le poele fonctionne bien, il cahauffe bien assez et quasi sans odeur sauf sur le programme économie
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Beste, Ik heb 2 Qlima split-unit airco's aangekocht, bij één toestel ontbreekt de afstandsbediening en de wifi usb module, ik heb deze bij Gamma aangekocht. Ben langs geweest bij Gamma om dit te... ãã£ãšèŠã
Werkt goed met zeker NIET een storende geur zoals velen zeggen, wel met Kristal petroleum erin...Ik moet alleen nog zoeken omdat mijn gevraagde temperatuur instelling niet klopt met room temperatuur..... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Kwaliteit van lucht in huis zorgt voor welzijn van jou en je gezin. Expert in klimaatbeheersing en comfort in huis. Ruim 20 miljoen producten verkocht
é£çµ¡å
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
T rode lampje van aan uit knop blijftâŠ
T rode lampje van aan uit knop blijft branden is dit normaal?
De SRE9046 TC
De SRE9046 TC al bijna anderhalve maand in gebruik en krijgt alle ruimtes snel op de gewenste temperatuur en als bij verwarming met de cv ketel.
De kristal Brandstof ruik je bijna niet bij ontsteken en uit gaan.
Kan ook prima petroleum type c in de kachel wat ik ook gebruik van de pomp.
Echter deze ruik je meer dan de orginele brandstof
Graag zou ik willen weten wat hetâŠ
Graag zou ik willen weten wat het verbruik daadwerkelijk van de clima 8040TC laserkachel is. Ben zeker tevreden maar twijfel aan het verbruik van 0,4l per branduur. Ruimte is wel iets meer dan de 170m3. Deze krijgt de kachel wel met gemak warm.
Qlima pelletkachel gekocht dienst naverkoop RAMOTOP SCHANDAAL
Qlima pelletkachel gekocht, 1ste opstart moet door RAMOTOP gebeuren anders heb je GEEN GARANTIE op het product, RAMOTOP 04/387 80 78, ramotopATramotop.eu al verschillende mails gestuurd en al enkele malen gebeld, geen reactie op mijn mails, de 1ste mail dateert van 04/09/22 en dan nog een mail 2 weken later, ook al enkele malen gebeld, ze hebben mijn mails wel ontvangen maar kunnen/willen mij geen datum geven of offerte voor installatie opmaken ... omdat ze het te druk hebben. Ik kan begrip hebben dat het druk is, ik kan geen begrip hebben dat er geen enkele reactie is op mijn mails en dat ze via telefoon niets kunnen of willen vastleggen.
een uitgave van 1200 euro wat ik nu al spijt van heb.
KOOP GEEN QLIMA pelletkachel want de dienst naverkoop is heel betreurenswaardig. ( is een mooi woord voor "trekt op geen ballen")
ECHT SCHANDALIG

Qlima ããã®åç
Bravo Mildred
Bravo pour la trÚs rapide et positive réaction de Mildred du Service Commercial qui a pris l'initiative d'effectuer l'enregistrement de mon récent achat à ma place suite à l'impossibilité de le faire sur le site qlima.be.
Encore merci.
beste ik heb niet zoveel ervaring .
beste ik heb niet zoveel ervaring .
ik heb alles gemonteerd en het laten branden het gaf heel veel warmten en het vuurtje heeft veel uitstaling is leuk om in huis te hebben .
Airco aangesloten en alles werkt goedeâŠ
Airco aangesloten en alles werkt goede beschrijving een aanrader jef
Qlima SRE 3230 TC-2 en SRE 8040 TC
2 petroleumkachels gekocht QLIMA voor bijverwarming in living en badkamer.
Ben zéér tevreden met de 2 toestellen.
In een mum van tijd is er een aangename warmte in de vertrekken. Ventilator is aanvaardbaar stil en met de kristal brandstof is er bij start en stop een lichte brandstofgeur waar te nemen. Al bij al zeer tevreden!!!
Pas gestart
Vandaag eerste maal gebruikt, maar toch goed gestart en verder ziet het er goed uit
Prduct zoals omschreven
Prduct zoals omschreven, werkt perfect.
warmt zeer snel en zuinig.
Mooie Qlima laserkachel gekocht werktâŠ
Mooie Qlima laserkachel gekocht werkt perfect weinig stank.Ik ben zeer tevreden.
Fijne kleine kachel die ruimte snelâŠ
Qlima SRE 3230 TC.Fijne kleine kachel die ruimte snel verwarmt. Helemaal blij met onze aankoop nadat Nederland voor oktober fikse prijsverhoging erdoor drukt. Van ons geen cent naar de mega winsten wij hebben op tijd de petroleum kachel aangeschaft.
Qlima PREMIUM 20l
Na één dag kan ik nog niet veel zeggen maar tot hiertoe tevreden, ik heb Qlima premium 20l gekocht en hoop dat deze ook voldoet, na het opstarten en na het afzetten toch wat geur, of is dit misschien omdat hij nog nieuw is....wat verwarmen betreft, ongelooflijk hoe snel en geruisloos dit gebeurt, schitterend gewoon groetjes Frank
Alles oké oke
Mooie kleine laserkachel en warm.
Qlima laserkachel SRE9046C
Ik heb onlangs een Qlima laserkachel aangeschaft en ben uiterst tevreden over de werking hiervan.
Hij warmt heel snel op, is heel zuinig, maakt geen geluid en ruikt niet.
Enkel bij het opstarten heb je wat geurhinder, maar dit duurt zeker niet lang.
Hij is ook heel gebruiksvriendelijk.
Een super aankoop!
Laatste Qlima SRE 3631 TC-2 kunnenâŠ
Laatste Qlima SRE 3631 TC-2 kunnen bemachtigen.
Prima machine. Simpel in gebruik en vooral aangename warmte in de woonkamer!
Zéér tevreden !!!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹