Powerbanken.dk レビュヌ

1,129
TrustScore 5段階評䟡の4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Totalt useriÞst, at man skal rykke for sin ordre fÞr I gider at kigge pÃ¥ tingene. SÃ¥ til dig, kÊre fremtidige kunde - som med 110% sikkerhed ikke er mig: Hvis du er helt vild med at vente pÃ¥ dine v... もっず芋る

䌁業が回答したした

Fantastisk kundeservice. Tak for hjÊlpen til Tobias. Selvom det produkt vi havde kÞbt endte med at blive refunderet tilbage igen, sÃ¥ gjorde Tobias det til en god og tryg proces. Samt virkelig hu... もっず芋る

䌁業が回答したした

Super Chat service. Har brugt Anker siden de kom frem, nu har jeg sÃ¥ lÊrt RAVpower at kende, via Powerbanken.dk. Jeg fik via chat, en god teknisk forklaring pÃ¥ hvordan de forskellige teknologier... もっず芋る

Jeg kÞbte bÞrne smart watch pÃ¥ Powerbanken.dk. Efter noget tid gik uret desvÊrre i stykker. Jeg ringede til dem og kom hurtig i gennem til venlig dansktalende medarbejder som uden problemer sendte nyt... もっず芋る

䌁業情報

1. 電池店
  2. 携垯電話アクセサリ店
  3. パ゜コンず呚蟺機噚の店
  4. ハむファむ店

Powerbanken.dk に぀いお

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Vores målsÊtning er at blive danskernes foretrukne leverandÞr af powerbanks og opladere og samtidig levere den hÞjeste kvalitet og kundeservice, der er på markedet.

BesÞg os på www.powerbanken.dk og få hjÊlp til det helt rigtige kÞb via vores livechat.

Genvej til vores produktkategorier:

すべおのレビュヌ

(1,129)

過去12か月のレビュヌ数: 9ä»¶

レビュヌを曞く

Super Chat service. Gode råd.

Super Chat service. Har brugt Anker siden de kom frem, nu har jeg så lÊrt RAVpower at kende, via Powerbanken.dk.

Jeg fik via chat, en god teknisk forklaring på hvordan de forskellige teknologier virker sammen, for eksempel hurtig opladning på iPhones, og hvilke kabler/lader.

Måske ikke den billigeste, måske bare de bedste :)

2020幎5月1日

Det kÞre bare!

Det kÞre bare!
Har kÞbt en anker powercore+ powerbank, et andet sted, og da jeg modtager pakken kan jeg se der ikke fÞlger en oplader med til powerbanken. Så ind og sÞg på hvordan og hvorledes. Det ender med jeg går ind på Powerbank.dk for at finde en oplader, og idet bliver der skrevet i chatten, hvorefter jeg svarer og det ender med forskellige muligheder. VÊlger at kÞbe en af de muligheder, omkring formiddag, og allerede tidlig eftermiddag får jeg en mail om mon pakke er sendt. Og nu under 24 timer senere, har jeg lige vÊret ovre hos en GLS pakkeshop og modtaget min Anker oplader!

SÃ¥dan Jacob! Godt arbejde og god service!

2020幎1月24日

Grey Lime powerbank

Jeg fik en Grey Lime powerbank i fÞdselsdagsgave og nu en uge sener er den gået i styrker

2019幎12月19日
Powerbanken.dk ロゎ

Powerbanken.dk からの回答

Hej Jens. Beklager vi fÞrst vender tilbage nu. Jeg synes ikke, at jeg kan finde en henvendelse fra dig på vores mail. Har vi vÊret i dialog omkring ovenstående og fået lÞst det? Hvis den allerede er gået i stykker skal vi selvfÞlgelig have behandlet det som en reklamation.
God dag

Bedste hilsner
Mads, Powerbanken.dk ApS

FÊnomenal kundeservice

FÊnomenal kundeservice. Bestilte en powerbank, men fik den leveret i den forkerte farve. Menneskelig fejl, det sker. Skrev til Jacob og inden 24 timer fik jeg svar og en returlabel. Ingen problemer overhovedet. Kan klart anbefale Powerbanken. De yder en super kundeservice.

2019幎12月12日
自発的なレビュヌ

God service uden overhovet at kÞbe noget :)

Er inde på deres hjemmeside sent om aften ved en 20 tiden, kigger på gave ideer, uden overhovet at gÞre noget selv popper der et lille chat ikon frem med en venlig service medarbejder, Jacob hed han, skriver Hej og spÞrge om han kan hjÊlpe med noget, kan han ikke da jeg bare kigger, men det er virkelig god service klokken 20 om aftnen :)

2019幎12月3日
自発的なレビュヌ

Har kÞbt to Anker ledning 21. Februar 2019.

Har kÞbt to Anker ledning i februar,
hvor den ene ikke virker. Det er ikke raketvidenskab at test en ledning om den oplader eller ikke oplader. Testede den op mod en vens telefon samt min egen og en iPad. Den oplader ikke. Sendte den ind til powerbanken.dk til reklamation nu fungerede ledning lige pludselig og det var de 9 dage om at teste???
Nu vil de ikke betale min fragt samt retur fragt og have testlÞn samt håndteringsgebyr, som overstiger lednings vÊrdi.
Da de ikke betragter det som en reklamation.
Jeg kalder det vrangvillighed for at leve op til deres garantibetingelser.
Kan derfor ikke anbefale at handle med powerbanken
EfterfÞlgende blev jeg blackmailet af powerbanken.dk til at trÊkke mit anmeldelse tilbage:”
Hvis du ikke vil fjerne den, sÃ¥ vil jeg komme med et svar derinde, der desvÊrre nok stiller dig i et dÃ¥rligt lys, da du jo her taget fejl i din vurdering.”

Venlig hilsen/Regards
Jacob Oppenheim

2019幎11月12日
Powerbanken.dk ロゎ

Powerbanken.dk からの回答

Hej Peter

Jeg er ked af, at du skriver denne anmeldelse, da den ikke er korrekt. Som aftalt skriver jeg derfor vores version. Grunden til det sene svar skyldes et langt behandlingsforlÞb, test og kommunikation frem og tilbage.

Du opretter en reklamation i november, hvor du sender et kabel ind til os som du mener er defekt. Da vi får kablet retur og får testet det, så virker kablet i fÞrste omgang uden problemer. Når vi får produkter retur, hvor vi ikke kan lokalisere en fejl med det samme, så forlÊnges behandlingstiden, da vi så vil foretage yderligere test over en lÊngere periode. På den måde kan vi nemmere finde fejl, der opstår periodisk. Efter yderligere test kan vi ikke konkludere, at kablet er defekt, hvilket vi meddeler dig.

Du bliver desvÊrre meget grov og beskylder os for at svindle og truer med retssager. Det er utrolig ubehageligt for os som virksomhed og personer at opleve dette! Vi forsÞger dog stadigvÊk at hjÊlpe dig ved at tilbyde at droppe teknikergebyr og sende kablet retur til dig mod at du betaler fragtomkostninger. Det vil du ikke acceptere og krÊver, at vi betaler for de fragtomkostninger du allerede har haft samt de nye fragtomkostninger.

Efter et par uger, så kommer du uanmeldt forbi vores lager og kontor hvor du krÊver at få kablet udleveret. Vi beder dig om selv lige at teste kablet for at se, om der evt. opstår fejl ved din telefon, men kablet virker igen uden problemer, hvilket du også indrÞmmer. Du kÞrer derefter derfra og vi hÞrer ikke mere fra dig.

Jeg håber stadigvÊk på, at du vil Êndre eller slette denne anmeldelse, da den er misvisende.

Mvh.
Jacob

Fantastisk oplevelse..

Fantastisk oplevelse..
Havde kÞbt et kabel som desvÊrre gik i stykker.
Kontaktede powerbanken og fik med det samme et andet kabel tilsendt..
Super service og meget behagelig telefonsamtale👍

2019幎10月16日