderna bildar egna flera köer och detta mellan olika hyllsystem med produkter. Jag fick också stå i kö i ca 15-30 minuter innan jag kom fram

2026年6月6日

Tjena Leif!

Stort tack för att du tog dig tid att skriva ett omdöme! Vad kul att du besökte vår nya butik på Kungsgatan och att det känns positivt med en ny butik. Samtidigt tar vi verkligen med oss din upplevelse kring kösystemet och hur flödet upplevs i butiken. Det är viktigt för oss att det ska kännas smidigt och tydligt när man handlar, så det du beskriver är precis sånt vi jobbar vidare med!

Tack för din feedback och varmt välkommen åter,
Saga på POWER!⚡

5つ星のうち5の評価

Jesper ansträngde sig utöver det…

Jesper ansträngde sig utöver det vanliga för att hjälpa oss få den bästa dealen för oss som familj. Vi blev supernöjda, tack Jesper!

Hej Jennifer,

Tack för de fina orden!

Det är verkligen roligt att höra att ni fick så bra hjälp och att ni blev supernöjda. Sådan återkoppling uppskattas mycket.

Toppen service!!

Hej Hannes,

Tack för de fina orden!

Det är verkligen roligt att höra att du fick toppen service.

Toppenläge!

Trevlig personal men galet trång och rörigt under denna öppningsdag

2026年5月29日

Hej Mats,

Tack för att du delar med dig.

Vad roligt att höra att läget uppskattades och att bemötandet var trevligt.

Samtidigt tar vi med oss att det upplevdes trångt och rörigt under öppningsdagen. Den typen av återkoppling är värdefull.

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。