Totalt useriøst, at man skal rykke for sin ordre før I gider at kigge på tingene. Så til dig, kære fremtidige kunde - som med 110% sikkerhed ikke er mig: Hvis du er helt vild med at vente på dine v... もっと見る
企業が回答しました
Fantastisk kundeservice. Tak for hjælpen til Tobias. Selvom det produkt vi havde købt endte med at blive refunderet tilbage igen, så gjorde Tobias det til en god og tryg proces. Samt virkelig hu... もっと見る
企業が回答しました
Super Chat service. Har brugt Anker siden de kom frem, nu har jeg så lært RAVpower at kende, via Powerbanken.dk. Jeg fik via chat, en god teknisk forklaring på hvordan de forskellige teknologier... もっと見る
Jeg købte børne smart watch på Powerbanken.dk. Efter noget tid gik uret desværre i stykker. Jeg ringede til dem og kom hurtig i gennem til venlig dansktalende medarbejder som uden problemer sendte nyt... もっと見る
さまざまな外部ソースから提供された情報
Landbrugsvej 10L, 5260, Odense S, デンマーク
最近のレビュー依頼の記録はありません
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常48時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Hurtig levering og rigtig GOD og seriøs service 👍både på chat og via telefonen ..
Hvis man slog god Kundeservice op så ville man komme ind hos Powerbanken.dk.
Jeg havde noget Håndsprit men havde ikke lige luret der var 2 typer af den samme så jeg skrev en mail for at hører om der var muligt at få det samme i alle produkter og fik hurtigt en mail fra Jacob som sagde selvfølgelig kan det da det.
Thats what's Costumerservice is all about!!
Tak for det og ser frem til at handle hos jer i fremtiden
Hilsen Peter Skovgaard Ordre #163407
Købte et par powerbanks. Desværre viste det sig, at der var fejl i stikkene, der gjorde det problematisk at anvendes dem.
Kontakt til Jacob ved Powerbanken og problemet var hurtigt løst med et par nye powerbanks.
Tak for hurtig og god service. Vil helt sikkert bruge Powerbanken.dk igen.
Købte et trådløst headset der efter nogle måneder begyndte at fejle, med en fejl der kun viste sig i ny og næ. Jeg sendte det retur og de brugte lang tid på at finde fejlen. God, seriøs og ihærdig forretning.
Wow, 🤩 super fast in delivery will definitely buy again from this webshop.
Hurtig og god service.
Bestilte nogle pære i weekenden, fik en mail om mandagen de var pakket og klar til afsendelse. Pakken kom allefede om tirsdagen. Hurtigere kan det sku ikke gøres.
Bestille varer hos powerbanken.dk. Hurtig levering og god service.
God, overskuelig hjemmeside og lynhurtig levering! Samt gode produkter.
Alt fungerede fint ved bestilling og levering.
Hurtig levering og gode produkter.
Jeg har haft 2 reklamationer på de seneste 3 måneder, men der er bare fantastisk service. Ingen diskuteren, de har bare sendt et erstatningsprodukt.
Der handler jeg gerne igen.
Jeg har for nyligt købt en greylime powerstone hos powerbanken.dk
Jeg modtager produktet og det fremstår ikke pakket ind i plastik eller særlig meget emballage. Formentligt pakket ud af en anden.
Jeg finder ud af kablet som følger med kan ikke plugges i powerbanken. Jeg forsøger af flere omgange og det samme gør min kæreste men det er enten i stykker eller ikke det korrekte kabel.
Jeg kontakter powerbanken.dk der efter jeg har leveret billeder fremsender returlabel.
Herefter får jeg besked om at produktet ingen fejl har og at jeg kan få pengene retur men at fragten for returen modregnes. Håbløst at de sender produkter der ikke virker til kunder og derefter påstår at de er uden fejl, så de selv slipper for at betale fragten.
Nu må vi så se om jeg i det hele taget får noget retur. Jeg har mistet tilliden, og føler mig taget ved næsen.
Hold jer fra at handle der!

Powerbanken.dk からの回答
Jeg har oplevet en fremragende service. Kan varmt anbefale Powerbanken :-)
Bredt udvalg af produkter, overskuelig hjemmeside og gode priser samt hurtig levering.
Har været inde og ændre min anmeldelse..havde givet 1 stjerne PGA. Produktet ikke virket. Men har efterfølgende fået en formidabel god behandling og en ny powerbank.

Powerbanken.dk からの回答
Nem bestilling og hurtig levering. Jeg er kun tilfreds!
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。
Trustpilot におけるレビュー プロセスの詳細についてはこちらをご覧ください。