POWER.se - Kungsgatan レビュー

TrustScore 5段階評価の3.5

Kungsgatan 27, 111 56 Stockholm, Stockholm, SE

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち4の評価

Supertrevligt bemötande och snabb och bra hjälp av butikspersonalen! Avdrag på helhetsbetyget, då det inte gick att lösa delbetalning utan mobilt bank-id, trots giltigt id-kort.

5つ星のうち4の評価

Jag vara med invingning på Kungsholmen sist. Jag tror att det ska bli perfekt om du företag räknar 200 produkter som IPhone eller Apple Watch och man kan köpa bara 1 stycken per person. Jag står... もっと見る

5つ星のうち3の評価

En av era manliga försäljare är både misogyna och har svårt att lyssna på vad man säger. Ni behöver förbättra er utbildning av en del av era försäljare. 3 av fyra försäljare var utmärkta men den först... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Köpte nya telefoner till familjen och skulle lämna in gamla telefoner i utbyte. Krånglade till det genom att köpa telefonerna online och gick in med inbytesenheterna en vecka senare. Superproffset Jes... もっと見る

企業情報

• Kungsgatan 27, 111 56, Stockholm, Stockholm, スウェーデン

• 08 51 76 60 00
Promotion box for POWER.se - Kungsgatan

Veckans kampanj

Se veckans utvalda deals!

まあまあ

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 14,990

レビューを書く

5つ星のうち5の評価

Had a great experience buying from power

Had a great experience buying from them

Hi Deepak,

Tack för de fina orden.

Det är verkligen roligt att höra att köpupplevelsen var så bra.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av detta.

Super bra butik

Jag var jätte nöjd

Hej Nebojsa,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att du var jätte nöjd med butiken.

5つ星のうち5の評価

Tack för säljaren som gav information…

Tack för säljaren som gav information och hjälpte mycket. Han var en snäll kille! Tack en gång till. Ursäkta jag glömde hans namn. Mvh Hasan ÖZKAYA

Hej Hasan Ozkaya,

Tack för de fina orden!

Det är väldigt roligt att höra att du fick bra information och vänlig hjälp i varuhuset. Sådan feedback uppskattas verkligen.

Vi hoppas att du blir fortsatt nöjd med ditt köp och varmt välkommen tillbaka.

Allt utmärkte

Hej Mohamed,

Tack för de fina orden.

Det är väldigt roligt att höra att allt var utmärkt och att upplevelsen levde upp till förväntningarna.

5つ星のうち5の評価

När jag kom in fick jag direkt hjälp av…

När jag kom in fick jag direkt hjälp av en väldigt trevlig och kunnig kille.
Han informerade om laddare o övrigt som jag kunde behöva.
TACK!!!

Hej Annalena,

Tack för de fina orden!

Det är verkligen roligt att höra att du fick snabb hjälp och ett trevligt bemötande i varuhuset. Extra kul att hjälpen också gav bra vägledning kring laddare och annat som kunde vara användbart.

5つ星のうち4の評価

Trots att det var mycket folk pga…

Trots att det var mycket folk pga invigning dagen innan tyckte jag att besöket gick relativt snabbt. Lite förvirring med kassakön, men det ordnade upp sig till slut. Nöjd med mitt besök.

Hej Sandra,

Tack för att du delar med dig.

Vad roligt att höra att besöket ändå gick relativt snabbt trots mycket folk, och att det löste sig med kassakön till slut. Det uppskattas verkligen att du tog dig tid att lämna omdöme.

Väldigt bra service

Väldigt bra service

Hej Susanne,

Tack för de fina orden!

Det är verkligen roligt att höra att servicen var väldigt bra.

Visiterade av väktare

Vi handlade min vänina och jag och blev visiterade av väktare när vi kom ut. Vi blev tvunga att visa vad vi hade köpt ochkvitton .
Vi kommer att returnera det.
Hur förklarar ni det.????vilket fruktansvärd upplevelse!!!

Hej Margarita,

Vi ber om ursäkt för den upplevelse du beskriver i samband med ditt besök. Det är tråkigt att höra att säkerhetsrutinerna vid vår nyöppning skapade en negativ känsla, då vårt mål med eventet var att skapa en positiv och spännande dag för alla våra besökare.

Då vi hade en tillfällig kassaorganisation och väldigt många besökare samtidigt, var dessa rutiner en nödvändig del av vårt arbete för att säkerställa att alla transaktioner hanterades korrekt. Vi beklagar att detta gick ut över din kundupplevelse och vi värdesätter att du berättar för oss hur det kändes, så att vi kan bli bättre i framtiden.

Säljaren löste vårt problem

Säljaren löste vårt problem på ett bra sätt genom att lägga beställningar på telefoner till ett bra pris.

Hej Stefan,

Tack för den fina återkopplingen.

Det är verkligen glädjande att höra att problemet löstes på ett bra sätt och att ni fick hjälp med beställningen.

Vi uppskattar att ni tog er tid att dela er upplevelse med oss.

5つ星のうち5の評価

Fue maravilloso 😍 me encantó todo muy…

Fue maravilloso 😍 me encantó todo muy buena atención .

Hola Marylenh,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att allt kändes så bra och att bemötandet uppskattades.

Sådan återkoppling betyder mycket och vi är glada att upplevelsen blev så lyckad.

5つ星のうち2の評価

Okunnig personal på kassan

Jag skulle betala med faktura men kassa personal gav mig kredit kort och sa att det jätte jobb att skapa en faktura för mig.

Hej Mallak,

Tack för att du hör av dig till oss. Vi beklagar att bemötandet i kassan inte motsvarade dina förväntningar och att det uppstod problem när du ville betala med faktura. Vårt mål är alltid att hitta de bästa lösningarna för våra kunder.

Vi vill gärna se över ditt ärende för att se om vi kan korrigera detta i efterhand. Kontakta oss gärna med uppgifter kring ditt köp via mail på kundservice@power.se eller per telefon på 08 517 66 000, så hjälper vi dig vidare därifrån.

Bra upplevelse

Bra service

Hej Zhila,

Tack för att du delar med dig.

Vad roligt att höra om en bra upplevelse och bra service. Det uppskattas verkligen.

5つ星のうち2の評価

Kunskap

Väldigt oorganiserat, personal har kunskapsbrist - kan inte svara på frågor om produkterna, var varorna finns i butiken

POWER.se - Kungsgatan からの回答

Det är mycket tråkigt att höra att ert besök hos oss blev en negativ upplevelse. Vi beklagar att vi inte kunde erbjuda den hjälp och expertis som vi eftersträvar och att butiken kändes oorganiserad.

Vi sätter stort värde på att våra kunder ska känna sig väl omhändertagna och att det ska vara smidigt att hitta rätt produkter. Vi tar till oss av er kritik och arbetar vidare för att höja servicenivån.

Tack för att ni uppmärksammar oss på detta.

5つ星のうち5の評価

Personalen var jätte hjälpsamma och…

Personalen var jätte hjälpsamma och snälla. Fick jätte mycket hjälp

Hej Suna,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att du fick så mycket hjälp och ett så trevligt bemötande i butiken.

5つ星のうち3の評価

Var generellt bra men att ni inte tar…

Var generellt bra men att ni inte tar amex är extremt osmidigt

Hej Erik,

Tack för att du delar med dig.

Vad roligt att upplevelsen i stort var bra. Samtidigt förstår vi att det känns osmidigt när American Express inte fungerar som betalningsmetod.

Vi tar tyvärr inte emot American Express hos oss.

5つ星のうち1の評価

Bra säljare men dåligt att systemet för…

Power håller inte vad de lovar och har misskött kommunikationen därefter. Det går inte att lita på Power vad det verkar. Jag är väldigt, väldigt besviken på Power! Jag var den förste att beställa, i kungsgatan-butiken, två TV. Säljaren fick inte till leveransen i systemet pga dåliga rutiner. Det tar cirka 30 min. Säljarens överordnad kommer för att hjälpa till. Det går inte utan de gör en snabblösning för att ordna. Jag får där på plats besked om att Bring ska återkomma inom 2-3 dagar när leverans kan ske. Sen svarar Power-kundtjänst här på trustpilot att jag kan spåra min försändelse på power.se . Men det går inte! Har den personen ens koll på mitt ärende eller tittat om jag kan spåra min försändelse??? Sen får jag mail-besked från kundtjänst, 4 dagar senare, att mina varor kommer 6 veckor efter köp för att varan inte finns i lager. Hur är det möjligt när jag var den förste på plats och la in ordern??? Detta innebär dålig reklam för Power. Jag kan inte rekommendera Power. Uselt! Bristfällig information! Power håller inte vad de lovar och struntar i vem som har lagt en order först!

Hej Andreas,

Tack för att du delar med dig.

Det är verkligen fint att höra att bemötandet i butiken var bra.

Samtidigt förstår jag att det blir frustrerande när leveransen drar ut på tiden och informationen känns oklar.

Du kan följa statusen för din order på ditt MyPOWER konto under Köp, eller via länken för orderstatus i ditt bekräftelsemail.

Om varan har skickats kan du även se spårningsinformation där.

Vi skickar också uppdateringar via e post och SMS om det uppstår en försening.

Öppningsdag

Var på öppningsdag och upplevde det som bra uppstyrt. Fick väldigt bra hjälp från personalen och som även hanterade det höga trycket från kunder väldigt professionellt. Så imponerad!

Hej Sandra,

Tack för de fina orden.

Det är verkligen roligt att höra att öppningsdagen upplevdes som välorganiserad och att hjälpen i butiken gjorde ett så gott intryck.

Extra kul att besöket på Kungsgatan blev en så positiv upplevelse trots högt tryck.

Hej Mozhgan,

Tack för de fina orden!

Det är väldigt roligt att höra att du är nöjd med både produkterna och priserna. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig.

5つ星のうち1の評価

Efter jag väntade flera timmar de har ingen telefon och ni vet själv att det kommer mycket folk. Jag står i 1K flera timmar. Jag kommer inte handla igen i POWER

Ni vet själv att det kommer mycket folk och jag har stått igår flera timmar efter det här jag kommer fram till Butiken de ser vi har ingen telefoner men vi kan hjälpa dig om du flytta hela familjen med abonnemang fixa bra pris varför ni gör så där ni måste ha telefon som ni har reklam som räcker till folk inte bara 200. Jag har stått flera timmar jag och min son och ni har ingen telefon

Hej Ibrahim,

Tack för att du hör av dig till oss. Vi ber om ursäkt för att den långa väntetiden vid butiksöppningen ledde till en besvikelse för dig och din familj.

När vi har kampanjer med mycket begränsat antal varor försöker vår personal på plats ibland att hitta alternativa lösningar för att ändå kunna hjälpa kunden till ett bra pris, till exempel genom olika abonnemangslösningar. Vi förstår dock att detta inte ersätter upplevelsen av att få köpa den produkt man köat för.

Vi arbetar hela tiden med att förbättra våra rutiner vid dessa stora event för att minska väntetider och ge tydligare information till alla som står i kön.

5つ星のうち1の評価

Kaos i kön vid öppningen och jag hade…

Kaos i kön vid öppningen och jag hade väntat sen 20:00 dagen innan och på morgonen trängdes bara folk sig och vakter och personal var otrevliga och gjorde inget åt saken

Hej Erik,

Vi tackar för er feedback, även om vi beklagar att er upplevelse hos oss blev så negativ. Det är mycket tråkigt att höra att den professionalism vi eftersträvar saknades under öppningen och att ni lämnade butiken med en dålig känsla efter en så extremt lång väntan.

Vi ser allvarligt på uppgifterna om hur situationen hanterades av personal och säkerhetspersonal. Detta är information som vi kommer att använda i vårt interna arbete för att förstå vad som gick fel och hur vi måste agera annorlunda vid liknande tillfällen framöver.

Vi hoppas att vi trots detta får chansen att ge er ett betydligt bättre välkomnande vid ett framtida besök.

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。